Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie Szpaka i dalej opowiadajcie, że była ręka... B)

Zapata po meczu powiedział, by dokładnie prześledzić powtórki, bo on w rękę nie dostał. Prawdy nie musiał mówić, oceńcie sami bo ja jestem MEEEGA stronniczy w czerwono-czarną stronę:

FORZA MAGICO DIAVOLO ! ! !

Edytowane przez elpojo

Słuchajcie Szpaka i dalej opowiadajcie, że była ręka... B)

Zapata po meczu powiedział, by dokładnie prześledzić powtórki, bo on w rękę nie dostał. Prawdy nie musiał mówić, oceńcie sami bo ja jestem MEEEGA stronniczy w czerwono-czarną stronę:

FORZA MAGICO DIAVOLO ! ! !

Sa powtórki w necie, żadnej ręki nie było. Dostał w "pape". ;)

Od Puyola to z daleka. Tak walecznego zawodnika nie znajdziesz we współczesnym futbolu. Tofik ty jakiś rasista jesteś? :rolleyes:

Riqelme- w żadnym wypadku nie jestem rasistą, zwrotu "bambusy" używam generalnie w sensie potocznym , no chyba że ktoś ma z tym problem to mogę edytować na .......właściwie mam wrażenie że każda forma nazewnictwa jest źle odbierana w tym kraju.

Dawno nie widziałem tak słabo grającej Barcelony, w sobotę powtörka z rozrywki, a w następnym tygodniu czyżby Milan miał pogrążyć Barcę!? Z taką grą jest to bardzo prawdopodobne...
Uważam, że zawodnicy Barcelony w ostatnim meczu skupili się bardziej na sędziowaniu niż na samej grze, co się zemściło.
Gry Puyola nie bede komentował mimo dużej sympatii dla tego zawodnika, powiem tylko tyle że te 35 lat zaczyna być widać. Mam nadzieję, że z zakończeniem kariery sportowej nie bedzie czekał tak długo jak nasz słynny "AAAAAAAndrzej"
Pozostali zawodnicy również słabiutko także nie ma za bardzo kogo wyróżnić... :-[

TRZEBA jak najszybciej odbudować morale zespołu...
posada trenera w moim odczuciu robi sie zagrożona mocno, ale ten Pan ma teraz ważniejsze problemy niż zła gra Barcelony...
Mam nadzieję, że szczeście mu dopisze zarówno w życiu prywatnym, zdrowotnym., a jego Zespół zrobi mu prezent w postaci duuuuużo lepszej gry w następnych meczach, czego zarówno sobie jak i kibicom FC BARCELONY życzę...

Edytowane przez Baars

Jak nie sędzia który pomógł przeciwnikom Barcy tak teraz schorowany trener, ehh trzeba to brac na klate - BARCA DOSTAŁA LANIE , ja wiem że kibice Barcelony akceptuja tylko jak ich klub wygrywa  ale bez przesady - to jest piłka nożna koledzy i właśnie za to ja kocham !!

ps ani za realem ani za barcą nie przepadam

Jak nie sędzia który pomógł przeciwnikom Barcy tak teraz schorowany trener, ehh trzeba to brac na klate - BARCA DOSTAŁA LANIE , ja wiem że kibice Barcelony akceptuja tylko jak ich klub wygrywa  ale bez przesady - to jest piłka nożna koledzy i właśnie za to ja kocham !!

Nigdzie nic takiego nie napisałem. Nie szukam usprawiedliwienia. Po prostu brak trenera bardzo rzuca się w oczy i jest to na pewno jedna ze składowych, jakie złożyły się na słabą postawę drużyny w ostatnich meczach i w konsekwencji tego- porażki.

I wybacz, ale tekstu: "kibice Barcelony akceptuja tylko jak ich klub wygrywa", nie skomentuję.

VeB!!

Przeciez taktyka byla az nadto widoczna, znana z boisk ekstraklasy "padalino" jak przeciwnik cie dotknie padasz na murawe i liczysz na karniak.
Dobra taktyka dla barszczy sorry balsy ....
znow zle barsy :)
Pozdro

Edytowane przez kokosz77

Hm....

Kamil Z. przeczytaj to jeszcze raz - tłumaczysz przegraną brakiem trenera czy nie?

A czy ja niewyraźnie napisałem?

brak trenera bardzo rzuca się w oczy i jest to na pewno jedna ze składowych, jakie złożyły się na słabą postawę drużyny w ostatnich meczach i w konsekwencji tego- porażki.

Wydaje mi się, że stwierdzenie "jedna ze składowych" jest wystarczająco trafnym określeniem stwierdzającym, iż wg mnie kilka(dla dociekliwych- "kilka", tzn. że nie tylko ten jeden) czynników złożyło się na słabą postawę Barcelony w ostatnich kilku meczach...

Pozdrawiam

Kamil

Hm....

Wydaje mi się, że stwierdzenie "jedna ze składowych" jest wystarczająco trafnym określeniem stwierdzającym, iż wg mnie kilka(dla dociekliwych- "kilka", tzn. że nie tylko ten jeden) czynników złożyło się na słabą postawę Barcelony w ostatnich kilku meczach...

Pozdrawiam

Kamil

Trener wazna sprawa, taka Chelsea zamiast trenera wziela grubego hiszpanskiego kelnera i efekty widac :(

Edytowane przez Bujo

Hm....

Pozdrawiam

Kamil

Kamil nie ekscytuj się tak :)

To że Real był lepszy to można do tych KILKU składowych wczorajszej porażki dopisac ?  :)

Edytowane przez Jeziorm 1

Co sie dzieje z Barca? Nie ogladalem meczy od kilku miesiecy i to co dzis zobaczylem wcale nie przypominalo zespolu z jesieni. Nerwowy poczatek i meki z rezerwami w pierwszej polowie, ale przynajmniej byly momenty i w 30 minucie juz widzialem gola, tylko Messi strzelil w sam srodek. W drugiej polowie jak weszla zelowana Krysia to zupelnie sie pogubili i chyba nawet strzalu nie oddali. Bardzo niepewna gra, duzo strat i fauli, dziurawa obrona, jakies bezsensowne wrzutki w pole karne. Co tu duzo gadac, bez trenera nie da rady i tego tlumaczyc nie trzeba. Na domiar zlego jeszcze Xavi nie gral. Na beznadziejna Barcelone wystarczyl przecietny Real. Oby Titto jak naszybciej wrocil, bo jak nie to jeszcze mistrzostwo im przepadnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...