saski Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Cześć koledzy Tomek muszę się przyznać, że ostatnio też oglądam mecze Realu ... oczywiście oprócz meczów Barcy Zawsze gdzieś tam poza samą niesamowitą Barcą, chodziło też o rywalizację z Los Blancos.Teraz królewscy zostali jednak trochę z tyłu,a Barca nie wiem czy się ze mną zgodzicie mimo, że niesamowicie skuteczna, to nie zawsze tak bezbłędna jak w poprzednich sezonach.Oczywiście często fundują nam pokaz czarów, ale zdarza się też, że te ich zwycięstwa czasem trochę wymęczone. Może to chodzi o plączące się kontuzje? Może o inny jednak trochę styl gry pod wodzą Tito? Tylko nie wyskakujcie tu na mnie, że się czepiam.... żeby nie było wątpliwości - całym sercem ciągle jestem przy Barcy VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Koleżanki i Koledzy.....skoro zaczeliście oglądać mecze Wielkiego REALU ......może pora przejść na "jasną(białą) strone życia" i stać sie ich kibicem Pisze to oczywiście jako kibic Królewskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Koleżanki i Koledzy.....skoro zaczeliście oglądać mecze Wielkiego REALU ......może pora przejść na "jasną(białą) strone życia" i stać sie ich kibicem Pisze to oczywiście jako kibic Królewskich Chyba pomyliłeś wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja jednak zostanę po ciemnej (granatowo-bordowej) stronie mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) ja jednak zostanę po ciemnej (granatowo-bordowej) stronie mocy Saski cóż jest warte życie bez adrenaliny, pisząc w wątku Barcy o Realu. :lol: Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Jozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Widze....na darmo mój trud ...........cóż widze niektórzy bardzo,bardzo pobłądzili Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Widze....na darmo mój trud ...........cóż widze niektórzy bardzo,bardzo pobłądzili Pozdrawiam Dokładnie...."Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a we własnym belki nie dostrzegasz"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakieś wieści o Leo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wstepnie ze niegroznie. Teraz bedzie rezonans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dzisiaj gramy. Zobaczymy czy Leo pogra cały mecz, czy jednak dadzą mu odpocząć.. a może odpoczynku nie potrzebuje. No i jesli podtrzyma skuteczność z poprzednich meczy ligowych, to chyba dziś będziemy świadkami historii. ;-) tak na marginesie, błądzący Real ledwo ledwo wymeczył zwycięstwo... coś się nie zanosi na szybką poprawę ich formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nuda. Ile można? Znowu rekord A rok się jeszcze nie skończył, więc "Pchła" może jeszcze dorzuci kilka trafień.. Choć z drugiej strony może już niech przystopuje, bo za rok będzie jeszcze ciężej poprawić... LEO!!!!!!!!! Nic, tylko się cieszyć, że mamy możliwość na żywo obserwować wyczyny gościa, które jeszcze przez lata będą przypominane i stawiane jako przykład... P.S Swoją drogą, nieźle się Falcao rozstrzelał(wczoraj 5 trafień przeciwko Deportivo)...A za tydzień ważny mecz z Athletico...Swoją drogą, ma chłop motywację PozdrówkaKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Hej koledzy jak tam nastroje przed dzisiejszym meczem?obstawiamy czy Messiemu uda się dzisiaj dołożyć coś do rekordu mecz może być wyjątkowo ciekawy ... zobaczymy jakim skład wystawi Tito ... szkoda, że zabraknie Fabregasa PozdrawiamEmilia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak na razie wyśmienite! Dzięki Ci Real !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) pięknie się rozwija ten mecz ... 3:1!!! jeszcze 30 minut do końca ... zobaczymy jak się skończy... Edytowane 16 Grudnia 2012 przez saski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 obstawiamy czy Messiemu uda się dzisiaj dołożyć coś do rekordu Dołożył....i to niejedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Pięęęęęknie!!! 13 punktów!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 No i nie obejzalem sobie meczu. ESPN pokazal wczoraj PSG vs. Lyon, a na Sky Sport bylo rugby, krykiet, koszykowka i lotki. Co za syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Do tej pory byłem ostrożny z typowaniem mistrza Hiszpanii, ale teraz Real przegrywa z Malagą 3:1 Barca MISTRZ!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ale zima w Hiszpanii. Minus 16 brrrrrrrr Brawo Malaga!!! Visca El Barca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ale zima w Hiszpanii. Minus 16 brrrrrrrr Brawo Malaga!!! Visca El Barca!!! Tylko w Madrycie -16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) No fakt. poniosło mnie Jose MUŁrinho z wybrał sie na stadion Estadio La Rosaleda w Maladze, aby podejrzeć metodytreningowe Manuela Pellegriniego.-Jak ty to robisz, że oni tak świetnie grają?-Zadaję im pytanie na myślenie, a to pomaga - mówi Pellegrini, po czym woła do siebieJoaquina.-Joaquin, kto to jest: syn twojego ojca, ale nie twój brat?-Eee, proste! To przecież ja!MUŁrinho zastanowił sie chwilę i wrócił na swój stadion. Zwołał wszystkich zawodników iobjaśnił im cudowną metodę Malagi.-Dobra kolego - zwrócił sie do Ronaldo.-Kto to jest syn twego ojca, ale nie twój brat?-Trenerze, zaskoczył mnie pan! To niesprawiedliwe! Proszę o czas do namysłu.-OK. Masz czas do jutra. Po treningu Ronaldo podchodzi do Casillasa i pyta sie go:-Kto to jest syn twego ojca, ale nie twój brat?-Nie wiesz? To przecież ja!Następnego dnia MUŁrinho woła do siebie Ronaldo i pyta:-Zastanowiłeś się?-Tak! Chodziło o Casillasa! - odpowiada pewny siebie Ronaldo.MUŁrinho wściekł się i mówi:-Ty głąbie! To przecież Joaquin Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Riqelme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ot takie 3:1 ... ładny prezent dla Tito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qXrltgfrrqw to taki mały prezencik odemnie dla fanów Barcelony !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bravo Leo!!!! Po raz czwarty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Coś cicho się zrobiło a tu wczoraj tylko remis i rewanż zapowiada się interesująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi