Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tak się to poukłada, to na koniec Panowie siądą i powiedzą, że nie chce im się już grać... zrobią strajk.

Byłoby to jednak historyczne wydarzenie, gdyby Barca puknęła sReal 4 razy z rzędu w odstępie kilku dni.. :mellow: <_<

Trochę słabiej, jeśli to my dostaniemy bęcki w jakimś kluczowym momencie..

A jesli obie druzyny przejda 1/8 LM i trafia na siebie w 1/4 (regula narodowa juz nie bedzie obowiazywac).

To bedziemy mieli 4 LOS CLASSICOS w kwietniu :mellow:

VeB!

To już nie na moją wątrobę.....

Yyyy..tzn nerwy :mellow: <_<

Ale zapowiada się naprawdę baaaaaaardzo ciekawy kwiecień

REWANZ!

Dzis jedyny w swoim rodzaju mecz. Barca ma okazje zrewanzowac sie za porazke w poprzedniej rundzie. A ze jedyna porazka to wlasnie ta z Herculesem Alicante, to dzis ten wyjatkowy dzien i wyjatkowy mecz.

Pep twierdzi ze nie siedzi mu zadra w zwiazku z tamta przegrana i przestrzega pilkarzy by skupili sie bardziej na tym by zagrac swoje niz zeby sie rewanzowac...o 20.00 GRAMY!

VeB!

meczyk trochę się ciagnął 1 bramka jak bramka.w 77 min Messi fajnie z lewej kropnął nawet mocno :mellow: i jak juz myślałem że to będzie jego max na dziś to ten wpakował 2 bramy :lol: ta od słupka bez szans,a ta druga to był gdzie piwonien i moj ulubiony piłkaż z Barcy podał gdzie trzeba.

poza cudownym ożywieniem Messiego zaskoczyła mnie głupota kolesia z ławki Herculesa co wszedł polatał chwile 2 razy zkosił i czerwień :wacko: i głośnio krzyczał o jakimś Puta Madre to pewnie jego kumpel jakiś B) :lol:

Sledzimy na biezaco poczynania druzyny Pepa Guardioli, a wczoraj ktos podniosl glowe, policzyl i oglosil :

podczas meczu z Herculesem FCB pod wodza Pepa strzelila gole numer 399, 400 i 401 !!! :huh:

Jak na srodek 3 sezonu, kiedy to Pep kieruje FCB wynik nie z tej planety.

VeB!

buahahhaaahhaa ale polałem z kibiców sRealu! obdzwoniłem wszystkich jakich znam! Mają niezłą serię. najepierw remis z ostatnią drużyną, teraz wtopa z 4 od końca!

Super Osasuna!

Co prawda wiem, że wszystko się jeszcze może odwrócić (spokojnie wyplułem to dwa razy przez lewe ramie i pukałem czołem w niemalowane drewno), ale bara nie powinna już tego wypuścić, nie w tej formie, nie z tymi chłopakami i nie z tym trenerem!

VeB!

@Saski - widzę, że śledzisz całą ligę, nie tylko Barcę! rozumiem... ten mecz to tak, jakby Barca wygrała jeden ekstra!

buziaki

buahahhaaahhaa ale polałem z kibiców sRealu! obdzwoniłem wszystkich jakich znam! Mają niezłą serię. najepierw remis z ostatnią drużyną, teraz wtopa z 4 od końca!

buziaki

To oni jeszcze mają kibiców? <_< <_< <_<

Sorry za złośliwość, ale nie mogłem się powstrzymać :mellow:

Dzis rewanz w polfinale.

jedni sie poca i beda znow meczyc ten sam sklad, bo w zmiennikow trener nie wierzy.

Inni zagraja tak ja trener powie. Maja 5-0 zaliczki :mellow:

a z ciekawostek :

Atak Messi Villa Pedro (MVP) - 47 goli jak dotad w lidze

cala druzyna bialych z madrytu : 48 goli. :mellow:

VeB!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...