Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje dla Messiego, jego fanów i fanów Barcy. Na tym zdjęciu trochę jak Tom Cruise, nawet wzrostem równi ;)

Ciekawe jak długo to potrwa. Messi i Barca na takim poziomie... 8 złotych piłek? Może dłużej, może krócej... Jak myślicie? Nie jak byście chcieli! :mellow:

EDIT: gratuluję Mateusz! Będzie złota pielucha za Tatę Roku, ale to w przyszłym roku <_< Zdrówka, dla całej rodziny!

Pozdrawiam

Grzesiek

Panie i Panowie Cule!

Pora wywiazac sie z zobowiazania.

Dzis plyty beda gotowe i zainteresowani dostana info na priva.

Jutro ew. w srode wysylki.

Pozdrawiam i VeB!

Do mnie też już jakiś czas temu dotarło - dziękuję Guzu - świetna robota!!!

A odnośnie Złotej Piłki, to podobno niektóre hiszpańskie media (np. Marca :D , podobno też Casillas się wypowiadał :D ) twierdzą, że Hiszpania czuje się niedoceniona, bo Iniesta i Xavi zdobyli MŚ, a Messi nie - a to Messi zdobył Złotą Piłkę :D . Po pierwsze to ciekawe, czy Katalonia też ma jakiś z tym wyborem problem :D , a po drugie to bicie piany, bo indywidualnie nie ma wątpliwości, kto jest najlepszy; tak samo drużynowo - ale drużynowo Hiszpania Złotą Piłkę (czyli Złotą Nike) już przecież dostała :D .

Wczoraj oglądałem bardzo ciekawy program na temat the Sepecial One na Orange info. Polecem jeśli ktoś ma dostęp do tego kanału. Na naszych oczach tworzy się historia najlepszego trenera świata. Mam nadzieję, że z perspektywy Barcelony również to dostrzegacie.

@Guzu, wyczuwam ironie. Do mnie otwartym tekstem trzeba pisac :D

@Efex, nie moge doczekac sie tej Whisky, niezaleznie kto ja bedzie stawial :D

W sprawie Messiego macie wiele silnych argumentów do sporu, ale w przypadku Guardioli nie przesadzajcie już proszę, przynajmniej do końca sezonu. Trochę obiektywizmu nie zaszkodzi.

@Guzu, wyczuwam ironie. Do mnie otwartym tekstem trzeba pisac :D

@Efex, nie moge doczekac sie tej Whisky, niezaleznie kto ja bedzie stawial :D

W sprawie Messiego macie wiele silnych argumentów do sporu, ale w przypadku Guardioli nie przesadzajcie już proszę, przynajmniej do końca sezonu. Trochę obiektywizmu nie zaszkodzi.

No masz racje. Nie przesadzajmy. Guardiola jest trenerem dopiero 3 sezon. I jak na razie NIE wygral az 2 trofeow - ligi mistrzow i copa del rey w zeszlym roku...

Reszte wygral : Lige, Puchar Hiszpanii, Lige Mistrzow, Super Puchar Hiszpanii, Super Puchar Europy, Mistrzostwo Klubowe Swiata, Lige, Super Puchar Hiszpanii.

Zatem ma srednia tylko 8 wygranych na 10 ktore mogl wygrac...

Takze nie przesadzajmy. Do takiego co wygrywa WSZYSTKO mu jeszcze daleko. B)

Pierwsze dwa gole mi uciekły kąpiąc małego - w sensie mego synka, gdyby ktoś miał wątpliwości...

ale reszta to już klasyka gatunku. Pełna dominacja, choć kilka podań w obronie na pełnym roźlunieniu mogło skończyć się nienajlepiej.

Piękna bramka Andresa... przepiękna. Trochę szkoda okazji Leo. Crystyna trochę uciekła z bramkami (22), ale jeszcze sporo okazji aby poprawić obecny wynik (18 trafień w lidze).

YO!

sReal z ostatnią drużyną ligi... to ich dodatkowo zmotywuje.... buahahahaa :mellow: <_< :o B) :lol: ;)

sReal z ostatnią drużyną ligi... to ich dodatkowo zmotywuje.... buahahahaa :mellow: <_< :o B) :lol: ;)

No już dajcie spokój ... każdemu się mogło zdarzyć ... chociaż właściwie nie każdemu - Barcelonie nie!!! :mellow:

... no ale wiecie taka drużyna jaki jej trener <_<

Pozdrowienia dla fanów drużyny przeciwnej B)

no i przede wszystkim dla wszystkich fanów Barcy!!!

E.

Dzis swietujemy 40 urodziny Pepa Guardioli :D

Daniel fajne zdjęcia :D Sam pstrykałeś?

Ja wiem ... wy faceci jesteście ... ale ja nie ... więc wam powiem, że dla samego Pepa mogłabym oglądać te mecze Barcy :D :mellow: <_<

Zatem ... sto lat!!! sto lat!!! dla Mistera

I trzymajmy kciuki, żeby mu jego team jutro (popatrzyłam na zegarek 23:44 ... jeszcze chwila i mogłabym powiedzieć dzisiaj :huh:) w meczu z Betisem jakiś ładny prezent zafundował ... co byście powiedzieli na 5:0?

Daniel Tobie powinno się spodobać ... :mellow:

Pozdrawiam

Emilia

płytek jeszcze niestety nie mam ... ale czekam cierpliwie, żeby się Mateusz wykopał z pieluch :mellow:

@kamil i @saski wybaczcie... Dajcie mi jeszcze dosłownie kilka dni na okrzepnięcie i przestawienie organizmu na kilka godzin snu na dobę.

Dla naszej przeuroczej fanki, w ramach rekompensaty, dorzucę od siebie książeczkę... o jednym z bohaterów magicznego sezonu 6 pucharów.

Sto lat Pep!!!

@kamil i @saski wybaczcie... Dajcie mi jeszcze dosłownie kilka dni na okrzepnięcie i przestawienie organizmu na kilka godzin snu na dobę.

Looooz łowco

Są jakieś życiowe priorytety- mi się póki co nie pali, bo szczerze mówiąc, teraz nie mam nawet kiedy spokojnie usiąść i obejrzeć takie cuś...

Trochę Ci się ustabilizuje, to wtedy się tym zajmiesz :D

BAAAAAARCAAAAAAA :mellow:

Pozdro

Kamil

Dla naszej przeuroczej fanki, w ramach rekompensaty, dorzucę od siebie książeczkę... o jednym z bohaterów magicznego sezonu 6 pucharów.

Mateusz no błagam ... nie tłumacz mi takich rzeczy, przecież to jakby oczywiste ... będę czekać cierpliwie na te płytki choćby do nowego sezonu. Ty tam spokojnie ustawiaj nowe życiowe priorytety :D

Książkę chętnie pożyczę, no ale proszę Cię ... nie w ramach rekompensaty B)

Słuchajcie bo ja już normalnie spałam :unsure:, ale dobrze poinformowane źródła postawiły mnie na nogi wiadomością, że niby przegrywamy :huh: 2:1, teraz widzę, że nawet 3:1 :huh: :huh: :huh:

Gdzie można oglądać to cudo, jeśli nie na Cyfrze?

Dobra już sobie znalazłam ... :unsure:

Emila

No dobra, czasem przychodzi chwila słabości. Tak kiepskiego meczu w wykonaniu mojej ulubionej drużyny nie widziałem od dawna. Messi - w porównaniu z jego normalną dyspozycją - grał chyba w czapce-niewidce. Bojan - bez komentarza, Mascherano ma pewnie zalety, ale ja ich dziś nie widziałem, Xavi - coś robił, ale gdy nie gra Andres I. trudniej o widoczne efekty, Puyol - nie bez kozery jest ikoną klubu, bardzo go brakowało; Affelay - chyba jeszcze nie... Widoczna była też nieobecność po przeciwległych stronach boiska Villi oraz Alvesa. Nie jestem, kurde, zadowolony. Może dlatego, że nie nazywam się Guardiola i nie mam w perspektywie dalszych bojów ligowych - czego bardzo żałuję :lol:

Aha, Guzu może mi rozjaśnisz,por favor, i przepraszam, że o to pytam, bo to pewnie głupie pytanie, ale komentator stacji Sport Klub (i to już drugi z rzędu!) wymawia nazwisko Alves jako Alwis. ?Porque? (Lo siento, pero pytajnik mi się nie odwraca...).

Pozdrawiam,

Grego

PS.

Rzeczony komentator zachowywał się dzisiaj, jakby od co najmniej pięciu pokoleń mieszkał w Sevilli, a Barca była wrogiem publicznym numer 1; żenada.

Szkoda, że rezerwy nie dotrzymały kroku. Na szczęście jak się miał kiedyś trafić taki mecz, to był to najlepszy moment.

Chłopcy zabalowali na urodzinach Pepa i byli troche wczorajsi...

Szkoda pięnej passy bodaj 30 meczy bez porażki, ale są też priorytety. A Messi? Leo ma grać mecze życia ze sRealem, Arsenalem, MU czy innymi Bayernami. W przeciwieństwie do Crystyny, któa błyszczy tylko na tle ligowych przeciętniaków. W meczach z wielkimi, nigdy niczego wielkiego nie zagrał.

Cóż, szkoda. Kiedyś to jednak musiało się stać. Ciężko zmotywować ludzi, któzy w piłce zdobyli wszystko, aby wyjść i ganiać do upadłego za drużyną zx II ligi, którą pyknęło się w pierwszym meczu 5 jajo...

Swoją drogą, już w pierwszym meczu Betis grał lepiej niż niejedna drużyna z PD. Także szacuneczek...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...