Baloo Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja tylko chcę, żeby zdrowi byli i grali w piłkę, VeB!Grzesiek no i wykrakałeś... Messi nabawił się jakieś kontuzji mięśnia i nie zagra z Kostaryką. Jutro powinien przejść bardziej szczegółowe badania i będzie wiadomo więcej. Ponoć jest szansa, że to nic poważnego i może zagra z Villarealem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja tylko chcę, żeby zdrowi byli i grali w piłkę, VeB!Grzesiek no i wykrakałeś... Messi nabawił się jakieś kontuzji mięśnia i nie zagra z Kostaryką. Jutro powinien przejść bardziej szczegółowe badania i będzie wiadomo więcej. Ponoć jest szansa, że to nic poważnego i może zagra z Villarealem... Jesli mecz z Vilarrealem obedzie sie w terminie (czyli w ten weekend) dzis decyzja sedziego ws strajku w LFP. W kazdym razie zdrowie Messiego wazniejsze! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 I myślę, że chłopaki mogliby spróbować wygrać bez Leo. Kontuzja zawsze może się zdarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Czytałem, Baloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Sedzia uznal ze uchwala o strajku jest niewazna. Liga gra w weekend! Sobota, godzina 22.00 Villarreal-Barcelona VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Messi zdrów. Badania nie wykazały niczego poważnego! VeB! Zaczyna się najciekawszy okres. Będzie się działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Baloo, czytałem P.S. Obiecuję już niczego sobie nie życzyć, co by nie zapeszać VeB!G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Abi czuje się coraz lepiej. Dziś pierwszy raz wrócił na trening! Póki co w roli widza... http://www.youtube.com/watch?v=l1c9bzcrTbo&feature=playe r_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Guzu, napisz coś więcej: http://www.tvn24.pl/12694,1697916,0,1,guardiola-powoli-zegna -sie-z-barca,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Piękny wynik Sportingu w Madrycie... Piękny! Normalnie polubiłem Gijon! Choć to co Real miał szanse w ostatnie 20 minut i że tego nie strzelił.... Jeśli Barca dziś wygra z Villarealem, to chyba La Liga zostaje z nami! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Bravo Manuel Preciado!!! Ograł wielkiego mou.Trzymamy kciuki, co by dziś wieczorem zatopić żółta łódeczkę VeB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Guzu, napisz coś więcejJa nie guzu, ale data tego newsa dala mi do myslenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mi też, ale czytałem to dzisiaj i .... nie było zaprzeczenia. Dlatego proszę Daniela o komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jak tu się rozdwoić? Diablo w ringu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Barca jest wielka! Teraz Diablo 3 runda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Żółty ponton zatopiony. Poza pierwszymi minutami nic wielkiego nie pokazali, choć trzeba przyznać, że i Barcie gra się słabo kleiła. Sporo zmienników. Sporo gadali o zdrowi Messiego. Można nabrać obaw... oby dotrwał do końca sezonu! Tymczasem mamy 8 pnkt przewagi! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 3 punkty do przodu ... i to ważne 3 punkty rzeczywiście wczorajszy mecz nie powalił z kolan oszałamiającymi akcjami ... ale trzeba przyznać, że gdy w polu nie ma szczęścia do zdobywania bramek, to Valdes w bramce naprawdę skutecznie walczy, żeby przynajmniej ich nie tracić VeB! Emilia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Guzu, napisz coś więcejJa nie guzu, ale data tego newsa dala mi do myslenia A tu coś takiego: http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Slowa-Guardioli-byly-prawd a,wid,13283410,wiadomosc.html I co o tym myśleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nie bylo mnie pare dni, sumy zawezwaly Abidal juz trenuje! Niezwykle budujaca wiadomosc! To o Guardioli to wogole nie warte komentarza. Pep skwitowal ze zrobili z niego glupka i tyle Liga juz teraz tylko jest mozliwa DO PRZEGRANIA. :mellow: Piekne rzeczy!3 sezon Pepa, 3 Liga zbliza sie nieublaganie na Camp Nou THE VERY VERY SPECIAL ONE A tymczasem mecz z realem (ten ligowy) w sobote 16 IV o 22 A juz jutro 1/4 finalu LM i mecz z ciezkimi Ukraincami z zaglebia Donieckiego.Bede krzyczal z trybun - obiecuje VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A juz jutro 1/4 finalu LM i mecz z ciezkimi Ukraincami z zaglebia Donieckiego.Bede krzyczal z trybun - obiecuje VeB! Musisz krzyczeć za nas wszystkich tu z tego wątku!!! Totalna mobilizacja!!!BAR?A, BAR?A, BAAAAAR?A!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Iniestaaaaaaaa!!!! I 1-0 od 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cholera, nie zdążyłem nawet nalać piwa do kufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No i 2-0!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jedni mają okazje i potrafią wykorzystać a drudzy mają i nie potrafią, mogło się różnie potoczyć potoczyło jednak jak zwykle oby w 2 powalczyli Ci mniej utytułowani ze wschodu,niech się dzieje trochę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 3-0 po trafieniu Pique!!!!! i czekamy na 2 meczyk, a potem na sReal No i już 5-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi