Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Brawa dla Xaviego !!! Mały offtop.... Dzisiaj znajomy w pracy(Kibic stolycy) powiedział, że kupił 8 wisiorków zapachowych do samochodu (po 18pln sztuka) ORYGINALNYCH z Madrytu...... Ach Ci fani Nie ma to jak zapach skarpetek Krystianki na tapicerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Guzu, La Masia - tłumacz google mówi dom. Czy chodzi o słynną szkółkę Barcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Guzu, La Masia - tłumacz google mówi dom. Czy chodzi o słynną szkółkę Barcy? Dlaczego taka nazwa, historyczna, geograficzna, popularna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 To nazwa historyczna. Po polsku byloby najblizej do internatu. A madrycka szkolka talentow nazywana jest fabryka. To nazwy gleboko zakorzenione w przeszlosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 To wielka różnica. Barca - dom. Real - fabryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 SWIATECZNE ZYCZENIA DLA WSZYSTKICH KIBICOW FC BARCELONA Co by Pique mogl czesciej nas tak pozdrawiac jak na tej karte swiatecznej VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Cześć chłopaki, No to Xavi rzeczywiście zrobił nam ładny prezent na święta Genralnie Barcelona ładnie wypadła w tym plebiscycie ... nie tylko Xavi, Messi, Iniesta, ale jeszcze Pedro na 6 miejscu w kategorii najlepszy młody piłkarz. Chociaż zobaczcie jakie to zabawne ... Pedro (28.07.1987), Messi (24.06.1987) - niby obaj młodzi, ale jakby dziwnie wyglądał Messi w kategorii najlepszy młody piłkarz Ma się wrażenie jakby Messi grał od wieków Pozdrawiam poświątecznieE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Goal.com - gol roku 2010: http://www.youtube.com/watch?v=Iv4cZ34B0F0&feature=playe r_embedded No kto? - Messi! Cała lista: http://sport.wp.pl/kat,1726,title,10-najpiekniejszych-bramek -2010-roku,wid,12996209,wiadomosc.html?ticaid=1b856 Feliz Ano Nuevo ! (za tłumaczem Goole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hej chłopaki ... halo halo ... nie ma nikogo kto cieszy się z dzisiejszej wygranej? Hihihiiii niech zgadnę ... jeszcze dochodzicie do siebie po sylwestrze? Wracając do meczu - no fakt może to nie styl gry do którego Barca przyzwyczaiła nas przed przerwą świąteczną ... ale mimo wszystko wygrali Pozdrawiam mocno i ... szczęśliwego Nowego Roku!E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hej, Szczęśliwego! Gra była wybitnie Sylwestrowa, ale 3 pkt. też się liczą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mateusz, dzieki za gotowosc do pomocy.To tak zrobimy. A zatem... 7 zestawow zamowionych : EfexTpe1krystmarcineszBaloo I potem od Mateusza odbiora :saskiKamil Z Panie i Panowie Cule! Pora wywiazac sie z zobowiazania. Dzis plyty beda gotowe i zainteresowani dostana info na priva.Jutro ew. w srode wysylki. Pozdrawiam i VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Hej, Szczęśliwego! Gra była wybitnie Sylwestrowa, ale 3 pkt. też się liczą! Brakowalo przeblysku, ale tego spodziewal sie Pep i ostrzegal Druzyne ze bedzie ciezko. Ale jest Pedro odtykacz Jak to go dzis nazwano w prasie Gramy dalej i to juz niedlugo bo z Bilbao w Pucharze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no meczyk był wybitnie na przełamanie. To co Alves ostatnio wybija 100% gole z bramek przeciwników to jego. Może on za bardzo wziął sobie obronę do serca?!? I ta jego asysta przy pierwszej brame o Pedro. Gdyby nie padłą bramka, chyba bym normalnie rozbił kufel piwa o telewizor. Dlaczego on nie strzela w takich sytuacjach?!? Darłem się (wal!, lutuj!!! strzelaj de...u!!!).. miał szczęście bo nie planowałęm nowej plazmy... hehehe - choć Kamil by się ucieszył. najważniejsze 3 pnkt. i w środę powinien wrócić Król Leo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Darłem się (wal!, lutuj!!! strzelaj de...u!!!).. miał szczęście bo nie planowałęm nowej plazmy... hehehe - choć Kamil by się ucieszył.Ależ się koledze w Nowym Roku dowcip wyostrzył Meczyku niestety nie widziałem, jednak z opisów i relacji widzę, że brakowało głównie kropki nad i, bo dominacja była.... Już niedługo zacznie się LM i wspólne kibicowanie!! Szykujcie formę Pierwszy trening niebawem, co Matek? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mateusz rozbawił mnie do łez ... Już niedługo zacznie się LM i wspólne kibicowanie!! Szykujcie formę Pierwszy trening niebawem, co Matek? <_< Kamil ja już mogę kibicować Pozdrawiam mocno i biegnę zobaczyć jak idzie Realowi E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Się nam wątek w bardzo ciekawym kierunku rozwija.... <_< @Saski jeszcze parę zdjęć, a j.pl chyba będzie konkurencją dla fcbarca.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 no, no, no... @saski - tam ewidentnie brakuje jakiegoś kibica obok, co się da zorganizować... Daj tylko znać, że planujesz tak samotnie gorrrrrrąco kibicować, to dojedziemy... Dolny Śląsk nie jest aż taki wielki. <_< No i spodnie trochę nie od kompletu, ale rozumiem że to zostawisz dla nas po zdobyciu Mistrzostwa?!? Pozdrawiam Tak na marginesie, to sReal znów miał nerwówkę. Szkoda tego karnego z d.py w pierwszej połowie, bo mogłoby być nieco inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Niestety Real wygrał ,ale widać, że i oni nie zagrali w szczytowej formie ... A w kwestii wspólnego kibicowania ... nie zapraszam nieznajomych do domu - zwłaszcza, że nie dysponuję plazmą, a widzę, że koledzy przyzwyczajeni do luksusów , ale na wspólne oglądanie wiosennego Grand Derby we Wrocku chętnie się piszę. Dajcie spokój, żeby coś takiego oglądać w pojedynkę ... to odbiera przynajmniej 50% uroku ze zwycięstwa Pozdrawiam (nie tylko dolnoślązaków ) i przyznam, że niecierpliwie czekam na info od Daniela, że płytki już w trasie E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Plytki w trasie... Niektorzy odebrali osobiscie a inne dotra z blogoslawienstwem poczty polskiej SA. Komplet potwierdzen nadania przesylki poleconej lezy w szufladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A w kwestii wspólnego kibicowania ... nie zapraszam nieznajomych do domu - zwłaszcza, że nie dysponuję plazmą, a widzę, że koledzy przyzwyczajeni do luksusów , ale na wspólne oglądanie wiosennego Grand Derby we Wrocku chętnie się piszę. Dajcie spokój, żeby coś takiego oglądać w pojedynkę ... to odbiera przynajmniej 50% uroku ze zwycięstwa E. hej hej koleżanko E. - Ewelina? Ewa? Emilia? Ela? Niepotrzebne skreśl... a jacy my nieznajomi? Jedna wielka jerkbaitowa rodzina! <_< My luksusy>? A kto się wyleguje samotnie na kanapie, na której zmieściłoby się przynajmniej sześcioro kibiców?!? oj tam plazma.... wystarczy byle LED TV lub w ostateczności jakiś marny 60'LCDek. Kamil mógłby jakiś skołować testowy na GD! Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Plytki w trasie... Daniel cóż mogę powiedzieć ... jesteś najlepszy ... to ja już czekam. Rozumiem, że w kwestii odbioru przyjdzie mi się kontaktować z Mateuszem Mateusz rozumiem, że dasz znać jak przyjdzie paczuszka od Daniela ... podeślę Ci zaraz swoją komórkę ... ale to już może na priv Buziaki chłopaki (jedna wielka jerbaitkowa rodzino ) E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Buziaki chłopaki (jedna wielka jerbaitkowa rodzino ) E. ale tylko ja z rodzinki będę miał komórkę... hehehe <_< <_< <_< wiedziałem co robię... Dam znać, jak tylko płytki do mnie dotrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cwaniak Się potrafi ustawić..... A młodzież zawsze ma pod górkę.....Załatw plazmę, złów rybę, złów jeszcze większą rybę....robić ni ma komu- wszystko muszę ja brać na siebie Z niecierpliwością czekam na kolekcję DVD PozdroKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A ja już mam. <_< Wrażenia jutro, bom zajęty. Cholera, te świąteczno/noworoczne spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 oj było ciężko... skończyło się dość szczęśliwie, choć były okazje aby kończyć mecz dużo spokojniej. Cieszy pierwsza bramka ever dla Barcy - Abidala! Zasłużył na tak ważnego gola! Asysta Leo - tak dla formalności. no i zadebiutował nasz młody Holender. Niestety miał zbyt mało czasu aby się jakoś specjalnie wykazać. Gramy dalej i co ważniejsze dla nas fanów, że dzięki awansowi do kolejnej rundy będziemy mogli cieszyć się meczykami co 3 dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi