Kamil Z. Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mecz rzeczywiście bardzo ciekawy. Szkoda, że sędzia nie widział faulu Abiattiego na początku meczu na Alexisie...Dużo mogłoby to zmienić, a tak....ciężko się gra z drużynami prezentujemy typowo włoski styl futbolu...Rewanż będzie baaaaardzo ciekawy, ale i ciężki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A nie wydaje wam sie, ze kilka akcji przekombinowali? O jedno podanie za duzo, tak jak wtedy gdy Sanchez byl na czystej pozycji gdzies w okolicy 11 metra i zamiast zapakowac pile do bramki, to ladnie odebral pietka do tyly do chyba Iniesty, ktory oddal strzal z duzo gorszej pozycji. Uwielbiam patrzej jak pilka wedruje od nogi do nogi, ale ile mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja chyba widziałem inny mecz, Panowie <_< Niby grali na wyjeździe, niby się oszczędzali, niby sędzia mógł coś tam gwizdnąć, wszystko jednak niby. Powinni strzelić co najmniej dwie bramki i jechać do domu spokojnie. Pewnie, szczęście czasem potrzebne, a czasem nie dopisuje. Guzu, dzięki za linka do 234 PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jeszcze będą się odwoływać do Fify na stan murawy żenada myślałem że u nas tylko takie rzeczy,a tu proszę wielka Barca.A chyba piłka była jeszcz mało okrągła co jak co alę nie spodziewałem się tego po nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Wcześniej obejrzałem zaległy mecz Lech-Górnik,w tym meczu chyba piłka nie była okrągła,dno,dno i jeszcze raz dno,ale mecz Barcy z Milanem to już najwyższa klasa światowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A co tu porównywać gówno do twarogu <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Raczej bym porównał gówno do kawioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A nie wydaje wam sie, ze kilka akcji przekombinowali? O jedno podanie za duzo, tak jak wtedy gdy Sanchez byl na czystej pozycji gdzies w okolicy 11 metra i zamiast zapakowac pile do bramki, to ladnie odebral pietka do tyly do chyba Iniesty, ktory oddal strzal z duzo gorszej pozycji. Uwielbiam patrzej jak pilka wedruje od nogi do nogi, ale ile mozna W tym meczu Barcelona rozklepala i obrone Milanu i sama siebie ---az prosilo sie o wiecej strzalow z dystansu przy tak skomasowanej obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Kolejny świetny pod względem taktycznym mecz przeciwko Blaugranie. Abstrahując od wszystkich za i przeciw to już 3 mecz, w którym nie idzie Barcie z Milanem i tu właśnie upatruję ten cień szansy na awans do kolejnej rundy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 tu właśnie upatruję ten cień szansy na awans do kolejnej rundy... Aczkolwiek defensywną, z nie nastawioną na zdobycie bramki taktyką Camp Nou zdobyć będzie im ciężko...Na szczęście <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 tu właśnie upatruję ten cień szansy na awans do kolejnej rundy... Aczkolwiek defensywną, z nie nastawioną na zdobycie bramki taktyką Camp Nou zdobyć będzie im ciężko...Na szczęście <_< Przypomnij mi Kamil w ostatnich kilku latach drużynę, która przyjechała na Camp Nou z zamiarem atakowania Barcy i wróciła po tym zabiegu z korzystnym wynikiem? Szanse na osiągnięcie korzystnego rezultatu z TĄ Barcą, i to tak niewielkie,to gra z kontry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 TYm razem muszę się zgodzić z elpojo. Obiektywnie, kontra to jedyna szansa Milanu i pokazał to w pierwszym meczu, że przy odrobinie szczęścia szansa całkiem realna. Realna - fuuuuuujjjj.... co za okropne słowo.... też się trochę tego obawiam, bo jakiś głupi rzut rożny, bramka z dupy i jeśli do tego czasu Barca nie bedzie prowadziła 3:0 to może być ciężko wyrównać przy takiej obronie (7-8 zawodników). Co gorsza bramkowy remis daje awans przyjezdnym i piękny sen pryska... Dlatego obstawiam 2:0 dla Barcy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Przypomnij mi Kamil w ostatnich kilku latach drużynę, która przyjechała na Camp Nou z zamiarem atakowania Barcy i wróciła po tym zabiegu z korzystnym wynikiem? Szanse na osiągnięcie korzystnego rezultatu z TĄ Barcą, i to tak niewielkie,to gra z kontry. Żadna Kontrować będą, bo w bezpośrednim starciu szanse mają raczej niewielkie...Trzeba wierzyć w doświadczenie Puyola i że Pique odrzuci w niepamięć kilka swoich zagrań z ostatnich meczy...A jak z tyłu zagra Barca na 0, to luuuzik- z przodu na pewno pokażą na co ich stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A ja się nie zgadzam. Milan grał TYLKO z kontry. Bał się zaatakować frontalnie. Ale to tylko moje spostrzeżenia. Drużyna, która nie boi się przeciwnika atakuje, i atakuje, cały czas. 7 obrońców na ostatniej linii zabrało Milanowi dynamiki ataku. Jeszcze raz: to moje spostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Milan grał TYLKO z kontry I oby Allegri nie wpadł na nonszalancki plan i nie próbował tego zmieniać... Jeśli do przerwy będzie 0 po stronie Milanu zrobi się pikantnie Baloo, wolę określenie z kontry niźli z dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Z dupy, czy z wolnego albo z kontry - bez różnicy. Katalończykom może się tak nie wydawać, ale Milan u siebie ugrał więcej, niż Barca na wyjeździe! Oczywiście przyjmując założenie, że Milan jest słabszy, szanse ma mniejsze, a bramka z dupy zawsze paść może Ja nie kupiłem i nie kupię twierdzenia, że grali oszczędnie i na wyjeździe stąd taki wynik. No chyba, że to była zasłona dymna i Messi już wie, że np. pobije swój rekord ilości bramek w meczu LM, a przyjezdnym nie wpadnie żadna bramka z... pośladków PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dalej 6pkt różnicy...Meczyk ciekawy, Pique wreszcie coś pograł, Tello oprócz wywalczenia karnego jakoś średnio widoczny, świetny Alexis....Teraz czekam na wtorkowe starcie... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 umówmy się, że bramka z dupy to taka, w której piłka spada w polu karnym do nikogo i gdzieś tam się odbija jeszcze ze trzy razy i w końcu taki Ibra czy inny makaron dostawia nogę i piłka wtacza się do bramki. Mistrzem swego czasu był niejaki Pippo Inzaghi (sorki jeśli coś przekręciłem). Kontra to kontra, ale ostatnio MarszczyRano jest w gazie i dobrze pilnuje przeciwników. Łatwy mecz nie będzie, ale w końcu to Barca. Messi ostatnio jakiś senny... Nie podobał mi sie już w dwóch ostatnich meczach. nie rusza do piłek, tak jakby nie wierzył do końca, że dostanie dobre podanie... i niestety Pampeluna nic nie ugrała, a liczyłem na nich... mało casu się robi... mało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak napisaliscie ,, z dupy ,, od razu mnie skojarzył tylko on.Filippo ,, pippo ,, Inzaghi. Sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 niestety superpippo nie jest zgłoszony do LM.... ale na szczęscie do gry wrócił Pato który lubi strzelać bramki Barcelonie Forza Milan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Forza Milan!Takie okrzyki to w wątku o makaroniarzach VISCA EL BARCA!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Trzeba was Kamilu troszkę zdeprymować Choć najważniejsze aby to był piękny, czysty i bezbłędny ( chodzi mi o sędziów ) spektakl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Trzeba was Kamilu troszkę zdeprymować Choć najważniejsze aby to był piękny, czysty i bezbłędny ( chodzi mi o sędziów ) spektaklFORZA MAGICO MILAN ! ! ! P.S. Oddaje się łaskawemu osądowi admina odnośnie nadużycia koloru czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A co nas ma zdeprymować? To niech włosi się martwią- ich kibiców raczej słychać na trybunach nie będzie.. Wierzę, że ten mecz rozstrzygnie się korzystnie dla Barcy. Wystarczy, że będzie min. normalna murawa- już w sobotnim meczu było widać różnicę w La Liga- precyzja podań, przyjęć, piłka podążała od zawodnika do zawodnika bez podskakiwania na jakiś muldach itd., jak miało to miejsce na San Siro...A już zawodnikom motywacji na pewno nie zabraknie i pokażą swoją szybkość, precyzję, finezję i skuteczność w wykańczaniu akcji... BARCA!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nikt nie zapomina kto jest murowanym faworytem tego meczu... Nikt też nie zagwarantuje, że faworyt awansuje dalej Czuję, że Milan stać na awans, boisko zweryfikuje wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi