kryst Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Moim zdaniem. Wojciech Kowalczyk nie jest dobrym komentatorem. Jego niektóre komentarze wołają o pomstę do nieba. Odniosłem wrażenie, że nie lubi Barcy. Stare resentymenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Andrzej, Dani, Waka Waka, Seydou i Generał Piękny wynik przed rewanżem na wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 PIATKA ! Moje ulubione przywitanie Na ta okazje mam zdjecie the special one, ktory juz wczoraj wiedzial, jaki wynik zrobi Barca Oto specjalnie dla Cules z jerkbaita : Nadchodza STAR WARS Baloo szykuj wasy VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mou wołał do Krystyny aby się wziął do roboty bo Barca na pewno strzeli 5 Martwi mnie postawa obrońców. Ilość błędów jakiej jeszcze nie widziałem u Barcy za czasów Pepa. Przecież gdyby Szachcior strzelił te dwie pierwsze kontry mogłoby być zupełnie inaczej. Jędruś pięknie. To jak się zabrał przy pierwszej bramce - mistrzostwo. Dani strzelił, ale ogromny minus za błędy z pierwszej połowy (podanie w tył do napastnika). Messi - świetny mecz ale szkoda, że znów nie udało się strzelić. Kolejny raz nie uznali mu prawidłowej bramki. Ten spalony trochę naciągany. Poza tym podawał, siał popłoch i bronił nawet. Dobry mecz lecz mam wrażenie, że gdzieś się urwała współpraca z Davidem. Tak jakby nie miał wiary, że David może odegrać, przez to odpuszcza niektóre akcje. Generalnie dobry meczyk, były emocje, uczciwie mogło być 6:3 dla Barcy. Tak sprawa awansu raczej roztrzygnięta. Barca! Barca! @Guzu - wąsy są. Tak jak powiedziałem. Przed nami 4 mecze ze sRealem. Mogę nawet zrezygnować z tego ligowego. Jeśli wygramy Puchar i awansujemy do 1/2 LM - golę! <_< i jeszcze jedno - bramka na 4:1 naszego Malijczyka, chyba zasługuje na miano pięknej petardy?!? <_< Soczysty strzał prosto w okno! Piękny gol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dani się rozkręcił i ganiał ładnie jak sarenka ale na początku to.... , niech Ci Brazylijczycy z Ukrainy patrzą jak staruszki w Interze potrafią strzelić z 1 piły do pustej bramki,bo mecz mógł się inaczej potoczyć i mogło być 5-4,jak można nie wykorzystać tylu SET!!!poza wpadka na początku Alves dla mnie NO1 ładnie wkręcał w ziemie obronę,podania super no i serducho ,jak u sarenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Serducho to chyba jak u konia bo sarenki mają bardzo słabe serduszka, wbrew pozorom. Wystarczy solidnie przestraszyć i może stworek się przekręcić na zawał... Były przypadki, że zdychały na rękach złapane zimą, gdy zapędzały się okolice gospodarstw domowych lub na terenach firmowych. Poza tym nie polecam brania dzikiej sarny na ręce, gdyż mają bardzo ostre racice i potrafią niezłego bałaganu narobić, wraz z głębokimi ranami. to tak ku przestrodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Baloo... widzę, że wątek BAAAARCA uczy bawiąc i bawi ucząc <_< High five! 5 VeB!G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 BARCA to więcej niż klub! dlaczego zatem nie przytoczyć jakieś ciekawostki... Dokładnie w tym roku mieliśmy w firmie takie zabłakane stado sarenek. Dostaliśmy dużo porad od ZOO, leśników i innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No oki nie wiedziałem o sarence że taką pikawę ma słabą ale zwinny jest jak sarenka ten Dani szybka noga łoj szybka serce ma lwie,a kopyto jak u konia,niech bedzię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A teraz (bardzo mozliwe, ze to stanie sie faktem), przygotujmy sie na Kwiecien, a raczej wypadaloby powiedziec na Pana Kwietnia: 17 IV mecz ligowy na Santiago Bernabeu20 IV final pucharu Hiszpani26 /27 IV ew 1 polfinal LM w madrycieI tylko biedna Osasuna sie zaplatala 23 IV w meczu ligowym na Camp Nou. BEDZIE SIE DZIALO VeB! p.s. ktos jakies golenie sie zapowiadal ? 