Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to się zastanawiam, czym Wy się zachwycacie ? Toż piłka kopana, czy jak ją zwać to żarło dla przygłupów (bez obrazy) Ale taka jest prawda, biznes, reklama i jeszcze raz biznes. I wszędzie w każdej TV tego gówna pełno. I tak od lat, że w w latach 70' pokazywali to rozumie, ale teraz ? Nie wiem po co ? :lol: :lol: :lol:

;)

Ja to się zastanawiam, czym Wy się zachwycacie ? Toż piłka kopana, czy jak ją zwać to żarło dla przygłupów (bez obrazy) Ale taka jest prawda, biznes, reklama i jeszcze raz biznes. I wszędzie w każdej TV tego gówna pełno. I tak od lat, że w w latach 70' pokazywali to rozumie, ale teraz ? Nie wiem po co ? :lol: :lol: :lol:

to dobrze ze nie wiesz i sie nie podniecasz.to nieobowiazkowe.

:D

Guzu

to dobrze ze nie wiesz i sie nie podniecasz.to nieobowiazkowe.

:D

Guzu

:lol: :lol: :lol:

Parafrazując: jeden woli futbol, drugi, jak mu nogi śmierdzą :mellow:

Ja wolę futbol :lol:

P.S. A gdzie teraz nie ma komercji? Na świecie jest tyle różnych dyscyplin, sportów, zajawek czy jak to zwać. Każdy może wybrać coś dla siebie i innym nic do tego.

Ale my tu nie o zwykłym futbolu!! My o Barcelonie!! :mellow:

• 2 tygodnie później...

Coś Guzu nie pilnuje wątku i raczy nas najnowszymi plotkami z szatni. A w między czasie zabili nam geniusza futbolu, ale chłopak ma jeszcze kilka żyć, więc wykuruje się szybko, a wczoraj spacerkiem wymęczyli 3 punkty. Mam jednak nadzieję, że kolejny meczyk trochę przyspieszą, coby sięnóżka nie podwinęła z przypadkową bramką...

Barca! :mellow: <_< :lol:

No widzę właśnie, że wymęczone....

Messi podobno jakieś 2-3 tygodnie ma odpoczywać :( ...Fajnie by było, żeby wrócił na ligowy mecz z Valencią...

Może środowe zmaganie z Rubinem puszczą na niekodowanym kanale... :unsure:

28.11 coraz bliżej...

Pzdr!

Messi w meczu w Kazaniu moze juz usiadzie na lawce rezerwowych. Takze na Valencie naprawde jest szansa ze bedzie...

Wczoraj bylo ciezko, grali na zimno. Tylko Andres momentami dawal popisy :mellow:

Ciekawostka pozaboiskowa : Andres bedzie ojcem :mellow:

Gratulacje mozna slac na jego profil na facebooku :mellow:

Ano... nie widziałem, poczytałęm tylko i tu i tam... widać Rubiń ma patent na Barcę, choć gdyby chłopcy byli trochę bardziej skuteczni, to by ich zamietli...

Dobrze, ze Leo wraca... Nawet jak sam nie strzela (choć te słowa to jak herezja) to skupia na sobie połowę obrony i inni mają więcej miejsca. jeśli jednak kryją go pojedynczo - to Atomowa Pchła wie jak sobie z tym radzić. :mellow:

Teraz krótka piłka z Mallorką!

• 3 tygodnie później...

Villa to musi być zwyczajnie bardziej zdecydowany, bo przez te kilkanaście niewykorzystanych sytuacji stracił pewność i zaczyna kombinować, a jak zaczyna kombinować to jeszcze mniej wychodzi.

Tym niemniej dobrze, że duńczycy nie trafili na 1:1 bo mogłoby być różnie...

Teraz teoretycznie dwa spokojniejsze meczyki...

Moze pozowlą Xaviemu się trochę podkurować.

Guzu - jakie wieści i nastroje z serca Barcy?

Wywolany do tablicy zglaszam sie :D

Warto zachowac spokoj i dac pracowac Druzynie.

Takie wnioski.

Co roku jest to samo. Jak za dobrze graja jesienia - to zeby sie nie wypalili, bo tytuly wygrywa sie wiosna.

Jak jesienia nie graja koncertowo - co sie dzieje. Kogo kupic a kogo wywalic ? :D

Moim skromnym zdaniem sprawy ida w dobra strone, kac pomundialowy mija. Najwazniejsza jest liga. Tam trzeba pilnowac by nie stracic dystansu do madrytu. Champions zacznie sie wiosna...

Gdzie u licha są kibice, Barcy?!?

Pracują, uczą się.....czasem śpią..., a na przyjemności coraz mniej czasu :( ....dobrze, że chociaż Messi jest i zawsze na jego 2 brameczki można liczyć

Jutro meczyk z teoretycznie ogórkową Saragossą....Oby się spięli i pokazali na co ich stać

Pozdro!

piatka Chlopcy. :D pozdrawiam wracajac ze Stadionu :D

TAAAAAAAAKI mecz zobaczyć na żywo....Zazdroszczę niczym wielkiej, wąsatej bestii na drugim końcu zestawu

Oby ten mecz był przełomowy tak dla Villi, jak i całej Barcy :D Wreszcie zwycięstwo w pięknym(ich) stylu, niepodlegające żadnej dyskusji.... pełna dominacja i kontrola nad przeciwnikiem...Wreszcie podczas bezpiecznego momentu w meczu(2-0 i przewaga zawodnika) nie odpuścili, tylko dobili, niczym torreador byka na arenie, ku uciesze fanów......

Ole!!

:mellow:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...