Riqelme Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Liga ciekawa jak nigdy. Dzisiaj zaskakujący remis Valladolid z Realem . Więc jeszcze nie wszystko stracone. Trzeba wygrać 2 ostatnie mecze i mamy Mistrza. Chociaż nie będzie łatwo z Atletico. Ale dopóki piłka w grze.........Visca El Barca Edytowane 7 Maja 2014 przez Riqelme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nie udało się , gratulacje dla Atletico.Mam nadzieje, że LM też zdobędą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Wielkie brawa dla Atletico. Grali najrówniej przez cały sezon i zasłużyli na mistrzostwo. Trzymam kciuki za nich w środę. Należy się im LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Wielkie brawa dla Atletico. Grali najrówniej przez cały sezon i zasłużyli na mistrzostwo. Trzymam kciuki za nich w środę. Należy się im LM.Lepiej kciuki trzymaj w sobote:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 No racja finał w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Moze i wszystko wraca do normy. Przelamany sundrom Atletico w koncu ktore wyeliminowalo real. Nie jest zle oby Suarez lepiej sie wkomonponwal w druzyne. Neymar to jest kot i brawa dla Niego. Visca El Barca!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A i pewnie zaraz sie zacznie... sorry pisze z telefona. Brawo Barca oby tak dalej. Jest dobrze teraz... chwilo trwaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) a co tam się stało podczas tej przerwy, że w 10 atletico wyszło? Po reakcji kibiców(ciągłe gwizdy) gdy neymar miał piłkę iż miał on jakiś udział w tej sytuacji w przerwie. Szkoda bo druga połowa mogła być na prawdę ciekawa. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez puszek7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gabi zwyzywał sędziego w przerwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kolejny dobry mecz i 5 bramek. No i golazo Suareza. Oby wszystko działało nadal w teamie jak w chwili obecnej. Brawo chłopaki. Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dobry mecz Malagi teraz prasa znowu zacznie piasc o kryzysie i jakims (nomen omen cos tam pewnie jest na rzeczy ) konflikcie trener messi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak widac nie wszystko gra w tym Teamie. Miejmy nadzieję że w LM pokażą sie z lepszej strony. Dumni po zwycięstwie , wierni po porażce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Po tym co się wydarzyło na San Mames taka cisza? Nie mogę uwierzyć. Jutro przed drugą możemy być liderem. Oby tak do 24 maja, a na deser parę dni później CdR. Po drodze marzy mi się jeszcze manita w GD. Ech... Visca! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Po tym co się wydarzyło na San Mames taka cisza? Nie mogę uwierzyć. Jutro przed drugą możemy być liderem. Oby tak do 24 maja, a na deser parę dni później CdR. Po drodze marzy mi się jeszcze manita w GD. Ech... Visca! Chyba nie ma co komentowac w koncu to tylko rywal. A nie Barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Rayo raczej nie jest zdolne do takich niespodzianek jak Athletic:) oj.. w tym roku bedzie ciekawe GD:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Barca wygra i będzie liderem, ale bardziej pewny jestem tego że Alba będzie miał dzisiaj żółtą karteczkę Edytowane 8 Marca 2015 przez gawron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No i mamy lidera! Ciekawe, czy LFP anuluje Alvesovi kartkę, bo chyba trafił w piłkę. Leo dogonił Krystynę, a ten bardzo nie lubi grać pod presją. Ale nie zajmujmy się kłopotami innych. Jesteśmy w gazie i to się liczy. Fajna niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie widzialem meczu, ale sledzilem relacje online. Myslalem, ze ten sezon bedzie slaby, ale coraz przyjemniej patrzy sie na ich gre. Swoja droga, co sie dzieje z karnymi Messiego? Na trzy podejscia tylko raz skutecznie. W LM tez nie dal rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mecz przyjemny dla oka. Mieliśmy jeszcze z pięć "setek". Rayo przyjęło najgorszą z możliwych taktykę, podjęli otwartą grę co przy takiej różnicy potencjału jest samobójstwem. Swoją drogą szacunek dla drużyny, która wychodząc na CN nie ustawia autobusu tylko przez 90 minut dąży do zdobycia gola. Kibice mają ładny mecz a Rayo może wracać do Madrytu z podniesioną głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ogląda ktoś na kompie? ...szukam dobrego streama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Sprawdź na wiz1.net Edytowane 18 Marca 2015 przez Filip14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No nie.....Ale wielcy fani Barcy...Ja mam w domu NC+, a jestem w Pl 3 miesiące w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ogląda ktoś na kompie? ...szukam dobrego streama http://sportslive.info/viewpage.php?page_id=1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No nie.....Ale wielcy fani Barcy...Ja mam w domu NC+, a jestem w Pl 3 miesiące w roku A ja sobie na tvp 1 oglądam z sentymentu do... Szpakowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ogladam Messiego...z 10 sezonow . Ale pierwsza polowa z MC to po prostu non stop ciarki na plecach. Brak przymiotnikow VeB! Guzu p.s. bylem na stadionie jak strzelal slynna bramke z Getafe 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi