elpojo Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 .. a skończyło się tak Jedno jest pewne, widać że ZLATAN jest w formie tylko co z tego wynika dla El'Classico? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ... no oczywiście, że fanka Barcy ... od lat po prostu Czyżby kobieta idealna jednak istniała? ? Pozdrawiam i Visca el Barca!! Chłopaki porzucając na chwilę wątek główny i wracając do starej już kwestii kobiety idealnej ... Trochę się obawiam czy to nie lekkie przegięcie ale co tam ... liczę na wasze poczucie humoru ... ja po prostu płakałam ze śmiechu Zaznaczam tylko z góry, żebyście nie odbierali tego jako propozycji z mojej strony Będzie to wymagało z waszej strony trochę pracy ... ale warto Z dedykacją dla kibiców Barcy ... Panie Tomku Pan tam nie zagląda 1. Wchodzimy na stronę: http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-usta,2998,2,7109,odcinek.h tml 2. klikamy oglądam3. przeczekujemy reklamy (minuta)4. zasiadamy sobie wygodnie i oglądamy sobie fragment od 4:12 - do 4:50 Mam nadzieję, że się wam bez problemu uruchomi ... Co mi grozi jeśli moderator uzna to za przegięcie? Zostanę eksmitowana z dożywotnim zakazem wstępu? No nic czasem trzeba ryzykować E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Widziałem ten odcinek i też mi zapadł w pamięć @Efex dobra symulacja!! Aczkolwiek widać wymiar kary był niższy, niż ja chciałbym w poniedziałek- Sreal pogrążony, zniszczony i zdeptany..... Było 6-2 na wyjeździe, więc 5-1 u siebie by dopiero wyglądało Tomek nie podsycaj- każdy wie, że robisz to pod publiczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Tak na rozluźnienie atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ojojoj, @Saski, spaliłaś mi prezent jaki chciałem zrobic przyjacielowi. Teraz będę musiał coś innego wymyślic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 @saski, Jesteś niesamowita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Hej chłopaki Gdyby nie wybory w Katalonii bylibyśmy właśnie w trakcie meczu ... a tak nie pozostaje nic innego jak poczekać do jutra Efex obyś był jak ta nieomylna ośmiornica z tą Twoja symulacją Pozdrawiam gorąco wszystkich kibiców i VISCA EL BARCA E. A i jeszcze tylko słowo do kolegów z Wrocławia niech wam wiśniówka lekką będzie Panie Guzu aż nie mam śmiałości pytać ... Pan to zobaczy na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak, tak Pan Guzu zobaczy to na zywo Marznac na trybunach, ale 2 lata temu byl niesamowity deszcz na meczu z realem, i skonczylo sie 2-0 Potem 1-0 po golu Zlatana...no i dzis Prosze sie drzec, aktywnie dopingowac przed TV. To NA PEWNO pomoze Druzynie ! VISCA EL BAR?A! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dzis, 29 listopada, jak kazdego 29 listopada od 111 lat wypadaja urodziny FC Barcelona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Koleżanko saski, witam na forum, nie miałem okazji wcześniej, bo nie odwiedzam tego wątku tak gorliwie jak Koledzy z Gdańska, Wrocka i Stolycy, zwłaszcza ostatnio dzięki za ten filmik usta - usta, świetne a że nie oglądam TV na co dzień, inaczej bym na to trafił, dzięki. Zostawię w przeglądarce mojej Kobiecie, niechcący otwarty na 4:12 PozdrawiamGrzesiek P.S. Guzu, dzięki za przypomnienie, zaraz muszę nadać temat jednej mojej znajomej fance Barcy, że można by poświętować... tylko co moja Kobieta na to?!? Ona nie rozumie sportu... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dzis, 29 listopada, jak kazdego 29 listopada od 111 lat wypadaja urodziny FC Barcelona. Guzu, A teraz info dla laika (geneza, historia, pamięć): - dlaczego tarcza ma taki właśnie kształt?- dlaczego jest czarna obwódka?- dlaczego tło jest złote?- co symbolizują wstawki na górze: czerwony krzyż na białym tle i żółto-czerwone pasy?- co oznaczają barwy klubowe? Informacje w języku hiszpańskim nie wchodzą w grę - nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Guzu, A teraz info dla laika (geneza, historia, pamięć): - dlaczego tarcza ma taki właśnie kształt?- dlaczego jest czarna obwódka?- dlaczego tło jest złote?- co symbolizują wstawki na górze: czerwony krzyż na białym tle i żółto-czerwone pasy?- co oznaczają barwy klubowe? Po kolei: Zalozycielem klubu byl Szwajcar - Gamper i kolory nawiazuja do jego druzyny z Bazylei - FC Bazel.Ogolnie ksztalt herbu pochodzi z 1910 roku, wowczas w konkursie wybrano symbol wlasnie w ksztalcie takiej tarczy i od tamtej pory z pewnymi modyfikacjami (uproszczeniami przetrwal do dzis).Czerwony krzyz to krzyz Sw Jerzego (St Jordi) to patron Katalonii.Zolto czerwone pasy to flaga Katalonii - Sanyera . W razie kolejnych pytan - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 YO!!! BARCOMANIACY!!!! juz quźwa nie mogę wysiedzieć... @saski - piękny kusząca propozycja i te usta, usta.... <_< Kiedyś trzeba się będzie jednak spotkać w tym Wrocku lub innej okolicy... Czego się nie robi dla takich kibiców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaczęło się idealnie 1:0 !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a w net'cie już 2:0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 2:0 lalalaaaa i chwila przerwy ... dobrze, że oni nie grają ze sobą częściej bo chyba byłabym alkoholiczką ... no nie ma bata ... na trzeźwo tego się nie da oglądać Wiem, wiem ... jestem kobietą, więc może nie wypada ... ale co tam ... normalnie ta Kryśka/ ten Kryśka* (właściwe zakreśl) to arogancki buc a to najdelikatnieksze określenie, które przyszło mi do głowy Panowie trzymać kciuki Barca jest najlepsza E. Panie Guzu kochany jak ja Panu zazdroszczę ... a ja taki mecz oglądam w pojedynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 No i po ptakach - 3:0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Potrzebne koło zapasowe 4:0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 I jest. 5:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Fajny mecz. Słuchałem relacji na stronie FCB.Nie dziwcie się mi nowemu w temacie. Tak fajnie piszecie o swojej pasji, że choć raz spróbowałem. I nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kryst ... to jest uzależniające ... to jest niesamowite i wciąga na 150% 5:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lalaalaaaaa Oni są niesamowici Obiecajcie, że w kwietniu powtórkę tego spotkania obejrzymy razem we Wrocławiu ?!? Co wy na to??? Ściskam was gorąco E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Udało mi się pooglądać mecz od drugiej bramki Po prostu szok co wyprawiała Barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Brak mi słów !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Masssssssssssssaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkrrrrraaaaaaa!!!!!! nie wiem co napisać! @Saski - przybywaj do Wrocka, będzie jeszcze większa Maaaaaaaasssssssssaaaaaaakkkkkkkkrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! aż korci mnie żeby wziąć jutro urlop i się upić ze szczęścia. @TeeS - i gdzie teraz jesteś ogórku jeden?!? parówa niewierna.... Siempre BARCA!!! Xavi, Pedro, Villa i Messi, Messi, Messi i Andres i Puyol i ..... cała Barca! Czy można mieć lepsze urodziny?!? barcelońskie.... @Guzu - farciarzu... zazdroszczę... szacuneczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Fajny mecz. Słuchałem relacji na stronie FCB.Nie dziwcie się mi nowemu w temacie. Tak fajnie piszecie o swojej pasji, że choć raz spróbowałem. I nie żałuję. @Kryst - jeszcze dwa meczyki i jesteś nasz... na zawsze! to jest więcej niż klub! ale @TeeS tego nie kuma... on woli ogórki z Vive Kielce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi