Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć koledzy ^_^

Tomek muszę się przyznać, że ostatnio też oglądam mecze Realu ... oczywiście oprócz meczów Barcy :)

Zawsze gdzieś tam poza samą niesamowitą Barcą, chodziło też o rywalizację z Los Blancos.

Teraz królewscy zostali jednak trochę z tyłu,a Barca nie wiem czy się ze mną zgodzicie mimo, że niesamowicie skuteczna, to nie zawsze tak bezbłędna jak w poprzednich sezonach.

Oczywiście często fundują nam pokaz czarów, ale zdarza się też, że te ich zwycięstwa czasem trochę wymęczone.

Może to chodzi o plączące się kontuzje? Może o inny jednak trochę styl gry pod wodzą Tito?

Tylko nie wyskakujcie tu na mnie, że się czepiam.... żeby nie było wątpliwości - całym sercem ciągle jestem przy Barcy :)

VeB!

Dzisiaj gramy. Zobaczymy czy Leo pogra cały mecz, czy jednak dadzą mu odpocząć.. a może odpoczynku nie potrzebuje. No i jesli podtrzyma skuteczność z poprzednich meczy ligowych, to chyba dziś będziemy świadkami historii. ;-)

tak na marginesie, błądzący Real ledwo ledwo wymeczył zwycięstwo... coś się nie zanosi na szybką poprawę ich formy.

Nuda. Ile można? Znowu rekord :D A rok się jeszcze nie skończył, więc "Pchła" może jeszcze dorzuci kilka trafień.. ;) :D Choć z drugiej strony może już niech przystopuje, bo za rok będzie jeszcze ciężej poprawić... ;)

LEO!!!!!!!!!

Nic, tylko się cieszyć, że mamy możliwość na żywo obserwować wyczyny gościa, które jeszcze przez lata będą przypominane i stawiane jako przykład...

P.S Swoją drogą, nieźle się Falcao rozstrzelał(wczoraj 5 trafień przeciwko Deportivo)...A za tydzień ważny mecz z Athletico...

Swoją drogą, ma chłop motywację :D

post-47516-0-13101600-1355137727_thumb.jpg

Pozdrówka

Kamil

Hej koledzy  :)

jak tam nastroje przed dzisiejszym meczem?

obstawiamy czy Messiemu uda się dzisiaj dołożyć coś do rekordu :)

mecz może być wyjątkowo ciekawy ... zobaczymy jakim skład wystawi Tito ... szkoda, że zabraknie Fabregasa

Pozdrawiam

Emilia

No fakt. poniosło mnie  :)

Jose MUŁrinho z wybrał sie na stadion Estadio La Rosaleda w Maladze, aby podejrzeć metody

treningowe Manuela Pellegriniego.
-Jak ty to robisz, że oni tak świetnie grają?
-Zadaję im pytanie na myślenie, a to pomaga - mówi Pellegrini, po czym woła do siebie

Joaquina.
-Joaquin, kto to jest: syn twojego ojca, ale nie twój brat?
-Eee, proste! To przecież ja!
MUŁrinho zastanowił sie chwilę i wrócił na swój stadion. Zwołał wszystkich zawodników i

objaśnił im cudowną metodę Malagi.
-Dobra kolego - zwrócił sie do Ronaldo.
-Kto to jest syn twego ojca, ale nie twój brat?
-Trenerze, zaskoczył mnie pan! To niesprawiedliwe! Proszę o czas do namysłu.
-OK. Masz czas do jutra. Po treningu Ronaldo podchodzi do Casillasa i pyta sie go:
-Kto to jest syn twego ojca, ale nie twój brat?
-Nie wiesz? To przecież ja!
Następnego dnia MUŁrinho woła do siebie Ronaldo i pyta:
-Zastanowiłeś się?
-Tak! Chodziło o Casillasa! - odpowiada pewny siebie Ronaldo.
MUŁrinho wściekł się i mówi:
-Ty głąbie! To przecież Joaquin

Edytowane przez Riqelme

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...