Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiscie pieknosci na lodzie ... :D Powinnas sie jednak udzielac w watkach o wedkowaniu . Teraz sezon na lod i tam wszyscy czekaja kto i co lowi .

Co do Barcelony ...to cale szczescie ze jest taki zespol i pokazuje taka fantazje ...patrzac na to z prozy polskiej kopanej .

Rzeczywiscie pieknosci na lodzie ... :D Powinnas sie jednak udzielac w watkach o wedkowaniu . Teraz sezon na lod i tam wszyscy czekaja kto i co lowi .

Co do Barcelony ...to cale szczescie ze jest taki zespol i pokazuje taka fantazje ...patrzac na to z prozy polskiej kopanej .

Pieknie powiedziane Jurku, pieknie :D

No popatrzcie sami jakie piękności ...

weźcie też pod uwagę, że to absolutnie pierwsze koty za płoty :mellow:

no no.... ładne te kotki...

Myślę, że to spotkanie we Wrocku na meczu będzie baaaaardzo ciekawe.

Gratuluję ślicznych rybek. Barca, rybki... czego chcieć więcej...

Gratuluje zdobyczy @saski :D

Pierwsze sliwki robaczywki :D

Kartek w meczu z Espanyolem powinno byc wiecej. Lacznie z czerwona. Ale sedziemu najwidoczniej reka zadrazala...

Bylo nie bylo, 5:1 bylo :mellow:

We wtorek pozegnanie roku na Camp Nou. Postaram sie wrzucic jakas fotke okolicznosciowa

Szkoda... grali w przewadze i dali sobie strzelić bramę...

Di Maria nie pierwszy raz ratuje sReal....

@Guzu - wiesz może z kim sReal gra tuż po Nowym Roku?

Liczyłem na ten remis, byłyby 4 pnkt przewagi i przynajmniej jeden mecz buforu... a Barca zawsze ma małą zniżkę formy w styczniu/lutym...

obiektywnie...jestem kibicem realu i bede trzymał kciuki do samego konca zeby wygrali lige i LM..ale to co barca robi z przeciwnikami..nie wiem jak to nawet nazwac..demolka..tak w pilke nożna bedzie sie grać za jakies 20 lat...wyprzedzili ere..i chociaz moje serce jest białe to obiektywnie nie ma na Barce mocnych niestety

obiektywnie...jestem kibicem realu i bede trzymał kciuki do samego konca zeby wygrali lige i LM..ale to co barca robi z przeciwnikami..nie wiem jak to nawet nazwac..demolka..tak w pilke nożna bedzie sie grać za jakies 20 lat...wyprzedzili ere..i chociaz moje serce jest białe to obiektywnie nie ma na Barce mocnych niestety

kolego @marcelinho - i takie posty lubimy w tym wątku. <_< :lol: B)

Szacuneczek - nie każdy potrafi obiektywnie wypowiadać się o przeciwniku... Miłego.

Oglądał ktoś dzisiejszy meczyk?

Czytałam, że Bilbao grało wyjątkowo defensywnie i mało efektownie, no ale okazało się, że to skuteczna dzisiaj metoda ... niestety :unsure:

Wiecie, że Athletic w 1931 roku wygrał z Barceloną 12:1? No to co to jest takie tam 0:0 :D

Chociaż w sumie troszkę szkoda - gdyby wygrali w swoim prezentowanym ostatnio stylu, mogliby spokojniej zagrać rewanż na San Mames.

Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć jak Barca zmobilizuje siły na rewanż :D

Może zobaczymy już wtedy chociaż na chwilkę Afellaya? Chociaż nie byłabym pewna czy Pep będzie ryzykował grę nowym kolegą.

Pozdrawiam

Wasza początkująca wędkarka no i nie znowu taka początkująca fanka Barcelony :mellow:

E.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...