pacek222 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam,jako że rozglądam się za kurtką do brodzenia a na ten sezon niestety muszę koszty ciąć więc poszukuję jakiejś budżetowej wersji która nadawała by się do brodzenia,liczę na pomoc kolegów w tym temacie,a może komuś zalega w szafie jakąś kurtka do brodzenia w rozmiarze XXL to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Proponuję kurtkę Vision XXL nowa . Trzy stówki z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Widziałem w ich sklepie ale szkoda mi trochę wydawać bo lecę dość mocno z wagi i za 6-8 miesięcy trzeba szukać czegoś nowego dlatego szukam czegoś ekonomicznego w ostateczności jakiś softshell zakupie i na 6 miechów wystarczy a po stabilizacji wagi pomyśle nad czymś lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afro555 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam szukam kurtki do brodzenia jedyne założenia które ma spełnić 4 pojemne kieszenie(na pudełka) i uchwyt do wędki proszę o rady i sugestie (raczej budżetowa kwestia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam,jako że rozglądam się za kurtką do brodzenia a na ten sezon niestety muszę koszty ciąć więc poszukuję jakiejś budżetowej wersji która nadawała by się do brodzenia,liczę na pomoc kolegów w tym temacie,a może komuś zalega w szafie jakąś kurtka do brodzenia w rozmiarze XXL to zapraszam na priv.Masz z tym, tak na serio jakiś problem? Bez takiej z napisem "do brodzenia" się nie dada?To schematyczne Tu, moja pierwsza taka "do brodzenia". Zapewniam. Sprawdza się, więc jeśli nie odkupisz jakiejś używki......Sugeruję a nawet polecam, to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha81 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 polecam daiwe willdres krotka wersja dobra jakosc i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Hej! Zdecydowanie polecam Ci kurtkę wędkarską do brodzenia Caperlan Wading Jacket Bardzo dużo zadowolonych użytkowników plasuje tę kurtkę w czołówce nawet droższych produktów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam planuje zakup kurtki zs ta ok 300 zł. W tej cenie znalazłem krurkę DAM Hydroforce G2 .Czy ktoś z forumowiczów posiada, użytkuje takową? Chciałem zapytać o opinie na jej temat plusy, minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kumpel używa i chwali. Nie miał z nią żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 dzieki, a ktoś z forum używa chciałem zapytać o rozmiarówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nikt ne ma tego modelu, to może jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 posiada ktoś z kolegów taką kurtkę??? JMCjakies opinie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) To chyba klon Daiwy WildernessBardzo fajna kurtka Mam i polecam Edytowane 28 Lutego 2017 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 idento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 https://sklepwedkarski.pl/product-pol-30940-Kurtka-do-brodzenia-Fusiontech-Scierra.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN#close Może już ktoś kupił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Możę się ktoś wypowiedzieć na tema Ron Thompson Endure? W zasadzie nie brodze ale szukam coś na belly na jesień. Musi być coś krótszego bo czasami się naleje od spodu i w kieszeniach mam mokro pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Przyszła dzisiaj z decathlonu caperlan 500. Na razie brak zastrzeżeń . Natomiast myślałem , że będzie miała jaka kolwiek ociepline a nie ma . Także coś pod spód będzie konieczne. Jakieś pomysły ? Bielizna termoaktywna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Przyszła dzisiaj z decathlonu caperlan 500. Na razie brak zastrzeżeń . Natomiast myślałem , że będzie miała jaka kolwiek ociepline a nie ma . Także coś pod spód będzie konieczne. Jakieś pomysły ? Bielizna termoaktywna ?Bielizna na to polar i ogień nad wodę. Cały rok w takiej łażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek5577 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam posiada ktos kurtke dam hydroforce g2 interesuje mnie rozmiarowka mam 175 cm i 85 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek5577 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Sam sobie odpowiem ale moze komus to pomoze. Przy mojej wadze i wzroscie 175/85 dam hydroforce g2 rozmiar M jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Cześć Potrzebuję kupić nową kurtkę do brodzenia. Budżet około 700zł. Zależy mi na dobrym materiale, pojemnych kieszeniach na pudełko, mile widziana duża kieszeń na plecach. Możecie mi polecić jakiś produkt? Edytowane 13 Września 2021 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Coś z Trapera? Nie miałem, ale robią dobre wrażenie funkcjonalnością i materiałem (macałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Traper fajna firma ale kurtkę przymierz bo były tam problemy z krojem.Na plus dobry serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Wziąłbym Trappera, ale przeszkadza mi brak dużej kieszeni na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) O jakim modelu kurtki Trapera mowa? https://www.traper.pl/pl/p/KURTKA-CREEK-OLIVE-GREEN-TRAPER/244 Edytowane 16 Września 2021 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi