Baloo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości, to ten chłopak ma także niezłe kopyto, a że woli techniczne szczurki... Petarda z Venezuelą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 no oki oki Baloo ,ja uważam i tak ,że brak Messiemu porządnego kopyta,wiesz z 18m okey ale jak byłoby z 30-35? mi chodzi o takie kujnięcia z dalszej odległości czyli te 30+/-nie trza daleko szukać tu z naszego podwórka http://www.youtube.com/watch?v=vsTkRZMg_l0 co by nie pisać Messi jest uniwersalnym klasowym spinnigiem z tendencją bardziej do lekkiego i precyzyjnego łowienia bramek 8)potrafi dobrze poprowadzić i unika zaczepów, nie toleruje wypuszczania(zapomnijcie o no kill ) wszystko idzie do siaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dzień konia miał (z całym szacunkiem do jego umiejętności, które pokazywał z Juve i nie tylko) ale powiedzmy sobie szczerze, że Messi całe życie ma dzień konia A to kolejna, ciekawa plotka http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Guardiola-otrzyma-kontrakt -in-blanco,wid,12955503,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 A w związku z tym, że od lat Lech ma najlepszych kibiców w kraju (tak, jak Barca w Hiszpanii ), czy mogę napisać ? Hurra, wygrali!!! <_< W naszej grupie nikt nie miał dnia konia w ostatniej kolejce, więc losujemy z drugiego miejsca, ale żebym jakoś wielce się tym martwił, to nie powiem. Pewnie dlatego, że tylko jednym okiem mogłem oglądać i się nie wczuwałem. Lech Kooolejorz, Lech Kooolejorz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Muszę was zmartwić kibice Barcy ale to ukochany REAL w tym roku zdobędzie mistrza...Mourinho i real przegrał mala bitwe..ale wojne wygra!!!LA LIGA DLA REALU Campeone! Campeone!! Ole! Ole!! Ole!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Muszę was zmartwić kibice Barcy ale to ukochany REAL w tym roku zdobędzie mistrza...Mourinho i real przegrał mala bitwe..ale wojne wygra!!!LA LIGA DLA REALU Campeone! Campeone!! Ole! Ole!! Ole!!! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Roma - Szachtjar DonieckMilan - TotenhamValencia - SchalkeInter - BayernLyon - realArsenal - BARCAOM Marsylia - MUChelsea - Kopenhaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 inter-bayern chyba najlepiej sie zapowiada...w pozostałych parach łatwo wskazac faworyta..chociaż teraz w pilce wszystko sie może zdarzyc:)bedzie co obstawiać u bukmacherków:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 inter-bayern chyba najlepiej sie zapowiada...w pozostałych parach łatwo wskazac faworyta..chociaż teraz w pilce wszystko sie może zdarzyc:)bedzie co obstawiać u bukmacherków:P Inter - Bayern i (a moze przede wszystkim)Milan - Totenham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no też ciekawy mecz ale myśle że milan przejdzie zwłaszcza że mają IBRE:)Totencham bedzie walczył ale tu raczej obstawiłbym milanchociaz mecze napewno będą ciekawe i zacięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Najważniejsze aby Lyon przeszedł! <_< a my spotkamy starych znajomych i zobaczymy jakie postępy poczynili chłopcy Wengera... i damy im kolejną lekcję! Visca el Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 nie nie nie lyon nie ma najmniejszych szans aby przejsc dalej juz wieksze szanse na przejście daje...arsenalowi:)Polscy bramkarze są najlepsi..szczesny i fabiański powstrzymają messiego i spółke:P:P i bay bay barcelono:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 masz 100% racji Kolego, juz zeszly rok pokazal ze Barca z Arsenalem nie ma szans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no tak w zeszlym roku rozbili arsenal w puch...ale nie bronil polak..teraz będzie inaczej:)zreszta najważniejszy jest REAL zwyciezca ligi mistrzów 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no tak bronil taki jeden co wyjal 8 strzalow w 1 polowie 1 meczu grajac mecz zycia Poczekamy do wiosny - zobaczymy co bedzie a tymczasem juz jutro derby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Marcelinho - załóż sobie wątek sReala 2011 i kibicuj do woli. Może nawet uzbierasz grono fanów i życzę fanki (przynajmniej tak sympatycznej jak nasza barcelońska @saski - no właśnie, jak Tobie dziewcze podoba się los Arsenalu?!? ) <_< Polacy w bramce. Może przynajmniej becz będzie w ogólnodostępnej TV. Z całym szacunkiem jednak, ale Szczęsnemu ostatnio piłkę główką wrzucił nawet Pierd Dzi Siung z ManU, a Łukasz nie takie babole puszczał... Rok temu wystarczył lepszy dzień Messiego, aby pozamiatać... a sReal - ile lat już nie przebrnął 1/8 LM ?!? hmmm <_< ale prawda jest taka, że żabojady są zawsze nieobliczalne. Albo dadzą się pokroić i sReal przejedzie po nich bez mrugnięcia okiem, albo wręcz przeciwnie, skończy jak rok temu z zapłakaną Cristiną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 hehe pożyjemy zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ale prawda jest taka, że żabojady są zawsze nieobliczalne. Albo dadzą się pokroić i sReal przejedzie po nich bez mrugnięcia okiem, albo wręcz przeciwnie, skończy jak rok temu z zapłakaną Cristiną...Będę trzymał kciuki z Lyon PozdroKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no własnie, jak Tobie dziewcze podoba się los Arsenalu?!? ) <_< Mateuszku, kiedy ostatnio odezwałam się ze swoimi opiniami zostałam posądzona o bycie mężczyzną ... więc trochę zamilkłam ... ale skoro zostałam wywołana do odpowiedzi ... gdyby w Arsenalu grał jeszcze Bergkamp i Overmars to miałabym obawy ... ale w tej sytuacji ...? Graliśmy z nimi 5 razy i nigdy nie przegraliśmy ja mam raczej dobre wspomnienia ze spotkań z Arsenalem - choćby z fianłu LM w Paryżu. a Real - już raz odpadł z Lyonem. Może uda się ten wyczyn i w tym roku... Pozdrawiam was piątkowo E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie lubię francuskiej piłki (no może poza starym OM), ale będę trzymał kciuki za Lyonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ciężki mecz!!! i szkoda rekordu Valdka! ale 5:1 i spokojne Święta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 PIATKA! Podsumowujac 2010 : 103 pkt zdobyte w roku kalendarzowym 2010 577 minut bez puszczenia gola przez V V. 26 bramek w ostatnich 5 meczach Barcy 10 z rzedu wygranych na wyjezdzie ... THIS IS BAR?A! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jako totalny ignorant w temacie trochę przestraszyłem się buńczucznych wypowiedzi ludzi z Espanyol'u. Boisko zweryfikowało te słowa. Dobrej gry starczyło na 19-ście minut, a później to już tylko: Messi! X4 (chyba podawał lub strzelał przy 4 bramkach). BRAVO X 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Cześć chłopaki moje najdroższe, Wczorajszy mecz ... ciekawe widowisko, wyjątkowo zaciekły przeciwnik ... ilość kartek, że tak powiem ... WOW!!! ale słuchajcie to jeszcze nic w porównaniu z tym, że byłam wczoraj NA RYBACH Niestety nie owinęłam się szalikiem Barcy, a chyba tylko to dawałoby podstawy do wrzucenia zdjęć z rybkami na wątku Barcy.A tak chciałam się wam pochawalić, bo dumna jestem z siebie jak paw Z drugiej strony rybki zbyt przeciętne, żeby chwalić się nimi na jakiś innych wątkach ... Czy moglibyście zrobić dla mnie wyjątek i zgodzilibyście się, żebym chociaż na chwilkę wrzuciła zdjęcia tutaj? Oczywiście rybki dostały po całusie i prosfesjonalnie wróciły do wody ... E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 zgadzam sie ...wstawiaj serduszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi