Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie: Bojan przenosi się do AS Romy.

Szkoda chłopiny, ale wg mnie nie dał rady presji...

bye bye Bojan :D powodzenia !

Dobre podsumowanie.

Po 2 sezonach Barca go moze chciec odkupic za 13.000 000 €.

Jak sie Roma nie zgodzi wowczas to musi doplacic 28.000 000 €.

Dobry deal. Widac ze kierownictwo mamy 1 klasa :D

VeB!

O nikt nie odnotował, że wczoraj pierwszy meczyk przedsezonowy rozegrała Barca!

W Spilicie z Hajdukiem padł remis 0:0. Dużo młodzieży i zabrakło zawodników z Copa America. Tym niemniej Thiago i Andres pokazali kilka ładnych zagrań.

We wtorek o 18:15 gramy z Internacional.

Zaczal sie w Monachium AUDI CUP.

Wczoraj gralismy z Internacional (Brazylia).

2:2 do 90 minuty a potem karne. W finale zagramy przeciwko FC Bayern.

Z ciekawostek to zdecydowanie na wspomnienie zasluguje para Iniesta - Thiago, ktora akcjami dwojkowymi kilkukrotnie poderwala do oklaskow widownie na Allianz Arena.

VeB!

Ano zdecydowanie lepszy meczyk niż z Hajdukiem... ogladałem jednym okiem, gdyż mamy we Wrocku ME w kosza do lat 18 i nasi grają całkiem niezły basket. Gdyby ktoś się zainteresował to niezłe relacje sa w TV na SportKlubie lub w siecie na strone esporttv.pl

Do tego Wisełka męczyła sie z Bułgarami, więc była taka niezła kumulacja.

Mimo wszystko cieszy, że mamy pierwzy finał w nowym sezonie. nie ukrywam jednak, że już sie nie mogę doczekać gdy do gry wróci pełna pierwsza 11!

Widzę, że płaczu nie ma więc albo wszyscy przegapili, albo nie przykładają wagi do przedsezonowych rozgrywek.

Przegraliśmy z ManU 2:1, ale Thiago znów strzelił piękną bramkę. Wciąż grają rezerwy + kilku podstawowych zawodników. Jeszcze kilka tygodni i zacznie się na dobre.

ja z góry przepraszam za offtopa, ale na pewno moderator mi wybaczy :unsure:

bo ja tylko chciałam powiedzieć sto lat sto lat KamilowiZ, jak wiarygodne źródła donoszą się nam dzisiaj starzeje :mellow: ;) :o

no a to jest w końcu ważna sprawa :mellow:

Pozdrawiam wszystkich ... i szykujmy siły na kolejny sezon kibicowania ;)

E.

ja z góry przepraszam za offtopa, ale na pewno moderator mi wybaczy :unsure:

bo ja tylko chciałam powiedzieć sto lat sto lat KamilowiZ, jak wiarygodne źródła donoszą się nam dzisiaj starzeje :mellow: ;) :o

no a to jest w końcu ważna sprawa :mellow:

Ooooooo... :huh: :mellow: <_< :o

Widzę,że się rozeszło w świat kilka cyfr z mojego PESEL-u

Dzięki wielkie za pamięć i życzenia :D

Pozdrawiam

Kamil

@Efex,

szkoda, że nie udało się spotkać i musiałem zatrudnić kuriera. Mam nadzieję, że jakaś sposobność nadarzy się w niedalkiej przyszłości.

Rozumiem, że zachęcony sukcesami z zeszłego sezonu i dzisiejszym zwycięskim remisem przyjmiesz zakład o mistrza Hiszpanii w sezonie 2011/2012. Może zrodzi się nam jakaś miła tradycja przynajmnij do czasu pracy The Special One w Realu. Co do stawki to czekam na propozycje, ale możemy zostać przy 12 letniej tullamore dew.

Pozdro,

TeeS

Guzu słaby mecz Barca słaba jak nigdy Real nieskuteczny. Real mógł ugrać wczoraj wynik jak z chińczykami na turnee A tak zrobiło się 2:2 i trudna pozycja Realu przed rewanzem na CN, lecz jeśli Barca się nie poprawi to wydaje mi się, że Real wzniesie ten mało istotny pucharek.

Guzu słaby mecz Barca słaba jak nigdy Real nieskuteczny. Real mógł ugrać wczoraj wynik jak z chińczykami na turnee A tak zrobiło się 2:2 i trudna pozycja Realu przed rewanzem na CN, lecz jeśli Barca się nie poprawi to wydaje mi się, że Real wzniesie ten mało istotny pucharek.

Masz bledny osad sytuacji - zle Ci sie wydaje.

W srode puchar podniesie Puyol.Wczoraj w podstawowej jedenstce zabraklo zaledwie Xaviego, Busquetsa, Puyola i Pique...

a grane bylo w madrycie...

VeB!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...