Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no super....Młodzież zawsze pokrzywdzona...A później się dziwić, że tak się dzieje w tym kraju :lol:

, a Ewaryst (ciągle jestem pod wrażeniem imienia ;)) pożyczy koszulkę B)

Mecz się jeszcze nie zaczął, a Ewaryst już załatwił sobie wymianę koszulek :huh: :mellow:

I gdzie tu sprawiedliwość? <_<

Nie no super....Młodzież zawsze pokrzywdzona...A później się dziwić, że tak się dzieje w tym kraju :lol:

I gdzie tu sprawiedliwość? <_<

Kamilu najdroższy ... :lol: :lol: :lol:

... łowić nie umiem, więc wątpię, żeby Mateusz miał przyjemność B) :o :mellow:

... Ewaryst z Gdańska ... do Gdańska mam zdecydowanie dalej niż do Wrocławia, więc jeśli na tą wymianę koszulek nie chce przyjechać do Wrocka ... to raczej nic z tego nie wyjdzie :wacko:

a Ty zaprosiłeś mnie kulturalnie na mecz mojej ulubionej Barcy ;)

Po prostu przy takiej młodzieży można spokojnie patrzeć w przyszłość ;)

... no nie gniewaj się już :unsure:

W przeprosinach stawiam piwko ... jeśli się uda spotkać na tym meczu ...

Ale słuchajcie tam miało być więcej osób ... nie będą mieli nic przeciwko dodatkowej fance?

Ściskam was mocno chłopaki

E.

Kamilu najdroższy ... :lol: :lol: :lol:

... łowić nie umiem, więc wątpię, żeby Mateusz miał przyjemność B) :o :mellow:

... Ewaryst z Gdańska ... do Gdańska mam zdecydowanie dalej niż do Wrocławia, więc jeśli na tą wymianę koszulek nie chce przyjechać do Wrocka ... to raczej nic z tego nie wyjdzie :wacko:

a Ty zaprosiłeś mnie kulturalnie na mecz mojej ulubionej Barcy ;)

Po prostu przy takiej młodzieży można spokojnie patrzeć w przyszłość ;)

... no nie gniewaj się już :unsure:

W przeprosinach stawiam piwko ... jeśli się uda spotkać na tym meczu ...

Jednak dobry bajer to połowa(jak nie więcej) sukcesu :mellow:

A na wymianę koszulek to czuję, że nie tylko z Gdańska przyjadą :mellow: <_< :lol: B) :o

po pierwsze to aktualnie stacjonuję w stolycy, a po drugie we Wrocku bywam regularnie, o czym chłopcy mogą zaświadczyć mam nadzieję? :unsure:

Szanowni Panstwo,

wracajac na ziemie, jak Wam sie widzi Affelay jako gracz, ktory dolaczy do FCB od stycznia 2011 roku ?

No ja mam mieszane uczucia.. z jednej strony fajny zawodniczek i tradycja holendrów w Barcie by została podtrzymana B) a z drugiej strony czy my go potrzebujemy? Bo niby za kogo?

Za nikogo!

Nie ma mozliwosci by tacy gracze jak Xavi, Iniesta, Messi grali caly sezon (60 spotkan) mecze od poczatku.

Potrzebny jest szerszy sklad.

Taki gracz jak ten (Affelay) wchodzi jako wszechstronny zmiennik. Tak pare lat temu zaczynal Iniesta, tak zaczynal Pedro.

To jest wlasciwa droga i od poczatku wyglada na to, ze lepek wie o co chodzi.

Bo proby kupowania graczy do 1 skladu (Zlatan) skonczyly sie jak skonczyly.

Taka specyfika Klubu B)

Cieszy, że młody i jeśli zatrybi, a ma spore szanse, to może cieszyć przez wiele lat.

W chwili obecnej będzie miał bardzo ciężko aby załapać się do wyjściowej 11-tki, ale rację ma Guzu - panowie Andres i Xavi młodsi nie będą. Kiedyś nie dadzą rady latać w każdym meczu 90 minut i niestety to kiedyś będzie szybciej niż później. Jeden rozegrał już grubo ponad 500 meczyków, a drugi ten bardziej łysy zaraz do 500-tki dobije.

Nie powiem, że widziałem często Affelaya w akcji, ale jeśli wierzyć opiniom na jego temat, to może być z niego niezły grajek... Ostatnio czytałem, że to bardzo poukładany i grzeczny chłopak. Jest szansa, ze sodówka nie uderzy w główkę po przyjściu do najlepszego klubu na świecie.

A teraz wracając do mniej przyziemnych spraw, @Guzu - my tu próbujemy sobie przemiłe towarzystwo na meczyki zorganizować, a Ty tu o jakimś młodym szczawiku

Nie każdy ma karnet... i piękne, rozpalone meczem na żywo Katalonki pod ręką... Więc troszkę więcej zrozumienia, wsparcia i wyrozumiałości... :lol: B) <_<

Efuś, śmiem twierdzić, że gdybyś przebiegł w meczowym tempie połowę tego co Xavi to umarłbyś czołgając się po boisku...

Po pierwsze primo - Efexa osobiście nie miałem przyjemności poznać, więc tym bardziej nie znam jego możliwości kondycyjnych, po drugie primo - sam grywam towarzysko dwa razy w tygodniu, a po trzecie primo - śmiem twierdzić, że po przebiegnięciu jednej piątej obaj byśmy umarli, nie zdążywszy się uprzednio poczołgać...

A co do młodego Tulipaniarza, słyszałem, że gdy przyjdzie, dwaj inni mają odejść, z czego jeden to Bojan :unsure:

Pozdrawiam,

Grego

...to oczywiste, że tymczasem nie ma dla Afellay'a wolnego miejsca w podstawowym składzie i pewnie będzie musiał poczekać na swój czas ... miejmy nadzieję, że długo :lol:

Ale pamiętajmy, że na przykład Xavi też zaczynał grając za kontuzjowanego Guardiolę. Trzymam kciuki za cudowną i wieczną dyspozycję i Xaviego i Iniesty, ale im też czasem należy się trochę odpoczynku … a wtedy może dajmy szansę młodzieży? :unsure:

Poza tym wydaje się sympatyczny (chociaż z tą młodzieżą to czasem złudne … oj Kamil, Kamil :lol: ), wie czego chce i ma potencjał … a dodatkowo to nie był specjalnie drogi transfer … więc co szkodzi zaryzykować?

Poza tym było już w Barcy kilku latających holendrów :mellow:

... a co z tą waszą kondycją? Gdybyście kiedyś zdecydowali się sprawdzić ją na boisku będę wam kibicować jakbyście byli samymi Messi :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

E.

Poza tym wydaje się sympatyczny (chociaż z tą młodzieżą to czasem złudne … oj Kamil, Kamil :lol: )

no i młody podpadłeś z marszu... Chyba nie załapiesz się na pomeczową wymianę koszulek! <_< :lol: B)

a tak na marginesie widzę, że koleżanka jednak nie sezonową znajomością Barcy tu się przedstawia. najczęściej fanów przybywa, gdy drużyna jest na topie. Pamiętać jednak kto za kogo, gdy grał jeszcze Pep...

słowa uznania.

pozdrawiam

Poza tym wydaje się sympatyczny (chociaż z tą młodzieżą to czasem złudne … oj Kamil, Kamil :lol: )

no i młody podpadłeś z marszu... Chyba nie załapiesz się na pomeczową wymianę koszulek! <_< :lol: B)

No właśnie nie wiem, czymże zasłużyłem sobie na tę życzliwość....

Eh...Biednemu zawsze wiatr w oczy....

:mellow: <_<

Uważaj, żebyś Ty się czasem nie załapał :mellow: Póki co palmę pierwszeństwa dzierży Ewaryst <_<

Ale nasza koleżanka nie zna jeszcze Tomasza S. B) :lol:

Tomaszów S.

Poza tym ta koleżanka to na 99% kolega, którego pozdrawiam.

kolega Tomasz sugeruje, że na 99% czy w 99% jestem facetem? :lol: :lol: :lol:

No tak czy siak ... poczułam się niezwykle kobieco :wacko:

Teraz żeby udowodnić, że jednak jestem ze wszechmiar kobietą ... może nie najbardziej typową ale jednak nie pozostaje mi nic innego jak zjawić się we Wrocku na meczyku z Realem :lol: To gdzie ta knajpa z wiśniówką?

oj chłopaki, chłopaki ... :unsure:

pozdrawiam jednak kobieco

E.

heheheh aż przyjdę, chociaż ostatnie oglądanie z tą bandą skończyło się dla mnie duuużym kacem ;)

P.S:

Ale pamiętajmy, że na przykład Xavi też zaczynał grając za kontuzjowanego Guardiolę. Trzymam kciuki za cudowną i wieczną dyspozycję i Xaviego i Iniesty, ale im też czasem należy się trochę odpoczynku … a wtedy może dajmy szansę młodzieży? Rolling Eyes

Poza tym wydaje się sympatyczny (chociaż z tą młodzieżą to czasem złudne … oj Kamil, Kamil Laughing ), wie czego chce i ma potencjał … a dodatkowo to nie był specjalnie drogi transfer … więc co szkodzi zaryzykować?

Poza tym było już w Barcy kilku latających holendrów Very Happy

takie rzeczy może w Polsce wiedzieć kobieta o ile koło niej siedzi maniak Barcelony, albo... pochodzi z Barcelony

albo... jest facetem :lol:

A ryby choć łowi jakie? :D

Hej chłopaki ... zniknęłam wam na chwilę, bo próbowałam znaleźć odpowiedź na pytanie Tomasza ... a to było wyjątkowo trudne pytanie :wacko: :D :D :D

... przechodząc do sedna ... wygląda na to, że nie łowi ... Affelay chyba po prostu nie ma czasu na łowienie ryb ... :D :D :D

... wystarczająco wyczerpująca odpowiedź? ;) :o :mellow: ;)

Ale może Mateusz go nauczy? Mateusz nauczysz? :mellow: :mellow: :mellow:

Pozdrawiam sobotnio

E. B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...