saski Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 @hasior - właśnie o tym dzisiaj gadałem z TeeSem. Messi też strzela takie gole, mocne strzały zza pola karnego. Nawet strzelił kilka bramek z rzutów wolnych. Może mi Daniel pomoże, aby dotrzeć do linków do tych bramek. Wstawiłem linki do kilku decydujących bramek. Przed snem poszukam jeszcze kilku trafień - między innymi z Vfb Stuttgard. Przy okazji polecam bramkę na 1:1 z Arsenalem. @Hasior - to powinno rozwiać twoje wątpliwości. Niech będzie, może dzięki mnie Mateusz lepiej się wyśpi Messi w meczu z Vfb Stuttgard http://www.youtube.com/watch?v=ZSJ4mGBrBac a tu Messi na 1:1 z Arsenalem http://www.youtube.com/watch?v=EdBDFLs42LI&feature=relat ed Miłego oglądania Panom życzęE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No dzięx za linki ta z Kanonierami nawet nawet strzelił,ale ta z Vfb to szczurek taki też <_< ja się nie czepiam aż tak i raczej nie mam ciśnienia,ale lubię soczyste bomby,właśnie ala wspomniany brzydki niedobry Zlatan ,czy jak CR z RM,co jak był w MU to Porto pizgnął fajną torpedęhttp://www.youtube.com/watch?v=bPp0tpGA0G0lub takie nie zmienia to faktu że Barce oglądam nawet jak szczurki by tylko wpadały,no i na C+ leci puźniej niż premiership więc ogarniam obie ligi,w England bomby z 40m a w Hiszpani technikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak chcecie podziwiać bomby z dystansu, wystarczy wpisać w youtube Roberto Carlos Notabene były gracz sRealu (choć jego bardzo lubiłem ) Jeśli zaś chodzi o magię w grze....to co ma Messi to nie ma teraz nikt...a czy ktoś miał kiedykolwiek? Tu też zdania są podzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Carlos to klasyk.a jego brame z Francuzami i zdziwko na ryjku Barteza mam nawet zgrane w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Carlos to klasyk.a jego brame z Francuzami i zdziwko na ryjku Barteza mam nawet zgrane w telefonie Rogalik omijający mur niczym bumerang?? Ale dość tych achów i ochów nad zawodnikami stolycy(nawet byłymi )!! To wątek o BARCELONIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Myśląc o petardach z VfB, miałem na myśli raczej tę bramkę, na 1:0 ale dzięki @Saski! http://www.youtube.com/watch?v=RjTEY0T_12Q&feature=relat ed tak dla kontrastu z Meksykiem. Mało ludzi w historii strzelało takie gole... a tu dwie bramki, które podobne strzelał tylko jeden, też na M i też z Argentyny http://www.youtube.com/watch?v=KN6zTox-hhk&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=334syIMZAX0&feature=relat ed no ale chcieliście rzuty wolne i petardy, no to na początek LM i ukraińskie Dynamo K. http://www.youtube.com/watch?v=4KPuwMTYvxU&feature=relat ed ligowy rogal mijający chyba ze czterech obrońców 2010 z Getafe http://www.youtube.com/watch?v=KP_deVZfLBc&feature=relat ed kolejny wolny, może nie mocny, ale ta precyzja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Myśląc o petardach z VfB, miałem na myśli raczej tę bramkę, na 1:0 ale dzięki @Saski! Oj bo ten Messi tak się rozstrzelał, że się nie zorientowałam o którą chodziło Sorki za nieporozumienie E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Swiateczny rodzynek w wykonaniu Andrzeja : http://www.youtube.com/watch?v=Nf8WXGuF-Qc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Carlos to klasyk.a jego brame z Francuzami i zdziwko na ryjku Barteza mam nawet zgrane w telefonie Rogalik omijający mur niczym bumerang?? Ale dość tych achów i ochów nad zawodnikami stolycy(nawet byłymi )!! To wątek o BARCELONIE Kamil, tego możesz nie pamiętać, ale R. Carlos uczy łsię rzutów wolnych od tego pana - z Barcy! http://www.youtube.com/watch?v=eCvCf7eCtto&feature=relat ed niestety jakość średnia, ale 35 metrów nie robiło problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Matek....Może nie mam tylu lat na karku co Ty (to akurat chyba zaleta ) Ale futbolem interesuję się nie od dziś i nie od wczoraj Wiem któż to taki był Koeman Wyjścia z resztą nie mam- mój tata kiedyś trochę kopał(i nadal kopie, tyle, że w drużynie MP-oldboyów), więc chcąc nie chcąc- z futobolem mam do czynienia od zawsze Tzn. mojego zawsze- skoro już tak zaglądamy w PESEL-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 i na koniec pierwsza bramka Messiego w La Liga- miał 17 lat. Tego dnia strzelił jeszcze jednego gola, ale sędzia nie uznał bramki (spalony). Później kamery pokazały, że spalonego nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mateusz...nie torpeduj tu akcji Barca DVD set wyciagajac co lepsze kaski Ta bramka, i wiele, wiele innych juz niedlugo dotrze do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ale z Almerią i Zlatan się cieszył że Messi strzelił może powera jak Carlos to niema i typen atlety nie jest ,ale cela ma i styka a Koeman hmmm co tu gadać... klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 i na koniec pierwsza bramka Messiego w La Liga- miał 17 lat. Tego dnia strzelił jeszcze jednego gola, ale sędzia nie uznał bramki (spalony). Później kamery pokazały, że spalonego nie było... Jak małpiszon poda to nie ma uja... spytaj eto-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mateusz...nie torpeduj tu akcji Barca DVD set wyciagajac co lepsze kaski Ta bramka, i wiele, wiele innych juz niedlugo dotrze do Was No właśnie dlatego zaprzestałem... a miałem jeszcze kilka kąsków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 8:43, TVN24.pl: TEVEZ w Barcelonie! To dobrze, czy tak sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tevez w Barcelonie...na wakacjach Kryst, nie wierz w to. To stary temat, powracajacy co i juz.Ale Guardiola sie nie zgodzi. To co Tevez zrobil w MC to 0 profesjonalizmu i rzady agenta.A z agentami tu mamy naprawde ciezkie ostatnio przejscia - Yaya, Zlatan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wczoraj czytałem, że w ManCity Tevez cierpiał na depresję, tęsknił za domem i córkami....Złośliwi twierdzą, że w ten sposób chciał wynegocjować podwyżkę ze 150 na 300tys funtów tygodniowo Czy dobrze? Dla mnie ta drużyna jest teraz kompletna. Zmiennik?Są-min świetny Bojan. Poza tym Tevez byłby pewnie drogi jak na zmiennika.. No i zrozumienie filozofii gry, wgranie się itd. to też nie jest tak hop-siup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Hmmm Tevez lubi grać tam gdzie by grała w 1 składzie a Barca ,myślę że by się nie łapał tak jak cieżko miał w MU i przeszedł MCity.ale żeby do Barcy,to od razy z poduszka pod dupsko na ławkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Guzu, A jaka jest historia meczy z Espanyol'em. Czy te lokalne derby też są tak nieprzewidywalne jak Legia/Polonia w Wawie? Na stronie FCB Puyol mówi, że będzie to najcięższy mecz sezonu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 „5-0, koniec meczu. Po potrójnej agresji Sergio Ramosa, zamieszanie przeniosło się do tunelu Camp Nou. Atmosfera była na tyle gorąca, że Xavi Hern?ndez z piłką w rękach podszedł do Lassa Diarry i włożył ją w ręce Francuza. Piłkarz Realu popatrzył ze zdziwieniem, nie wiedząc o co chodzi, gdy Xavi wypowiedział nagle zdanie sezonu: 'Skoro nie mieliście piłki przez cały wieczór, to teraz możesz sobie ją trochę potrzymać'. Niebywałe, nawet Jordi ?vole nie wymyśliłby lepszego żartu. Brawo Xavi”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 „5-0, koniec meczu. Po potrójnej agresji Sergio Ramosa, zamieszanie przeniosło się do tunelu Camp Nou. Atmosfera była na tyle gorąca, że Xavi Hern?ndez z piłką w rękach podszedł do Lassa Diarry i włożył ją w ręce Francuza. Piłkarz Realu popatrzył ze zdziwieniem, nie wiedząc o co chodzi, gdy Xavi wypowiedział nagle zdanie sezonu: 'Skoro nie mieliście piłki przez cały wieczór, to teraz możesz sobie ją trochę potrzymać'. Niebywałe, nawet Jordi ?vole nie wymyśliłby lepszego żartu. Brawo Xavi”.Mistrz Ciętej Riposty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Xavi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A tu taki pan... chcialby Was, Kibicow Barcy pozdrowic symboliczna piatka Jakbyscie nie wiedzieli on jest zagorzalym kibicem FCB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Guzu, A jaka jest historia meczy z Espanyol'em. Czy te lokalne derby też są tak nieprzewidywalne jak Legia/Polonia w Wawie? Na stronie FCB Puyol mówi, że będzie to najcięższy mecz sezonu! Tak, derby maja tu, jak chyba wszedzie, wyjatkowy posmak. Zwykle Espanyol jest szczegolnie zmotywowany, mimo ze potrafia miec sezon bardzo przecietny i bronic sie przed spadkiem. Dla Barcy to naprawde ciezkie mecze.W tym roku RCD gra naprawde dobrze - szczegolnie u siebie, no i teraz sprawdzi wlasnie u siebie Barce.Sobota o 20.00. Zdaniem wielu to najciezszy mecz w 1 czesci sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi