Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Uff, u mnie jeszcze emocje nie opadły, świetne widowisko. Chłopcy dobrze się spisali (Milan mam na myśli rzecz jasna B) ) i gdyby przy odrobinie szczęścia padł remis bądź wygrana wynik również uznałbym za sprawiedliwy. Barca nadal o krok przed czołówką, niemniej jednak nie wygląda już to tak jak w poprzednich sezonach - ale to już problem fanów Blaugrany.

Ogladalem tylko pierwsza polowe i tak mnie znudzila, ze sie przelaczylem i do sensacji nie doczekalem.

A poniewaz derby Madrytu zakonczyly sie zgodnie z przewidywaniem, dystans sie niebezpiecznie powiekszyl. Gran Derbi Barca musi wygrac, inaczej tytulu nie obroni. Co ciekawe, w tym sezonie Real u siebie wygral wszystko...

cos nam ostatnio forum kibiców FCB zmalało...

Guzu - gdzie jakies wieści z urodzin Barcy?

Dla formalności dodam, że mimo dalekiej od optymalnej formy, spokojnie pokonaliśmy Rayo V. 4-0! ładne bramki i kilka świetnych zagrań Leo. teraz mają 2 tygodnie na złapanie formy przed GD!

4-0 z BATE po meczu baaaardzo w stylu Barcy

Młodzież wspierana przez Pinto, Maxwella i Pedro pokazała czym nasiąknęła za młodu w La Masii

Starzy, jak Messi :mellow: spokojnie na trybunach dopingowali młodszych i zapewne już w głowach rozgrywają sobotnie GD!!

Ciekawy, acz jednostronny mecz....Ale młodzież pokazała, że przed Barcą piękna perspektywa na kolejne lata!!

Pozdrawiam

Kamil

Co prawda oglądałem od Ii połowy, ale jedno jest pewne - o poziom sportowy mozemy byc spokojni przez kolejne 10 lat. Może nie zawsze będziemy dominować jak przez ostatnie 3 lata, ale z pewnego levelu jeszcze długo nie zejdziemy.

YO!

Młodzi dali radę i kolejny raz na ZERO w świątyni futbolu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...