Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

no oki oki Baloo ,ja uważam i tak ,że brak Messiemu porządnego kopyta,wiesz z 18m okey ale jak byłoby z 30-35?

mi chodzi o takie kujnięcia z dalszej odległości czyli te 30+/-

nie trza daleko szukać tu z naszego podwórka

http://www.youtube.com/watch?v=vsTkRZMg_l0

co by nie pisać Messi jest uniwersalnym klasowym spinnigiem z tendencją bardziej do lekkiego i precyzyjnego łowienia bramek 8)potrafi dobrze poprowadzić i unika zaczepów, nie toleruje wypuszczania(zapomnijcie o no kill :mellow: ) wszystko idzie do siaty B)

Dzień konia miał :mellow: (z całym szacunkiem do jego umiejętności, które pokazywał z Juve i nie tylko) ale powiedzmy sobie szczerze, że Messi całe życie ma dzień konia :mellow:

A to kolejna, ciekawa plotka

http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Guardiola-otrzyma-kontrakt -in-blanco,wid,12955503,wiadomosc.html

A w związku z tym, że od lat Lech ma najlepszych kibiców w kraju (tak, jak Barca w Hiszpanii ;) ), czy mogę napisać ? Hurra, wygrali!!! <_<

W naszej grupie nikt nie miał dnia konia w ostatniej kolejce, więc losujemy z drugiego miejsca, ale żebym jakoś wielce się tym martwił, to nie powiem. Pewnie dlatego, że tylko jednym okiem mogłem oglądać i się nie wczuwałem. Lech Kooolejorz, Lech Kooolejorz... :mellow:

Marcelinho - załóż sobie wątek sReala 2011 i kibicuj do woli. Może nawet uzbierasz grono fanów i życzę fanki (przynajmniej tak sympatycznej jak nasza barcelońska @saski - no właśnie, jak Tobie dziewcze podoba się los Arsenalu?!? ) <_< :mellow:

Polacy w bramce. Może przynajmniej becz będzie w ogólnodostępnej TV. Z całym szacunkiem jednak, ale Szczęsnemu ostatnio piłkę główką wrzucił nawet Pierd Dzi Siung z ManU, a Łukasz nie takie babole puszczał...

Rok temu wystarczył lepszy dzień Messiego, aby pozamiatać...

a sReal - ile lat już nie przebrnął 1/8 LM ?!? hmmm :mellow: <_< :lol:

ale prawda jest taka, że żabojady są zawsze nieobliczalne. Albo dadzą się pokroić i sReal przejedzie po nich bez mrugnięcia okiem, albo wręcz przeciwnie, skończy jak rok temu z zapłakaną Cristiną...

ale prawda jest taka, że żabojady są zawsze nieobliczalne. Albo dadzą się pokroić i sReal przejedzie po nich bez mrugnięcia okiem, albo wręcz przeciwnie, skończy jak rok temu z zapłakaną Cristiną...

Będę trzymał kciuki z Lyon :mellow:

Pozdro

Kamil

no własnie, jak Tobie dziewcze podoba się los Arsenalu?!? ) <_< :mellow:

Mateuszku,

kiedy ostatnio odezwałam się ze swoimi opiniami zostałam posądzona o bycie mężczyzną ... więc trochę zamilkłam :D :D :D

... ale skoro zostałam wywołana do odpowiedzi ...

gdyby w Arsenalu grał jeszcze Bergkamp i Overmars to miałabym obawy ... ale w tej sytuacji ...? Graliśmy z nimi 5 razy i nigdy nie przegraliśmy

ja mam raczej dobre wspomnienia ze spotkań z Arsenalem - choćby z fianłu LM w Paryżu.

a Real - już raz odpadł z Lyonem. Może uda się ten wyczyn i w tym roku...

Pozdrawiam was piątkowo

E.

Cześć chłopaki moje najdroższe,

Wczorajszy mecz ... ciekawe widowisko, wyjątkowo zaciekły przeciwnik ... ilość kartek, że tak powiem ... WOW!!! :huh:

ale słuchajcie to jeszcze nic w porównaniu z tym, że byłam wczoraj NA RYBACH :mellow: :mellow: :mellow:

Niestety nie owinęłam się szalikiem Barcy, a chyba tylko to dawałoby podstawy do wrzucenia zdjęć z rybkami na wątku Barcy.

A tak chciałam się wam pochawalić, bo dumna jestem z siebie jak paw :lol: :lol: :lol:

Z drugiej strony rybki zbyt przeciętne, żeby chwalić się nimi na jakiś innych wątkach ...

Czy moglibyście zrobić dla mnie wyjątek i zgodzilibyście się, żebym chociaż na chwilkę wrzuciła zdjęcia tutaj?

Oczywiście rybki dostały po całusie i prosfesjonalnie wróciły do wody ...

E.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...