Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając do domu zerknąłem do skrzynki. W morzu ulotek znalazło się też awizo....15min w pocztowej kolejce i jest....Koperta. Domyślam się zawartości. Otwieram....

NIESTETY!!!! :wacko: :angry: :angry: w środku jest tylko płyta...

Próżno szukać zdjęć hiszpańskich koleżanek @Guza <_< , lub chociażby foty Messiego z autografem... :mellow:

Płytka natychmiast wędruje do odtwarzacza- jasna dupaaaaaa!! Nie idzie :angry:

Nowy pakiet kodeków sprawę rozwiązał :o ....Zasiadam do finału!! :mellow:

Wszystkich Zdolnoślązaków(i oczywiście nie tylko ich) zainteresowanych materiałem, którzy zapowiadali chęć na kopię ww. nagrania, proszeni są o kontakt na PW :D

Dzięki wielkie Danielu za inicjatywę i chęci w rozpropagowaniu materiałów!! I dzięki również, wydaje mi się, że @Xaviemu za przesyłkę Niech Wam bozia w sumach wynagrodzi :mellow:

VeB!!!

Pozdrawiam

Kamil

niektóre agencje podały, że jednak Cesk zawita na stare śmieci.

Nawet jeśli nie wniesie wiele więcej w sensie sportowym, to duch drużyny się uzupełni! Będzie jedna wielka paka kumpli! tego sReal nigdy nie kupi za pieniądze.

Kamil, czekamy na kopie. Daniel - szacuneczek!

Stara siedziba La Masi - szkoly FCB zostala zamknieta.

Teraz maja nowy, wiekszy, lepszy budynek kolo centrum treningowego na obrzezach miasta.

A tu historia 11 losowo wybranych absolwentow szkolki pilkarskiej FCB :

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/01/255503 5/made-in-la-masia-from-lionel-messi-to-cesc-fabregas-the

B)

VeB!

Poznalismy nowy rozklad jazdy La Liga na sezon 2011/12

http://www.marca.com/deporte/futbol/primera-division/calenda rio/

10 XII (termin do potwierdzenia przez klubowe mistrzostwa swiata) i 22 IV mecze Barca - real :D

Po 4 latach el Classico wiosenne wraca na Camp Nou :D

Sezon otwieramy przeciwko Maladze (na wyjezdzie).

VeB!

Plyty DVD zgodnie z lista zamawiajacych w piatek poooszly do adresatow :D

Milego ogladania i VeB!

Wreszcie mogłem odebrać płytkę, bo zajechałem na adres po małej przerwie, otwieram kopertę (bez autografu Messiego ;) ) myślę sobie: mniam, mniam, wreszcie, palce lizać, chcę odpalić, a tu d#pa zimna, bateria w lapku siadła :lol: :angry: <_<

Będzie święto kiedy indziej... Ja też rozprowadzę jedną kopię, jeśli to nic złego. Mam taką Koleżankę, jest fajną.. yyy.. to znaczy jest fanką (i znawczynią piłki kopanej do tego) i pod koniec lipca ma urodziny. Ucieszy się, pewnie nawet bardzo :mellow:

Jeszcze nie obejrzałem, ale wielkie dzięki składam już teraz!

VeB!

G.

Wiadomo ze Argentynie do Barcelony daleko :mellow: , ale najlepszy pilkarz swiata musi umiec zmienic styl gry i wydaje sie, ze tak sie stalo. Obejrzyjmy cwiercfinal, sie zobaczy. Prywatnie jednak jestem rozczarowany poziomem. Pilka poludniowoamerykanska jest w kryzysie jako calosc, bo jednostki wybitne jak wiadomo, sa B)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...