Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

@Guzu, założę, że nie zrozumiałeś o co pytam. To, że nie będzie grała tak dobrze jak z nim to oczywiste.

Messi był zaangażowany (strzelił lub asystował) przy 56% bramek w tym sezonie. Obecna Barcelona wygrywa, gdy świetnie gra Messi. Czy Barca będzie potrafiła wygrywać 'bez' Messiego? Oby geniusz Messiego trwał jak najdłużej dla dobra Barcy.

Jeśli ktoś nie widział drugiej bramki z Victorią to jego strata! Kwintesencja Barcy. 99,9% drużyn skończyłoby tę akcję 3 razy wcześniej, Barca zrobiła trzy podejścia i za każdym razem się wycofywała, bo czegoś brakowało. Cały czas atakując za czwartym podejściem wyszło wszystko tak jak powinno i Leo strzelił swoją 201 bramkę!

Normalnie inni strzelaliby dużo wcześniej, ale nie... Barcie coś nie pasowało... cierpliwie rozegrali raz jeszcze i dokończyli dzieła. Piękne. Mądre...

YO!

No to już wiem, kto mi muli transmisję :mellow:

Oj tam zaraz muli :unsure: :mellow:

... ale już mi chodziło po głowie, żeby antenę lekko przestawić na czeskich sąsiadów, u nich to leci pewnie zamiast wiadomości i pogody ... i wszystkiego innego

a jakby zabawnie się oglądało z czeskim komentatorem :mellow:

Życzę cierpliwości wszystkim walczącym z netem ;)

E.

Ciężki mecz... dużo walki i piłkarskiej i z aurą.

trochę szczęśliwy ten remis, bo to co sie obrońcy AB pokopali po czołach w ostatniej akcji, to ich....

trochę szkoda, bo przez rózne kontuzje, deszcze, reprezentacje, nasi ulubieńcy nie mogą złapać optymalnego rytmu. Liczę jednak, że zaskoczą w najważniejszym momencie.

A ja nie jestem taki zupelnie pewien. Gdy Messiego zabraknie - co oczywisie niech sie szybko nie stanie - zespól zostanie TRWALE ustawiony inaczej i tez bedzie dawal rade.

Pewna wskazówka (z wiadomymi ulomnosciami) jest reprezentacja Hiszpanii.

@Kuba, nie jestem pewien co masz na myśli piszą TRWALE. Mi chodzi o obecną sytuację w FCB. Bardzo jestem ciekawy jak zareaguje Villa, Pedro, Cesc, Iniesta, Xavi kiedy Messiemu przytrafi się słabszy okres gry lub kontuzja. Czy któryś z tych wielkich piłkarzy będzie wstanie pociągnąć grę, którą teraz ciągnie tylko Messi. To będzie chwila próby również dla Guardioli, bo moim zdaniem fakt jak gwiazda Messiego przykryła wszystkich innych będzie miała negatywne znaczenie na zespół w dłuższym terminie. Testem na potwierdzenie lub nie będzie reakcja (gra) zespołu bez Messiego. Może jednak nie będziemy mieli okazji szybko się o tym przekonać, bo Messi gra jak znut od trzech lat i sam już nie wiem jak długo tak pociągnie. Kryzys przyjdzie, tylko kiedy. Oby nie w grudniu.

Życzyłbym sobie, aby Real pokonał wielką Barcelonę z wielkim Messim :D

Pozdrawiam

trochę szkoda, bo przez rózne kontuzje, deszcze, reprezentacje, nasi ulubieńcy nie mogą złapać optymalnego rytmu. Liczę jednak, że zaskoczą w najważniejszym momencie.

@Mateusz, bo pomyślę, że szykujesz się powoli na grudniową porażkę :D

Jak w zeszłym sezonie Real grał z jednym napastnikiem kilka miesięcy to nie miało to dla Was znaczenia.

@Mateusz, bo pomyślę, że szykujesz się powoli na grudniową porażkę :D

Jak w zeszłym sezonie Real grał z jednym napastnikiem kilka miesięcy to nie miało to dla Was znaczenia.

Bo to nie ma dla nikogo znaczenia. Ani Barca ani real nie maja prawa szukac usprawiedliwien. Jak sie ma budzety po 450 - 500 milionow Euro to sie nie szuka takich wyjasnien jakie przysluguja druzynom typu Levante czy Cordoba.

Tyle w tym temacie.

VeB!

Życzyłbym sobie, aby Real pokonał wielką Barcelonę z wielkim Messim :D

Trwale? Przeciez to proste. Jesli Messi przestanie grac w Barcy - for various reasons - trener bedzie musial inaczej ustawic kapele, zeby nadal pieknie grala.

A co - w CdR Messi nie gral, co Real wygral? Bo zapomnialem... :(

@Kuba - to że Real w końcu zaskoczy było wiadome... W końcu od 2-3 sezonów, mają niemal ten sam skład (przynajmniej trzon) więc prędzej czy później musieli się zgrać. Mou, też w ciemie bity nie jest...

Tak samo jasne jest, że kiedyś Barca w końcu z realem przegra, póki co wciąż wierzę, że jesteśmy krok przed nimi. Tak czy siak... z całą pewnością nie będzie już tak łatwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...