3 maja zapowiada sie PAN MECZ, mecz wienczacy serie i praktycznie konczacy sezon. Zostanie tylko final LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wrocławscy socios szykują się na finał! VeB. Czekam aż będzie mógł z tatusiem wypić piwko do meczu, tylko do tego czasu, to o Messim będę mu chyba opowiadał. Oby się świadomie załapał na choćby ostatnie lata kariery. YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Rośnie jak na drożdżach!! W katalońskich barwach mu do twarzy, choć ewidentnie nie odpowiada mu asymetryczność odzienia na stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Tata hartuje lewą, żeby był obunożny EDIT:3-0 po trafieniu Pique!!!!! i czekamy na 2 meczyk, a potem na sReal No i już 5-1 Twój 1000 post tutaj... jakież znamienne, że w tym wątku! Wszak to drużyna nowego milenium <_< Pozdr..tfuu.. VeB! VeKamil!! VeJ.pl!!! Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 O kurde, ale zleciało Nawet nie zwracałem uwagi na ten licznik, a tu rzeczywiście tałzena nastukałem...Eh, człowiek się starzeje... Browar z synem i mecz z Messim na żywo?? Hm.... za 18 lat Messi będzie miał...w każdym bądź razie nie jest to niemożliwe Ty przynajmniej możesz w ogóle gdybać.... Póki co trzeba się przygotować na El Classico, półfinały, finał CDR...eh...Normalnie czuć, że juwenalia za pasem Pozdro!!Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Browar z synem i mecz z Messim na żywo?? Hm.... za 18 lat Messi będzie miał...w każdym bądź razie nie jest to niemożliwe Ty przynajmniej możesz w ogóle gdybać.... Nie mów hop i uważaj co wypowiadasz, bo jeszcze zamiast na juwenalia dostaniesz zaproszenie od dawnej znajomej na czyjeś np. 5 urodziny <_< i zdziwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tata hartuje lewą, żeby był obunożny Dokładnie tak, chłopak już ćwiczy lewą nóżkę. Prawda jest taka, ze wierci się i nie idzie upilnować tych skarpetek. Żonka jakoś sobie z tym radzi, ja po 10 poprawce odpuszczam. Choć jeszcze nie bardzo wie co się wokół dzieje, to był mocno zdziwiony jak tatuś podskakiwał z radości co kilkanaście minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wrocławscy socios szykują się na finał! Odpukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzis kolejny mecz finalowy w La Liga.O 20 gramy z Almeria, a juz za minute w Bilbao miejscowe LWY rzucaja sie na real... VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Czyli zapas utrzymany! Straszne męczarnie, ale fajnie, ze Messi w końcu strzelił bramki. Może znów poczuje zapach krwi Jak na Leo przystało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Juz za godzinke...rewanz w Doniecku. Niby wszystko zamiecione, ale 90 minut nas dzieli od polfinalow. 90 minut tez dzieli Ukraincow, no ich jeszcze kilka goli... Pep pewnie da szanse Thiago, ktory spisuje sie coraz lepiej. Pewnie tez Jeffren sie pokaze w 2 polowie. Keita... Zapowiada sie ciekawy mecz! Pozdrawiam i VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 zaraz odpalam transmisję w necie i oglądamy! BARCA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 MESSSSSI!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 i Leo właśnie pobił swój rekord! 48 bramka w sezonie! myślę, że 50tka jest mocno zagrożona... VeB! No to idąc za słowami Pepa: jeśli przejdziemy Szahtar - jesteśmy w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 zaraz odpalam transmisję w necie i oglądamy! BARCA!!!Mateusz, podeślij link jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Oglądam na SopCast - Channel - 107960! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi