Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Pepe zawsze gra faul, bo o pograniczu trudno mówic. Pare minut przed czerwienia skosil go Mascherano (dostal zolty bilecik za to), który sie wqrwil na Pepe za wczesniejsze jazdy. Z kolei Pepe sie wqrwil na Javiera...a dalszy ciag znamy.

Z drugiej strony Pepe potrafi obrzydzic zycie, jak Mesiemu w Walencji. Mou takich bydlaczków lubi...

B) 100 % racji

100% racji, bo to jedyny sposób, żeby...

...wygrać z lepszą drużyną, zagrać na remis, na dogrywkę, na karne (...)

Dlatego jakby Mougł, to by wyszedł 11 obrońcami + bramka (w razie jakby mu źli ludzie zabrali -jak zwykle niesłusznie- piłkarza <_< )no i gra faul, słynne włoskie catenaccio ;)

Gra po zwycięstwo nie na złamanie swojego karku, a na złamanie cudzej nogi.. :unsure:

No ale Barca nie tylko jest lepsza, ale i mecz wygrali, więc o czym my tu? Aaa... iHaŁa Madryt... :lol:

VeB! B)

Grzesiek

Dla lubiacych statystyki i cyferki :

Lionel Andr?s Messi Cuccitini

sezon 2009/2010 + obecny = 99 goli strzelonych i 33 asysty :D

W sobote przeciwko SS nie zagra - odpoczywa po obtluczeniach z wczoraj. Bedzie zbieral sily na rewanz z realem 3 maja na Camp Nou B)

VeB!

ja wczoraj oglądałam mecz pakując się na długi weekend, drugą połowę zaczęłam oglądać z żelazkiem w ręce ... i tak już zostałam do końca... cud, że nie puściłam domu z dymem :mellow: :mellow:

nie często bywam tak zdecydowana w osądach, ale jak dla mnie kartka dla Pepa zasłużona ... później wyrzuciłabym jeszcze dwóch innych jego kolegów. A Mou ... poza komentarzem po prostu :huh:

Messi ... WOW ... Jezusie jak on to robi?!? Affelay też niezły ... zresztą cały team był dobry. Cudnie, po prostu cudnie :mellow: :mellow: :mellow:

marcinesz ... z tym zawałem doskonale Cię rozumiem, w pewnym momencie nie wiedziałam czy pić coś na rozluźnienie, czy brać coś na serce :mellow: :mellow: :mellow:

Dzisiaj jadę dzisiaj w świat odpoczywać ... wracam na rewanż, przekonana, że na Camp Nou jeszcze poprawimy sobie nastrój :mellow:

wrocławskim cules dzięki za zaproszenie, ale naprawdę nie dałam rady ... następnym razem jestem z wami :mellow:

Emila

wrocławskim cules dzięki za zaproszenie, ale naprawdę nie dałam rady ... następnym razem jestem z wami :mellow:

No to przepadłaś....

Słowa napisane, dla pewności zacytowane, coby nie uległy dziwnym zabiegom edycji..... :mellow:

A że słowni i pamiętliwi(pozytywnie) jesteśmy to.... do zobaczenia na rewanżu <_<

Vamos Barca!!

Pozdrawiam

Kamil

nie wiem czy wiecie, ale niejaki Eric wraca do składu! 46 dni 0 szybko jak na guza wątroby1 całe szczęście!

Andrzej też jest w składzie! teraz tylko dojechać do finału i zakończyć ligę!

FANTASTYCZNE NEWSY!

Az sie serce cieszy!

Eric znow w skladzie meczowym :mellow:

Dzis 20.45. Wszyscy dopingujemy!

VeB!

Przejechałam dzisiaj całą Polskę nie zwracając uwagi na fotoradary (warunków drogowych w ogóle nie skomentuję), żeby zdążyć na mecz, a oni go dali na Nce :angry: :(

aż mi się chce płakać normalnie

Kamil wybacz do Wrocka nie zdążyłabym w żadnym wariancie :unsure: - może następne GD, albo finał z MU???

Jak będziecie na tyle wyrozumiali i wybaczycie mi jeszcze dzisiejszą nieobecność ???

Pozdrawiam was gorąco ...

E.

Piękna bramka Pedro. W drugiej połowie jeden błąd przy podaniu, po strzale w słupek Maryśki, obrońcy lekko zaspali i wyrównanie sRealu. Tak czy inaczej mamy FINAŁ!!!!!!!!!! :mellow: :mellow: :mellow:

P.S. Co wy chcecie od tej Nki? Mam ją już dwa lata i nie narzekam. A Ligę oglądam w necie (oczywiście jak jestem w kraju).

PIEKNA NOC!

JESTESMY W FINALE!

WROCIL ERIC ABIDAL!

MECZ MOGL SIE PODOBAC, LUB MOGL SIE NIE PODOBAC.

JAK KTOS NIE WIDZIAL WEJSCIA DRUZYN NA PLYTE BOISKA TO ZNACZY ZE MALO WIDZIAL.

SMY ODSPIEWALI HYMN BARCY TAK, ZE PRZYNAJMNIEJ NA TRYBUNACH, TEN LIGI MISTRZOW BYL WOGOLE NIESLYSZALNY!!!

VeB!

Tomek, spoko, znalazłem jakąś francuskojęzyczną stronę i szło. Te które znałem się cięły.

Nie wiem co inni mają z N-ką, bo ja na co dzień nie korzystam z telewizora nawet B) Byliśmy umówieni u kolegi i nagle hokus pokus, nie ma sygnału. Nasze miny - bezcenne. Mniej więcej takie: :o :( :huh: :wacko: Pomijam, że poprzez zawirowania z umowami, kolega ma dwa dekodery stojące jeden na drugim, a meczyku ni hu hu :lol:

Ale i tak było wesoło, zwłaszcza po końcowym gwizdku :mellow: VeB!

Pozdrawiam

Grzesiek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...