Baloo Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Daniel - ......! pozazdrościć... No cóż, kolejny mecz... dobry wynik... niestety Atletico przespało pierwszą połowę i nie udało się odskoczyć od Realu. 28 listopada będzie trudnym dniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Czy 28 XI bedzie trudnym dniem ? pozyjemy zobaczymybedzie trudniej, niz bywalo w ostatnich latach, to raczej bedzie cos w stylu meczow z Interem z LM z zeszlego roku...trzeba bedzie wspierac kopaczy drac jape na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 będziesz?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 3 raz z rzedu pisalem ze mam karnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Farciarz A ja w ten to weekend mam najważniejszy zjazd na uczelni ale... jeśli tylko będzie taka możliwość to trzeba będzie kibicować...może by tak jakiś bliżej już niektórym znany wrocławski pub?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 W życiu. Za dużo zdrowia mnie to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Tomek nie wymyślaj. Mają pyszną wiśniówkę, a to dobrze komponuje się kolorystycznie z barwami Barcy! Można nawet zaprosić Soche. Będzie z pewnością kibicować Realowi. Więc albo będzie z kogo polewać, albo kogo zbutować na koniec! ))) Nic osobistego... ale ta jego przekora jest trudna do zrozumienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 3 raz z rzedu pisalem ze mam karnet Forfiter jeden, no.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Można nawet zaprosić Soche. Będzie z pewnością kibicować Realowi. Więc albo będzie z kogo polewać, albo kogo zbutować na koniec! ))) Nic osobistego... ale ta jego przekora jest trudna do zrozumienia... Tomek też coś wspominał, że ma koszulkę sRealu Więc będzie 2:2 Może być wesoło...Jak zawsze zresztą Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 MESSI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Daniel - ......! pozazdrościć... No cóż, kolejny mecz... dobry wynik... niestety Atletico przespało pierwszą połowę i nie udało się odskoczyć od Realu. 28 listopada będzie trudnym dniem... A koledzy słyszeli, że meczyk z Realem przesunięto na 29.11 na 21:00 ? Tak podrzucam info bo może nie do wszystkich dotarło ... aż chciałabym zobaczyć ... kibice w koszulkach, nastroje bojowe, wiśniówka się szykuje ... a meczu nie ma ... wyraz twarzy bezcenny :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A koledzy słyszeli, że meczyk z Realem przesunięto na 29.11 na 21:00 ? Tak podrzucam info bo może nie do wszystkich dotarło ... aż chciałabym zobaczyć ... kibice w koszulkach, nastroje bojowe, wiśniówka się szykuje ... a meczu nie ma ... wyraz twarzy bezcenny :mellow: aż sprawdziłem z niedowierzaniem.... @Saski - kobieta, EB. Pierwszy post na forum, do tego w wątku o Barcie i do tego od razu z przekąsem... gratuluję i witamy...mam nadzieję, że mimo wszystko fanka Barcy?!? tak na marginesie, kto nie widział sobotniego meczu z Villarealem, ten P.pa! <_< Messi Rules!!!! tak na marginesie 2 - qurczaki dziś niewiele brakowało, aby sReal pogubił punkty... kilka minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzień dobry Panom Tak, tak .. ano tak się złożyło, że kobieta ... ale mimo wszystko mogę zostać? czy kobietom wstęp wzbroniony? Post rzeczywiście pierwszy i to na wątku Barcy ... ale to z czystej troski, a nie, żeby od razu z przekąsem ... no oczywiście, że fanka Barcy ... od lat po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ... no oczywiście, że fanka Barcy ... od lat po prostu Czyżby kobieta idealna jednak istniała? ? Pozdrawiam i Visca el Barca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 no, no.... może nasz kącik Barcy nabierze teraz innego wymiaru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Czyżby kobieta idealna jednak istniała? ? Pozdrawiam i Visca el Barca!! Oj tam, oj tam Kamil od razu idealna Idealna nie tylko wie kiedy jest mecz Barcelony, na którym kanale, ale jeszcze piwko poda, a w razie czego będzie mówić, że sędzia kalosz a Real to mały pikuś Oj no przepraszam zapomniałam jakie to forum ... idealna jeszcze metrowe szczupaki powinna łowić Pozdrawiam gorąco i Visca el Barca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Oj no przepraszam zapomniałam jakie to forum ... idealna jeszcze metrowe szczupaki powinna łowić Pozdrawiam gorąco i Visca el Barca!! Matek trzymaj mnie...... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 WOW!!!!!!! Te metrowe szczupaki możemy Ci odpuścić... Jeszcze chłopcy się kompleksów nabawią... oni rzadko mają przyjemność... <_< <_< Może trzeba koleżankę @Saski na poniedziałkowy meczyk zaprosić?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Matek trzymaj mnie...... <_< właśnie młody, jeśli ja będę trzymał Ciebie, to kto utrzyma mnie?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Oczywiście zapraszamy na meczyk Matek trzymaj mnie...... <_< właśnie młody, jeśli ja będę trzymał Ciebie, to kto utrzyma mnie?!? Tomek? <_< Albo razem się będziemy trzymać...chyba by wypadało.... Chociaż.... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Matek trzymaj mnie...... <_< właśnie młody, jeśli ja będę trzymał Ciebie, to kto utrzyma mnie?!? Tomek? <_< Albo razem się będziemy trzymać...chyba by wypadało.... Chociaż.... <_< ... ej chłopaki dajcie spokój bo się zarumienię i zamknę w sobie Kamil, Baloo poszaleliście kompletnie ... ale już was lubię Do Wrocka mam kawałek ... ale nie mówię nie? Chociaż jak tak czytam co tam wypisujecie za głupoty to ... sama nie wiem, czy to byłoby rozsądne Będziecie się razem trzymać ?!? ... no pięknie po prostu A i żeby nie było wątpliwości ... idealna nie jestem - wiem kiedy gra Barca, ale od szczupaków trzymam się z daleka ... chyba, że i na łowienie chcecie mnie zaprosić ... oj ale to by trzeba zacząć od podstaw Zostańmy zatem przy Barcy ... w sobotę grają z Almeira ... Canal+Sport 2 ... piwo każdy organizuje sobie we własnym zakresie Pozdrawiam mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A i żeby nie było wątpliwości ... idealna nie jestem - wiem kiedy gra Barca, ale od szczupaków trzymam się z daleka ... chyba, że i na łowienie chcecie mnie zaprosić ... oj ale to by trzeba zacząć od podstaw Spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano Mateusz chętnie pomagał i udzielał mi wskazówek podczas wspólnego szczupaczenia- więc Tobie tym bardziej nie odmówi <_< PozdrawiamKamil ***Choć w tej kwestii zdania są podzielone <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Cześć Normalni to oni nie są na pewno - oglądałem mecze w tym towarzystwie i nic specjalnego Ale ja zapraszam serdecznie na meczyk - mam nawet 2 koszulki więc jednej mogę użyczyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Cześć Normalni to oni nie są na pewno - oglądałem mecze w tym towarzystwie i nic specjalnego Ale ja zapraszam serdecznie na meczyk - mam nawet 2 koszulki więc jednej mogę użyczyć. Pozdrawiam NO tak Efuś, bo Ty jesteś przykładowym wzorcem normalności! <_< generalnie tak, mecze w naszym towarzystwie to niezapomniane przeżycia... a że mało rozsądne?!? Kibic i rozsądek? Tu są czyste emocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Cześć Normalni to oni nie są na pewno - oglądałem mecze w tym towarzystwie i nic specjalnego Ale ja zapraszam serdecznie na meczyk - mam nawet 2 koszulki więc jednej mogę użyczyć. Pozdrawiam Oj chłopaki to wam kolega reklamę zrobił ... Efex - że oni nie są normalni zorientowałam się po drugim poście ... ale wiesz Ewaryst (WOW po kim takie wyjątkowe imie ???) ja mam słabość do wariatów Popatrz co się dzieje ... powiesz, że Barca jest super, Kamil zaprosi Cię na mecz, Mateusz nauczy łowić szczupaki (Mateusz nauczysz?), a Ewaryst (ciągle jestem pod wrażeniem imienia ) pożyczy koszulkę Coraz milej się robi ... Ściskam was wszystkich mocno E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi