Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Informacja ze swiata motoryzacji  :

samochody marki Audi, ktore otrzymali pilkarze Barcy do uzytku w trakcie sezonu 2012-2013 przeszly modyfikacje.

Operacja skomplikowana logistycznie i mogaca przeciez zaszkodzic niemieckiej marce na polu marketingowym okazala sie konieczna.

W fabrycznej wersji Audi w bocznych lusterkach nie bylo widac RM . Auta pilkarzy FC Barcelona maja teraz wieksze lusterka by bylo widac grupe  poscigowa z La Liga oddalona o zaledwie 16 pkt !

557710_10151566243184305_789966469_n.jpg

VeB!

Pewnie tak bedzie mocno trzymaj kciuki, chetnie popatrze jak sressi biega po boisku bez celu i nie moze sobie pograc przy 20 letnim Varanie szkolka Realu objechala w pierwszym meczu ta niby gwiazde hehe

Pozdro kibice barcelony jak ja was kocham naprawde :)

Poczekajmy na rewanże. Milan zagrał dobrze ale ręcami grali ( zwłaszcza pierwsza bramka która ustawiła mecz). Pożyjemy zobaczymy. Ale będzie ciężko  :(

Sędzia uznał i dyskusji nie ma , liczy się to co w siatce i tyle, widać na Dumę Katalonii  wystarczy stado rozbieganych "bambusów" czyli tak wielka ta cała Barca nie jest-krótko : w tym meczu nie pokazali nic,no może poza tym że Puyol ma okres w głowie i mu podpaska wylata.

Niestety zabrakło włączenia wyższego biegu. Wynik niestety wypaczony po błędnej decyzji sędziego. Druga bramka jak najbardziej prawidłowa, mało tego, bardzo ładna. Sama gra jakby nieco bez pomysłu, a może to po prostu tak dobrze taktycznie zagrał Milan. W końcu każdy już dobrze wie, jak Barca będzie grała i coraz więcej pomysłów mają trenerzy, jak ich zatrzymać....

Zobaczymy co będzie w rewanżu. Nie mają nic do stracenia, więc na Camp Nou będzie dobry mecz! Wg mnie jeszcze nic nie jest przesądzone....

Skoro Milan potrafił strwonić 3bramki przewagi w finale LM i to w ciągu niecałych 45min, to tym bardziej w ciągu 90min te 2 bramki są do nadrobienia.

FAMOS BARCA!!

Akurat ze strony Milanu się nie spodziewam dobrego meczu, 

Kamillo,ja sie własnie obawiałem,ze moze być cieżko. Milan na poszczególne mecze potrafi się maksymalnie zmobilizować i grać powyżej oczekiwań.

Wynik kiepski dla Barcelony,ale dobry dla...widowiska. Blaugrana powinna sobie poradzić w rewanzu,mam tylko nadzieje,ze nie wygra anty-futbol i w mediolańskiej bramce nie zaparkuje autobus...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...