Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ponoć ktoś obliczył kiedyś że co 4 lata się wszystko odwraca ...

Barcelona już we wcześniejszym meczu nie pokazała błysku

Niemcy jak to Niemcy po swojemu i z fartem ... dziś wygrał lepszy bez dwóch zdań

Ciekawe czy w rewanżu pokażą jeszcze pazur po porażce ... byłaby to klasa

Przy mojej całej sympatii dla Barcy muszę stwierdzić, że to co wczoraj zobaczyłem to była masakra :( ,  Bayern wygrał zasłużenie i mógł strzelić jeszcze kilka bramek.           

Mam nadzieje, że BVB dziś zagra dobrze i humor troszkę się poprawi :)

Pozdro

Zwycięstwo Bayernu zasłużone. Szkoda, że przy tak słabej postawie Barcy i jeszcze słabszego(a jednak! da się) sędziego, który nie widział wielu sytuacji...Absolutnie nie twierdzę, że jakby nie sędzia, to Barca by wygrała, bo tak czy inaczej, nie zasłużyła wczoraj na 3pkt, ale nie gwizdnąć ewidentnego spalonego przy bramce Mullera na 2-0, czy faulu na Albie przy bramkowej akcji Robbena...

Albo dwóch zagrań ręką w polu karnym obrońców Barcy...

Czekałem! I się nie zawiodłem ;)

Zgoda. Ale jednego zagrania. Spokojnie po tej ręce Pique, sędzia mógł(a nawet powinien) wskazać na "wapno" i pretensji nie można by było mieć. Druga "ręka" o której piszesz(jeśli mamy to samo na myśli), to dobrze, że nie gwizdnął, bo była zupełnie przypadkowa, a co najważniejsze, nie było ruchu ręki w kierunku piłki...

Bayern rozje...ich jak gnój po polu.

Szkoda ze sedzie nie dostosowal sie do poziomu gru Bayernu tylko barcelony bo z  karnymi byłoby 6;0, a tak fuks i tylko 4;0 .

Ale jest rewanż tak ze trzeba wierzyc ze w dwumeczu bedzie jednak 6;0 .

LOL.... :D Nie ma jak obiektywizm :D

Jakby się sędzia dostosował, to byłoby max 3:0(2 prawidłowo zdobyte bramki+ gol z karnego za rękę Pique)

0:7 to zdaje się i tak łagodny wyrok za zarozumialstwo "bogów" piłki nożnej i ich wyznawców :rolleyes:

Ilu kibiców, tyle opinii. Chociaż czasem pewne lepiej zachować dla siebie.

Awans, jak i zwycięstwo w każdym ze spotkań tego dwumeczu jak najbardziej zasłużenie dla Bayernu....Niestety...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...