Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Guzu, wydaje mi sie, że tych asyst było 39, taką mam info z innego źródła :mellow:

nie widzę innego kandydata do złotej kulki

Nie jest to pierwszy mecz gdzie kibice polewają z trybun z ogolonej nóżki krzyczac messi, czym nieźle go wkur...ją

Ja osobiście straciłem szacunek do Krystyny jak opuścił man juuu, rozpoczęło się gwiazdowanie po dobrym sezonie w Angli, gdzie był kozakiem, grał zespołowo, był cześcią systemu, teamu. Później zaczęło się depilowanie całego ciała, godziny przed lustrem, układanie fryzur, medialne wkurwy na kolegów w czasie meczu, pretensje, egoizm i wieczna pogoń za niedoścignionym geniuszem messim. Piłkarz z niego dobry, ale mi bardziej imponuje supertalent w połączeniu ze skromnością

joł

Guzu, wydaje mi sie, że tych asyst było 39, taką mam info z innego źródła :mellow:

nie widzę innego kandydata do złotej kulki

Nie jest to pierwszy mecz gdzie kibice polewają z trybun z ogolonej nóżki krzyczac messi, czym nieźle go wkur...ją

Ja osobiście straciłem szacunek do Krystyny jak opuścił man juuu, rozpoczęło się gwiazdowanie po dobrym sezonie w Angli, gdzie był kozakiem, grał zespołowo, był cześcią systemu, teamu. Później zaczęło się depilowanie całego ciała, godziny przed lustrem, układanie fryzur, medialne wkurwy na kolegów w czasie meczu, pretensje, egoizm i wieczna pogoń za niedoścignionym geniuszem messim. Piłkarz z niego dobry, ale mi bardziej imponuje supertalent w połączeniu ze skromnością

joł

Jakbym napisal ze Messi mial jeszcze wiecej asyst to Ronaldo przestalby zagladac na jerkabait

Mnie tam wyszło, że Leo ustrzelił 81 bramek, ale kto by tam się czepiał tej jednej... Szkoda kilku meczy w połowie sezonu, bo może byłby bliżej magicznej setki. :huh: :huh: :huh:

Pojechałbym do Miami na meczyk... i tarpony...

YO! Już się nie mogę doczekać nowego sezonu. Ciekawe jak to wszystko zagra...

Koleś chyba nie umie żyć bez piłki, więc już 16 czerwca Messi zagra w Canc?n na The Copa Mundo Maya.

Tu macie oryginalną stronę, gdyby się ktoś wybierał:

http://copamundomaya.com/

Tu można kupić bilet. Ceny nie są wygurowane:

https://bpo.m4sunset.com/copamundomaya/boletos/ordenar

Też nie wiem, czy jakaś TV to pokaże! hahaha

I oficjalnie mamy nowego trenera.

Dzis odbyla sie prezentacja Tito Vilanovy.

Z informacji waznych : Dani Alves zostaje.

Priorytet w transferach : jeden lub dwoch obroncow.

Jordi Alba moze zostac potwierdzony jeszcze w tym tygodniu.

Na pozycje centralnego obroncy jest kilku kandydatow.

Na pewno nie Thiago Silva z Milanu (za drogi).

Vehrmalen, Hummels... i pewnie po Euro pojawi sie jakis jeszcze.

VeB!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208938_10151105240439305_2000559627_n.jpg

Jak sobie przypomne siebie, gdy konczylem 25...to chyba popadam w kompleksy Embarassed

Chodzi Ci o stan konta?

mogę zaryzykować, że suma wszystkich naszych tu na jerkbaicie może nadal wpadać w kompleksy!

Sto lat LEO! Oby nas cieszył jak najdłużej.

na marginesie wczoraj, strzelił sobie hattricka w Miami...

Jak sobie przypomne siebie, gdy konczylem 25...to chyba popadam w kompleksy Embarassed

Chodzi Ci o stan konta?

mogę zaryzykować, że suma wszystkich naszych tu na jerkbaicie może nadal wpadać w kompleksy!

Sto lat LEO! Oby nas cieszył jak najdłużej.

na marginesie wczoraj, strzelił sobie hattricka w Miami...

Najlepszy strzelec w historii FCB.

3 Zlote Pilki.

3 LM z FCB... itd itp

O PLN na koncie nie myslalem

nie wiem, czy to ważne, ale może kogoś zainteresuje:

FC Barcelona can announce that it has reached an agreement today with Valencia CF for the transfer of player Jordi Alba

The operation will cost 14 million euros and he will sign a contract for the next five seasons

• 2 tygodnie później...

Znamy terminarz La Liga 2012 -13.

1 kolejka (18-19 VIII) :

Real Madrid-Valencia

Bar?a-Real Sociedad

Athletic-Betis

Sevilla-Getafe

Levante-Atl?tico de Madrid

Zaragoza-Valladolid

Celta-M?laga

Mallorca-Espanyol

Rayo-Granada

Deportivo-Osasuna

Mecz Barca - real bedzie 7 pazdziernika 2012 (CAMP NOU).

3 marca rewanz w Madrycie.

VeB!

• 1 miesiąc temu...

@Efex,

szkoda, że nie udało się spotkać i musiałem zatrudnić kuriera. Mam nadzieję, że jakaś sposobność nadarzy się w niedalkiej przyszłości.

Rozumiem, że zachęcony sukcesami z zeszłego sezonu i dzisiejszym zwycięskim remisem przyjmiesz zakład o mistrza Hiszpanii w sezonie 2011/2012. Może zrodzi się nam jakaś miła tradycja przynajmnij do czasu pracy The Special One w Realu. Co do stawki to czekam na propozycje, ale możemy zostać przy 12 letniej tullamore dew.

Pozdro,

TeeS

Tomeczku, zakład oczywiście przyjmuję. Stawka może zostać chyba, że chcesz podwoić? :D

Efex, dziękuję za honorową postawę i dwie butelki Tullemora. Mam nadzieję, że będzie okazja na wspólną biesiadę już wkrótce.

Czy przenosimy zakład na nowy sezon? Może jedna butelczyna tym razem?

Pozdrawiam

Tomek

Bardzo udany początek sezonu ligowego. Szczególnie cieszy mnie bramka Vill'i i Iniesty. O Messi'm niewiele - On zawsze robi różnicę. Bardziej interesują mnie pozostali i ich forma. W tym meczu było nieźle.

O innych zespołach nie będę pisał. bo zeszły sezon pokazał, że trzeba tylko i wyłącznie liczyć na siebie.

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...