Kuba Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A co do meczu, to Mourinho wyciagnal wnioski z lekcji, jaka dostal. Kompletny paraliz gry i stale fragmenty. Zobaczymy jak to sie rozwinie w nastepnych Derbi, miejmy nadzieje ze Puyol zlapie lepsza forme i wszystko pojdzie zgodnie z planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Niemniej pytanie jest otwarte - czy z 3D mozna zrobic 2D.Nie można. To już od operatora idzie taki sygnał nagrany kilkoma kamerami (dzięki temu mamy 3D)i jego jakości nie możemy zmienić. Jeśli nasz TV nie jest w stanie udźwignąć tego sygnału(nie posiada technologii 3D)- to mamy dwa ekrany.....To mniej więcej tak, jak telewizor sam nie przeskaluje rozdzielczości SD do HD, czy Full HD. PozdrawiamKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @Toudinho - na szczęście to forum wędkarskie a do tego wątek miłośników Barcy, więc i sReal nie musi brzmieć wystarczająco dumnie. Swoją drogą, za te dziesiątki lat ustawianych lig i wsparcia od najwyższych generałów, powinni zmienić nazwę przynajmniej na mniej szlachetną. Tyle, że zakłamanie trwa tam do dziś i pokory zbyt wiele nie widać. Liga powinna wykreślić te stare rekordy... Co do karnego po faulu Alvesa to jeśli miałby wylecieć, to i Casillas powinien dawno oglądać mecz z szatni... Może dudek miałby szanse na taniec przed strzałem Leo. Generalnie jestem trochę rozczarowany. Oczywiście Liga raczej wygrana ale Barca oddała wygrany mecz. Mieli przewagę zawodnika i w zasadzie nie podjęli próby dobicia przeciwnika. Dzięki temu sReal złapał rytm i ugrał remis. Szkoda... Poza tym Villa wciąż nie znalazł swojego rytmu i będę się upierał, że jest w nienajlepszych relacjach z Messim, który zaczyna ewidentnie się irytować po jego egoistycznych i mocno nieudanych zagrywkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgadzam sie z Baloo w 100% co do meczu. Nie ma co pucowac, zagrali przecietnie, a po karniaku powinni dobic przeciwnika i nie byloby tematu. Mialem dac sobie spokoj po pierwszej polowie, ale pomimo poznej pory dotrwalem do konca. Raczej nie bylo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jesli teraz madryt bedzie swietowal przegranie ligi (TRZECIEJ Z RZEDU!!!) i uratowanie sie od porazki na wlasnym obiekcie z FCB (po przegranej 0:5 tu :mellow: :mellow: ) to znaczy ze dozylem zlotych czasow Chyba faktycznie żyjemy w ciekawych czasach. Tu cytat z mediów (może czytają jerkbaita?!? ) Fakty są bowiem dla madridistas jednoznacznie przykre. By choćby liczyć na jakikolwiek korzystny rezultat, nikt nie widzi nic dziwnego w tym, że mający najdroższą drużynę na świecie trener potrzebuje szamanić nad murawą , urządza sobie kolejne kpiny z mediów dla podemonstrowania jak pokrzywdzona jest jego drużyna, a potem posyła w bój siedmiu graczy defensywnych, rezygnując ze swojego najbardziej kreatywnego piłkarza! Interesująca taktyka na mecz, który Real musiał wygrać by ocalić nadzieję na mistrzostwo ligi. Poza tym, mówimy mimo wszystko o gospodarzu El Cl?sico, więc zaskoczenie taktyką mogło być większe niż widok rowerzysty na Wisłostradzie. Mało tego, w obozie promadryckim ani przed, ani po meczu - nikt nawet nie zająknął się o możliwości innego ustawienia drużyny. Wygląda na to, że jesienna manita na Bernab?u zapadła wszystkim w pamięć mocniej niż wynikałoby to z publicznych wypowiedzi prezesa, dyrektora, trenera i piłkarzy. Dla niewtajemniczonych, trawa nie byłą specjalnie koszona aby spowolnić akcje Barcy, a na konferencjach przed meczem, wielki Mou postanowił milczeć, aby nie podkręcać atmosfery - taki ciekawy zabieg socjotechniczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ida nastepne El Clasicos, szkoda jedynie ze na n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 każdy może kupić prawa do transmisji ale są zajebiście drogie,takie TVP np pokazuje same fotki i to te najbardziej idiotyczne jakieś miny piłkarza itd.zero konkretu,dobrze ,że chociaż wynik podają mam znajomka który jest dźwiękowcem w C+i tak to jest że za każde powtórki,migawki płacą kosmos kasę,niekiedy jak np N lub Polsat wykupią całkowite prawa na wyłączność,to chcą od konkurencji prawie tyle co zapłacili za sama powtórkę.więc pozostaje zakupić 3 dekodery,lub 2 N i C+ ja tak mam i jest najwygodniej bo sporo sportu z Polsatu jest na C+ w związku z ich porozumieniem koniec off technicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jutrzejszy mecz - final Copa del Rey jest na TVP.Taka przynajmniej mialem informacje z Pruszkowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Potwierdzam.Godz. 21.30 TVP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tak jest meczyk dla Króla w TVP .te bardziej komercyjne nie osiągalne są dla TVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sklad ogloszony : Pinto, Alves, Piqu?, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi & Villa. 21:30 zaczynamy finalowa walke o Puchar Hiszpanii! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no i sReal zatopił barkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Puchar przegrany.Potrojnej korony nie bedzie. real zdobyl pelne prawo do zagrania w superpucharze w sierpniu przeciwko FCB VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Puchar-wywalczony-przez-Re al-pod-kolami,wid,13340539,wiadomosc.html?ticaid=1c2aa to tak żeby się pośmiać trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Szczere uznanie dla zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 mam nadzieje ze praca domowa z tej gorzkiej lekcji zostanie odrobiona, bo nastepne mecze juz niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Szczere uznanie dla zwycięzcy. Tak szczere uznanie. Prawdopodobnie był to pierwszy w historii mecz w którym Real wyszedł bez napastników w pierwszym składzie. Szczerze mówiąc zęby mnie bolały od tego antyfutbolu. Może w 1/2 LM doczekamy się meczu w którym wyjdzie Iker + 10 obrońców, kto wie? Wtedy będą mogli rozjechać autokarem nie tylko puchar, ale również herb królewskiego, jakby nie patrzeć, klubu. Jak dla mnie wstyd i wielka szkoda. Tak brzydko grającego Realu dawno nie widziałem, choć oczywiście wynik ich broni. Ale wg mnie wynik to nie wszystko. Ciekawe co powie Di Stefano? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pomeczylem sie troche pierwsza polowa i wrocilem do Tottenham-Arsenal, to byl meczyk dopiero! No a potem znowu Real-Barca. Druga polowa chyba odrobine lepsza, ale na dogrywke juz nie mialem apetytu. Chyba sie nie skusze na mecz nr 3 i 4 i wybiore wieczorne zbiorki pstragow na Donie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 @Efex, Proszę, nie narzekaj. Przegrać też trzeba umieć. Mecz mi się nie podobał, lecz wynik jest wynikiem i taki zostanie zapisany w kronikach. Oj, przydałby się Puyol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie rozumiem dlaczego mam nie narzekać? Przecież nie narzekam na wynik, tylko na okoliczności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dobrze, tu się zgadzam. Jak już wcześniej zauważyłem podczas jednego meczu Barcy, sędziowie są .... wszędzie tacy sami. Podobno pan Dudek napisał na swoim blogu o rozmowie w szatni, że jeśli sędzia ich nie powyrzuca z boiska za brutalną grę, to wygrają. I nie powyrzucał. A okazji było wiele. Powtórki wyraźnie pokazały jak grali zawodnicy z Realu.W Barcy zabrakło mi kilku potężniejszych - fizycznie potężnych zawodników, którzy mogliby odpłacić pięknym za nadobne.Mecz mi się nie podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mecz oglądałem w Brukseli. Właśnie wróciłem... No cóż, szkoda. Tak jednak bywa w finałach. Każdy miał swoje szanse, powiodło się sRealowi. Piękny mecz to nie był, ale takie są finały. Każdy minimalizuje ryzyko, a Mou już tak ma, że z Barcą gra samymi obrońcami. Raz zagrał inaczej i każdy wie jak się skończyło. Nie ukrywam, że liczę na to, iż to było jedyne w tym roku trofeum drużyny ze stolycy. Taka nagroda pocieszenia. Szacunek pokazali kasując puchar pod kołami swego autokaru. Poza tym coś tam wielki Mou się mocno awanturował, bo w polskiej TV pokazywali jak go Policja odprowadza. Daniel, rozwiniesz temat?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czyżby jedna porażka zniechęciła fanów Barcy?!? Czy jednak święta odciągnęły was od kompów? Mecz mógłby być bez historii, ale jak często zawodnik zdobywa 50tą bramkę w sezonie. To kolejny rekord Messiego. Nie mam nic przeciwko aby śrubował zdobycz bramkową w kolejnym El Classico. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czyżby jedna porażka zniechęciła fanów Barcy?!? Czy jednak święta odciągnęły was od kompów? Mecz mógłby być bez historii, ale jak często zawodnik zdobywa 50tą bramkę w sezonie. To kolejny rekord Messiego. Nie mam nic przeciwko aby śrubował zdobycz bramkową w kolejnym El Classico.Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Sporo sie dzialo...a ja podrozowalem.Stad moja nieobecnosc na forum.Od czwratku zrobilismy 1900 km - taka mala eskpada swiateczna.Dzis wrocilem.Bramki z wczoraj pobralem Puchar wciaz sie naprawia... A my w srode gramy. Messi ma 50 goli w tym sezonie i w listopadzie Zlota Pilke - 3 z rzedu. Barca w meczu z Espanyolem bedzie swietowac 3 lige z rzedu. Life is good - Dexter Morgan VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi