Guzu Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Messi ! Piekny wyczyn. Przed nim juz tylko Cesar - jeszcze 40 kilka goli i bedzie najlepszym strzelcem w historii FCB.Ma 24 lata ten chlopak!!! MESSSI! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A co Wy na to, że miedzy słupkami w FC Barcelonie może stanąć Szczęsny Wojciech ,wyczytałem dziś na tvn24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wczoraj skromne 1-0, ale 3pkt takie same, jak przy 10-0 , więc grunt, że wyjazdowy mecz do przodu....sReal puknął innych Katalończyków, Higuain im ładnie nakręcił licznik. O dziwo, nawet Kristino coś podawał i rozgrywał...może chory? A co Wy na to, że miedzy słupkami w FC Barcelonie może stanąć Szczęsny Wojciech ,wyczytałem dziś na tvn24 JEśli za jakiś czas to by się okazało prawdą to bomba! Szczęsny nie raz już udowodnił, że jest światowej klasy bramkarzem. Aczkolwiek na chwilę obecną nie miałby raczej szans w rywalizacji z Valdkiem, który od jakiś 2-3 sezonów broni jak na zawodnika wielkiego klubu przystało. Wyeliminował kartofle, które mu się dość często przytrafiały. Może nie ma chłop wielu okazji, żeby się wykazywać, ale jest pewnym punktem drużyny.... Szczęsny na Camp Nou w barwach FCB?? Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A ja nie jestem. Z tych powodów co powyzej - zrobili by z niego drugiego Puszczaka. Ile lat ma Valdes - 29? A Pinto to gra w ogóle?Niech siedzi w Arsenale, skoro lawy nie grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Przerwa na mecze reprezentacji ale w ulu nikt nie spi Dzis na swiatlo dzienne wyplynela informacja, iz Bojan (aktualnie AS Roma) i Messi sa kuzynami ... w czwartej generacji Ich pra pra dziadkowie byli bracmi.Ot ciekawostka. Jaki to ma skutek ? ze fanclub z regionu, w ktorym owi bracia - dziadkowie zyli juz zlozyl zaproszenie dla FCB by Messi odwiedzil wies swoich przodkow (nazywa sie Poal) . A sam fanklub zmienil nazwe na Leo Messi VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Jak się wam podobał wczorajszy mecz? Fakt przeciwnik nie należał do najbardziej wymagających ... ale mimo wszystko miło widzieć chłopaków w dobrej formie. Poza tym miło było zobaczyć powrót kontuzjowanych - szkoda, że Puyol nie nacieszył się grą zbyt długo. No ale przede wszystkim 3pkt do przodu i dwa ładne gole Messiego PozdrawiamE. A w kwestii Szczęsnego - podziwiam go za talent i skromność - pasowałby do Barcy, ale szkoda żeby oglądał mecze z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Oj koleżanka chyba przysypiała jednym okiem. <_< Puyi cieszył się cały mecz, kolega Pique vel Waka Waka nie zabawił zbyt długo na boisku. Mecz tradycyjny. Pełna kontrola. Fajnie, że Leo nie wrócił zbytnio podłamany porażką z Venezuelą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Oj koleżanka chyba przysypiała jednym okiem. <_< Puyi cieszył się cały mecz, kolega Pique vel Waka Waka nie zabawił zbyt długo na boisku. ... sprawdzałam tylko waszą czujność, ale widzę, że na kolegę Baloo zawsze można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 kolega Pique vel Waka Waka nie zabawił zbyt długo na boisku. Mecz tradycyjny. Pełna kontrola. Fajnie, że Leo nie wrócił zbytnio podłamany porażką z Venezuelą. Pewnie Shakira do domu sciagnela i musial biedak szybko leciec...a Leo dobrze ma w glowie poustawianie jakos i reprezentacji z klubem nie myli, co mu sie chwali. Najgenialniejszy pilkarz nie pomoze jak nie ma druzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Koleżanka Saski pewnie nas sprawdzała czy jesteśmy czujni. JESTEŚMY! A Messi wyznacza kolejne drogi w historii piłki nożnej. I mam gdzieś Argentynę ( Choć gdyby się udało Messiemu w reprezentacji-chciałbym szczerze) to byłoby to spełnienie JEGO maestri. Barca Barca uber alles( przepraszam poniosło mnie ale mam to w sercu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Barca Barca uber alles( przepraszam poniosło mnie ale mam to w sercu) Coby nie być posądzonym o jakieś polityczne zagrania, można bezpieczniej: Madrid, cabrón, saluda al campeón! (jak gdzieś błąd się wkradł, to mnie zapewne Guzu poprawi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Leo miał wczoraj, straszny głód bramki i pozostał niezaspokojony... Kilka rajdów nie z tej ziemi. Brama Andresa śliczna.... Nie wiem, czy pepiki oddały strzał na bramkę Barcy, ale musze przyznać, że grali wyjątkowo dobrze. Kilka kontr było groźnych i zabrakło tylko ostatniego podania. YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Poezja ta bramka Andrzeja! Kto nie widzial, niech szuka w necie! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dla leniwych: http://www.youtube.com/watch?v=F9KU9IjsSpo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 I mamy tylko remis a było tyle szans na zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 jak widać czasem bywa i tak Trzeba oddać Sevilli, a właściwie może tylko Varasowi, że był wczoraj naprawdę nieludzko skuteczny Tymczasem Real na prowadzeniu ... ale wierzę, że tylko tymczasem E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Emilko, to chwilowe ustawienie tabeli. trzeba pamiętać, że real do tej pory grał tylko z ogórkami - średniakami ligi hiszpańskiej. Baca zagrała już mecze z całą czołówką. najpóźniej 11 grudnia wracamy na fotel lidera. mecz ładny, szkoda braku skuteczności. Byłoby spokojniej. Najważniejsze, że nie przegrywamy, co sprawia, że i tka to najlepszy start w lidze od lat. niesamowite co?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 @Baloo - najepszy start w lidze od lat, a mimo to za Realem. Oby Wam się Messi nie skończył bo bez niego to nawet półfinalu LM nie będzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tomku, to nie pierwszy raz, gdy Barca spokojnie kroczy za sRealkiem, by w odpowiednim momencie odskoczyć... Widać, że stosunkowo od niedana śledzisz hiszpańską ligę. Tak jak Ci mówiłem, wiem że Madryt z każdym kolejnym sezonem będzie mocniejszy, bo to normalne, że drużyna się zgrywa i w końcu The Special Five to nie jakiś zupełnie przypadkowy gość. Tym niemniej czekam na wasze mecze z czołówką tabeli, bo póki co ogrywacie raczej średniaków. Jak będzie 25 kolejka, a wy nadal będziecie przed Barcą, to wówczas zakradnie się niepokój. Póki co... luuuz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Wczoraj byla granada a w zasadzie granda Nikomu nic sie nie chcialo. Dobrze ze chociaz Xavi kopnal celnie raz i jakas akcja rozpaczy granadzie nie wyszla...Mam nadzieje ze to jeden z tych niewielu meczów o którym mozna bedzie szybko zapomniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tak bywa... dobrze, że dołki przychodzą teraz, a nie gdy będą się decydować losy sezonu. Moim zdaniem to typowe zjawisko po większym obciążeniu treningowym. Teraz dostali w tyłek, aby złapać forme na grudzień. jeśli ktoś nie wie, co jest ważnego w grudniu, to niech sprawdzi sobie datę 11 grudnia. Taka moja teoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 @Baloo - najepszy start w lidze od lat, a mimo to za Realem. Oby Wam się Messi nie skończył bo bez niego to nawet półfinalu LM nie będzie. Pozdro Skoro Kolega raczyl sie w tym watku wypowiedziec to znaczy ze zbieraja sie czarne chmury nad FCB VeB! Guzu p.s. mecz z realem 10 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 @Matek, zgoda, za wcześnie aby cokolwiek obwieszczać zobaczymy na koniec roku jak będzie wyglądać tabela. Ja dostrzegam jednak jedną niepokojącą rzecz w grze Barcelony. Nigdy wcześniej nie była tak oparta i zależna od gry Messiego. Jeśli Messi się 'zatnie' to zepchniętym w cień Villa, Pedro i innym może być ciężko pociągnąć grę. Oby drużyna nie stała się zakładnikiem jednego geniusza. Moim zdaniem, niestety jest na dobrej drodze aby tak się stało. @Guzu - wiem, że Twojego samopoczucia i uczuć do Barcelony nic nie zmieni. Szanuję to. Stać cię chyba jednak na rzeczową dyskusję na temat Twojej ulubionej drużyny? Jestem ciekaw Twojej opinii w kwesti, którą poruszyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jakby sobie radzila Barca bez Messiego ? duzo gorzej niz z nim. Ciezko podejmowac rzeczowe spekulacje w tej materii.Dobrze sie dzieje, ze teraz graja tak jak graja.Rok temu tez mieli powolny start i skonczylo sie jak sie skonczylo.Jak w poprzednich latach zmiatali rywali jesienia to bylo : jesienia trofeow sie nie wygrywa (w domysle : nie da sie utrzymac takiej dyspozycji caly sezon)... Tak jak sie nie da zmienic uczuc czy odczuc odnosnie FCB wsrod jej kibicow, tak samo nie da sie przekonac niektorych tych z obozu na przeciwko. Jak spiewali pewni Austriacy Life is Life... VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dla mnie wydarzeniem ostatniej kolejki La Liga jest frekwencja na meczu realu z Vilarealem (to nie byle jaki rywal, tylko uczestnik LM).50.000 kibicow! Nie kojarze by na ligowy mecz FCB w XXI wieku przyszlo tak malo kibicow na Camp Nou.Magia the special one i jego piekna pilka przynosza efekty VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi