Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro final.

Villa juz kilka ulic ode mnie (szpital Quiron).

W poniedzialek ma operacje.

Z tego co wiem transmisja w TVP1, takze milego ogladania przy sniadaniu (o 11.30)

VeB!

Guzu

p.s. FIFA sie zgodzila na koszulki z haslem wsparcia dla Villi. Niedawno UEFIE przeszkadzaly koszulki dla Abidala... :unsure:

Niektórych to nudzi.... dziwni są, nie??

Totalna dominacja. Gdyby się faktycznie spięli, to wynik byłby duuuużo wyższy.

Mam wrażenie, że w chwili obecnej nie jest kwestią co Barca wygra (bo z taką grą mogą kolejny raz wygrać wszystko) tylko co, pozwolą sobie przegrać.

Oby motywacja ich nie opuściła!

Tymczasem Cristino obudził się i strzelił 3 bramki. Rychło w czas... B) :lol: Już tradycyjnie, z wyraźnie słabą w tym roku Sevillą.

Yo Barca Campeon!

Nie widzialem meczu. Moze powtórza. Ale jest jak jest - każdy z chętnych przyswoił 4 bramy i po zawodach :mellow:

Co do CR7 - od dawna wiadomo, że za nerwowy do takich spraw biedaczek :mellow: . Niemniej oni wiedzą, że muszą wszystko wygrać, bo to ich ostatnia szansa (i mecz zaległy). Przecież na Camp Nou dostaną więcej :mellow:

Się chłopaki rozkręcili :mellow:

A na marginesie...Taki mały cytat...

Ci, którzy mnie krytykowali, nie znają się na futbolu. To zamknie im usta.

Któż to powiedział? Nie kto inny jak CeeR po ostatnim meczu z Sevillą :mellow: (strzelił 3 bramki)

Wg mnie tym bardziej pokazuje, że lider drużyny z niego jak z koziej dupki sanki... Skoro chłop jest w taaaaakiej formie, że strzela jak na zawołanie, a jakoś w meczu podwyższonego ryzyka kolejny raz się spala psychicznie i gra gorzej niż przeciętnie...

Ale co tam...Skoro krytykuję, to się nie znam... :mellow:

Manita do przerwy! Ładne pożegnanie roku. Szkoda tylko że Andrzej kontuzję złapał :wacko: Oby niegroźne to było. Oby 2 Manita była w drugiej połowie hehe ;)

Nie było Manity w drugiej połowie ale wynik 9-0 hm brak słów. Młodzież naprawdę daje radę. Barca może być spokojna o przyszłość myślę :mellow:

9:0!!!

Okazaly wynik na koniec okazalego roku 2011.

Liga Hiszpanska

Liga Mistrzow (Puchar Europy)

Super Puchar Hiszpanii

Super Puchar Europy

Klubowe Mistrzostwo Swiata

Tak zamykamy 2011.

Poza trofeami mysle ze warto zauwazyc w mijajscym roku :

powrot Cesca do Barcelony (jak to zostalo juz nieraz powiedziane, CALE SZCZESCIE ze byl NIEKOMPATYBILNY z Xavim i Iniesta i mial blokowac rozwoj Thiago ... :mellow: :mellow: :mellow: )

wlaczenie do 1 skladu (juz na zawsze -oby :D ) Thiago

kolejni gracze z La Masii walcza o 1 sklad : Cuenca, Tello, Rafinha, Sergio Roberto...

Oby 2012 byl rownie udany dla naszej Druzyny co ten mijajacy!

VeB!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...