Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Poland is the European country with the most Bar?a supporters”

no ba.... ! B)

To chyba takie sprzężenie zwrotne. Bo my, Polacy, to lubimy jak nasi wygrywają. A że nasi zbytnio nie wygrywają (w piłkę nożną szczególnie), tak się cyklicznie tworzą i poszerzają przeróżne fankluby.. a Barca jest ze względu na swą filozofię i przyjemną dla oka grę, porażająco też skuteczną, łatwa do pokochania. Stąd na rozlicznych forach migracja z rejonów Małysza i Kubicy, czy różnych wielkich klubów piłkarskich, w kierunku Barcy, Pepa, czy samego Messiego, na przykład. Oczywiście byli, są i będą, oddani kibice jednego na zawsze klubu, czy konkretnej dyscypliny, ale nie wiem, czy będzie ich większość wśród swoich

Pozdrawiam

Grzesiek

szkoda wygranego meczu. Odpuścili w drugiej połowie, głupi błąd, przeciwnik uwierzył, że nie taki diabeł straszny i...... mamy remis. Dramatu nie ma, rok temu dostaliśmy bęcki z Herculesem, więc i tak jest progres.

najbardziej szkoda alexisa. @ miechy chłop nie pogra... a był w dobrej formiem, czego nie można powiedzieć o Villi. Za tego klopsa na 2:2 powinni zrobić mu jakieś batowanie w szatni.

Poza tym, fajne czarne stroje...

a co do fanów. Wiadomo, łatwo kibicuje się drużynie na szczycie. Dużo mamy takich sezonowych kibiców gdy w modzie jest wgrywanie. nie każdy pamieta czasy Romario, Stoickova, Koemana i Guardioli, gdy kopał piłkę na boisku. Ja właśnie wtedy polubiłem Barcę... ale wówczas istaniała dla mnie tylko koszykówka. Dla Barcy robiłem piłkarskie wyjątki...

Spokojnie, Real jeszcze swoje przegra, a i Barca nie wszystko wygra... kkiedys przyjdzie też dzień, w któym to Madryt wygra z Barceloną. Normalna kolei rzeczy. Mamy dobrze ponad 30 kolejek do końca. Jak mam być szczery, to wziąłbym na dzisiaj historyczną obronę LM i 2 miejsce w LaLiga i nie byłbym specjalnie zawiedziony.

Wierząc jednak, że chłopcy nie stracili głodu wygrywania będziemy bić się o wszstko co możliwe. Póki co mamy 2 puchary... Czyli wszystko zgodnie z planem.

Wiem, czytalem.

Barca pewnie sledzi okolo 100 albo i wiecej zawodnikow rownolegle.

Czesc oglada Pep, czesc obserwatorzy, czesc Zubi(zareta).

Pep gral w Brescii i pewnie podczas wizyty go zapytano o zawodnikow ktorych widzial.

Pochwalil kurtuazyjnie, powstal news :D

Dobrze, ze takie newsy powstaja. Jest wesolo :D

VeB!

Zabezpieczaja tyly. Niedlugo ma byc glosowanie socios nt. porozumienia z Qatar Fundation.

Wiec troche musza nastraszyc, by sie ludziom populizm nie wlaczyl i nie odrzucili tego porozmienia o sponsoringu.

VeB!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...