Guzu Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mecz z Milanem w tokupo furii pierwszych minut w wykonaniu Wlochow sytuacja powoli zaczyna przypominac mecz w wykonaniu Barcy Pelen stadion w Mediolanie. Liga mistrzow w pelni VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pierwszorzedny spektakl! Piekny mecz i piekne zwycieztwo! 1 miejsce w grupie pewne i ostatnia kolejka bedzie szansa dla mlodziakow by sie pokazac VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Fantastyczny mecz ... miło było oglądać Zasłużone zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mecz faktycznie pierwszej klasy! Piękny, otwarty futbol. Wiele akcji dla obu stron... i Barca! jeszcze nie w optymalnej formie, ale... ale jest jeszcze czas. YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Uff, u mnie jeszcze emocje nie opadły, świetne widowisko. Chłopcy dobrze się spisali (Milan mam na myśli rzecz jasna ) i gdyby przy odrobinie szczęścia padł remis bądź wygrana wynik również uznałbym za sprawiedliwy. Barca nadal o krok przed czołówką, niemniej jednak nie wygląda już to tak jak w poprzednich sezonach - ale to już problem fanów Blaugrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gdzie ogladaliscie (w Polsce)?? Ja wlaczylem polshit i tylko byl Arsenal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Miazga, bez Iniesty, Pique. M?s que un club. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gdzie ogladaliscie (w Polsce)?? Ja wlaczylem polshit i tylko byl Arsenal... Kuba - meczyk leciał jak wszystkie inne na N-ce. Poza tym, od czego jest internet i SopCast lub inne tego typu programy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 www.meczyki.pl - i tam każda transmisja jest Czasem po naszemu, czasem obcojęzycznie, z jakością zależnie od prędkości naszego łącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 U mnie taka okupacja kompa wieczorem, ze jestem bez szans. A n jeszcze <_< nie mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ...pub w męskim gronie, moja ulubiona opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 I niestety nic nie trwa wiecznie. Wczoraj 1 porażka. Szkoda. Ciężki będzie ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ogladalem tylko pierwsza polowe i tak mnie znudzila, ze sie przelaczylem i do sensacji nie doczekalem.A poniewaz derby Madrytu zakonczyly sie zgodnie z przewidywaniem, dystans sie niebezpiecznie powiekszyl. Gran Derbi Barca musi wygrac, inaczej tytulu nie obroni. Co ciekawe, w tym sezonie Real u siebie wygral wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 cos nam ostatnio forum kibiców FCB zmalało... Guzu - gdzie jakies wieści z urodzin Barcy? Dla formalności dodam, że mimo dalekiej od optymalnej formy, spokojnie pokonaliśmy Rayo V. 4-0! ładne bramki i kilka świetnych zagrań Leo. teraz mają 2 tygodnie na złapanie formy przed GD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Wygrana 4-0 i dwie bramki Alexisa takze udane urodziny Klubu! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No co jest? Manita przed GD. Oby dali radę w Madrycie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 no właśnie... ładny mecz, z czołówką tabeli, a tu taka cisza.... szkoda okazji Messiego, bo byłoby i 8:0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie widzialem meczu, ale wynik robi wrazenie, szczególnie ze levante mialo aspiracje (juz ich zapewne nie ma).Niebawem rozstrzygna sie losy tytulu, tak mi sie zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Losy, jak losy... ale z całą pewnością będzie to mecz prawdy. Czy jeszcze mamy przewagę nad Realem?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w ubiegłym roku byłam nieco spokojniejsza o wynik, a w tym ... no cóż może być różnie ... na wszelki wypadek już trzymam kciuki E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pożyjemy zobaczymy ale wygramy i będzie mniejsza strata punktowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 4-0 z BATE po meczu baaaardzo w stylu Barcy Młodzież wspierana przez Pinto, Maxwella i Pedro pokazała czym nasiąknęła za młodu w La Masii Starzy, jak Messi spokojnie na trybunach dopingowali młodszych i zapewne już w głowach rozgrywają sobotnie GD!! Ciekawy, acz jednostronny mecz....Ale młodzież pokazała, że przed Barcą piękna perspektywa na kolejne lata!! PozdrawiamKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Co prawda oglądałem od Ii połowy, ale jedno jest pewne - o poziom sportowy mozemy byc spokojni przez kolejne 10 lat. Może nie zawsze będziemy dominować jak przez ostatnie 3 lata, ale z pewnego levelu jeszcze długo nie zejdziemy. YO! Młodzi dali radę i kolejny raz na ZERO w świątyni futbolu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a wielki mecz tuż, tuż.... @Guzu - jakieś wieści prosto z frontu? ciekawostki przedmeczowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a wielki mecz tuż, tuż.... @Guzu - jakieś wieści prosto z frontu? ciekawostki przedmeczowe? Guzu jest chyba teraz gdzieś pod Madrytem i pacyfikuje szczupaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi