Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma co dyskutować. Szacunek dla MU, ze grali otwartą piłkę. Nie bali się, nie wymyślali... jak szczurek z madrytu.

Barca była wyraźnie lepsza i gdyby nie bramka ze spalonego, mecz skończyłby się nieco szybciej....

BARCA! Campeones!!!!

Piękny prezent na urodziny!

Ogladalem ten mecz w Sketchu przy Foksal.

Tak jak przewiwywalem parenascie postów w góre, MU nie mial zadnych szans, bo to taki lepszy Arsenal. Byli za wolni o co najmniej jedno tempo.

Wielkosc Barcy polegala równiez na tym, ze jak sie okazalo, ze defensywa MU jest w zasadzie nie do przejscia, zaczeli strzelac z dystansu, bardzo skutecznie. :mellow:

Mecz o superpuchar Europy - jesli gra sie takowe, chyba tak - z FC Porto bedzie bardzo interesujacy...

BAAAAAARCA!!!!

Ja niestety meczu nie widziałem(usprawiedliwieniem może być to, że łowiłem ryby, choć niektórym pewne gatunki nie odpowiadają ), choć sercem byłem na Wembley, a dzięki zdobyczom techniki mogłem być też na bieżąco informowany o wydarzeniach z boiska- dzięki @Baloo :D

Oczywiście zamierzam zaległości nadrobić i na spokojnie prześledzić rozmontowywanie MU :D

Pozdrawiam

Kamil

Ja też nie widziałem

No pięknie Panowie, pięknie ... jeden na rybach, drugi się za babami ugania ... to z was za przeproszeniem ... a nie kibice :lol: :lol: :lol:

ale, żebyście się czasem na mnie za ten komentarz nie obrazili to Efex ... special for you ;)

1 połowa

http://www.filesonic.pl/file/1086445281/Barca.vs.Man.Utd.1p. 28.05.2011.DVBRip.XviD.PL.avi

2 połowa

http://www.fileserve.com/file/TEPdvAq/Barca.vs.Man.Utd.2p.28 .05.2011.DVBRip.XviD.PL.avi

Cierpliwości życzę w ściąganiu ... chyba, że nie nalezych do tych cierpliwych, to pewnie za kilka dni znajdziesz jakiś lepszy link :unsure:

pozdrawiam gorąco ... was obu :mellow:

Emilia

Tytułem sprostowania - ja się nie nie uganiam za kobietami, tylko jestem pod pantoflem jednej od niemalże roku :D

To jest gorzej niż źle zaraz dzwonię do Piotra i będziemy radzili jak Ci pomóc. :lol: :lol: chyba, ze pomocy nie chcesz to wtedy juz całkowita tragedia. :lol: :lol:

heheheh Efi pod pantoflem tego jeszcze nie grali .. :lol: :lol:

oj Efuś... sam żeś się prosił o takie bagno... a mogłeś pylić codzień na innym kwiatku... :mellow: :lol:

Ponieważ miałem przyjemność poznać tę szczęśliwą niewiastę, (która jeszcze do końca nie wie w co się pakuje) więc mimo wszystko wierzę, że wyprowadzi Cię na dobrą drogę... jeśli to wogóle jeszcze możliwe...

Tymczasem ssijjjjjj (z sieci)... hahahahaahaha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...