Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek nie wymyślaj. Mają pyszną wiśniówkę, a to dobrze komponuje się kolorystycznie z barwami Barcy!

Można nawet zaprosić Soche. Będzie z pewnością kibicować Realowi. Więc albo będzie z kogo polewać, albo kogo zbutować na koniec! ))) Nic osobistego... ale ta jego przekora jest trudna do zrozumienia... :o :lol:

Można nawet zaprosić Soche. Będzie z pewnością kibicować Realowi. Więc albo będzie z kogo polewać, albo kogo zbutować na koniec! ))) Nic osobistego... ale ta jego przekora jest trudna do zrozumienia... :o :lol:

Tomek też coś wspominał, że ma koszulkę sRealu :mellow:

Więc będzie 2:2

Może być wesoło...Jak zawsze zresztą

Yo!

Daniel - ......! :lol: pozazdrościć...

No cóż, kolejny mecz... dobry wynik... niestety Atletico przespało pierwszą połowę i nie udało się odskoczyć od Realu.

28 listopada będzie trudnym dniem... :unsure:

A koledzy słyszeli, że meczyk z Realem przesunięto na 29.11 na 21:00 ? Tak podrzucam info bo może nie do wszystkich dotarło ... aż chciałabym zobaczyć ... kibice w koszulkach, nastroje bojowe, wiśniówka się szykuje ... a meczu nie ma ... wyraz twarzy bezcenny :mellow: :mellow: :mellow:

A koledzy słyszeli, że meczyk z Realem przesunięto na 29.11 na 21:00 ? Tak podrzucam info bo może nie do wszystkich dotarło ... aż chciałabym zobaczyć ... kibice w koszulkach, nastroje bojowe, wiśniówka się szykuje ... a meczu nie ma ... wyraz twarzy bezcenny :mellow: :mellow: :mellow:

aż sprawdziłem z niedowierzaniem....

@Saski - kobieta, EB.

Pierwszy post na forum, do tego w wątku o Barcie i do tego od razu z przekąsem... gratuluję i witamy...

mam nadzieję, że mimo wszystko fanka Barcy?!?

tak na marginesie, kto nie widział sobotniego meczu z Villarealem, ten P.pa! :lol: B) <_<

Messi Rules!!!!

tak na marginesie 2 - qurczaki dziś niewiele brakowało, aby sReal pogubił punkty... kilka minut...

Dzień dobry Panom :D

Tak, tak .. ano tak się złożyło, że kobieta :unsure: ... ale mimo wszystko mogę zostać? czy kobietom wstęp wzbroniony?

Post rzeczywiście pierwszy i to na wątku Barcy ... ale to z czystej troski, a nie, żeby od razu z przekąsem :D

... no oczywiście, że fanka Barcy ... od lat po prostu :D

Czyżby kobieta idealna jednak istniała? ? :mellow:

Pozdrawiam i Visca el Barca!!

Oj tam, oj tam Kamil od razu idealna :mellow: Idealna nie tylko wie kiedy jest mecz Barcelony, na którym kanale, ale jeszcze piwko poda, a w razie czego będzie mówić, że sędzia kalosz a Real to mały pikuś :lol: Oj no przepraszam zapomniałam jakie to forum ... idealna jeszcze metrowe szczupaki powinna łowić B)

Pozdrawiam gorąco i Visca el Barca!!

Oczywiście zapraszamy na meczyk :D

Matek trzymaj mnie......

:lol: :mellow: <_<

właśnie młody, jeśli ja będę trzymał Ciebie, to kto utrzyma mnie?!?

Tomek? :mellow: :lol: B) <_<

Albo razem się będziemy trzymać...chyba by wypadało.... :unsure: :(

Chociaż.... <_< :mellow: :lol:

Matek trzymaj mnie......

:lol: :mellow: <_<

właśnie młody, jeśli ja będę trzymał Ciebie, to kto utrzyma mnie?!?

Tomek? :mellow: :lol: B) <_<

Albo razem się będziemy trzymać...chyba by wypadało.... :unsure: :(

Chociaż.... <_< :mellow: :lol:

... ej chłopaki dajcie spokój bo się zarumienię Embarassed i zamknę w sobie :mellow:

Kamil, Baloo poszaleliście kompletnie ... ale już was lubię :mellow:

Do Wrocka mam kawałek ... ale nie mówię nie? :unsure: Chociaż jak tak czytam co tam wypisujecie za głupoty to ... sama nie wiem, czy to byłoby rozsądne :huh: :D

Będziecie się razem trzymać ?!? ... no pięknie po prostu :huh:

A i żeby nie było wątpliwości ... idealna nie jestem - wiem kiedy gra Barca, ale od szczupaków trzymam się z daleka ... chyba, że i na łowienie chcecie mnie zaprosić ... oj ale to by trzeba zacząć od podstaw :lol: :lol: :lol:

Zostańmy zatem przy Barcy ... w sobotę grają z Almeira ... Canal+Sport 2 ... piwo każdy organizuje sobie we własnym zakresie :lol:

Pozdrawiam mocno

A i żeby nie było wątpliwości ... idealna nie jestem - wiem kiedy gra Barca, ale od szczupaków trzymam się z daleka ... chyba, że i na łowienie chcecie mnie zaprosić ... oj ale to by trzeba zacząć od podstaw :lol: :lol: :lol:

Spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano

Mateusz chętnie pomagał i udzielał mi wskazówek podczas wspólnego szczupaczenia- więc Tobie tym bardziej nie odmówi :mellow: <_< B)

Pozdrawiam

Kamil

***Choć w tej kwestii zdania są podzielone <_<

Cześć

Normalni to oni nie są na pewno - oglądałem mecze w tym towarzystwie i nic specjalnego :mellow:

Ale ja zapraszam serdecznie na meczyk - mam nawet 2 koszulki więc jednej mogę użyczyć. B)

Pozdrawiam

NO tak Efuś, bo Ty jesteś przykładowym wzorcem normalności! :mellow: <_< :lol: :lol: :lol: :lol:

generalnie tak, mecze w naszym towarzystwie to niezapomniane przeżycia...

a że mało rozsądne?!? Kibic i rozsądek? Tu są czyste emocje!

Cześć

Normalni to oni nie są na pewno - oglądałem mecze w tym towarzystwie i nic specjalnego :mellow:

Ale ja zapraszam serdecznie na meczyk - mam nawet 2 koszulki więc jednej mogę użyczyć. B)

Pozdrawiam

Oj chłopaki to wam kolega reklamę zrobił :mellow: :mellow: :mellow: ...

Efex - że oni nie są normalni zorientowałam się po drugim poście ... :mellow:

ale wiesz Ewaryst (WOW po kim takie wyjątkowe imie ???) ja mam słabość do wariatów :mellow: :mellow: :mellow:

Popatrz co się dzieje ... powiesz, że Barca jest super, Kamil zaprosi Cię na mecz, Mateusz nauczy łowić szczupaki (Mateusz nauczysz?), a Ewaryst (ciągle jestem pod wrażeniem imienia ;)) pożyczy koszulkę B)

Coraz milej się robi ...

Ściskam was wszystkich mocno

E.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...