Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

2 tytuły juz są, do szczęścia brakuje tego ostatniego - najważniejszego.

Tymczasem u sąsiadów Benitez ląduje na ławce trenerskiej, wg mnie posunięcie w stylu " zamienił stryjek siekierke na kijek". Utytułowany, wybitny strateg Ancelotti pod skrzydłami, ktorego Real przeżył odrodzenie, grali naprawdę ładną i skuteczną piłkę. Teraz przyjdzie Benitez i zamuruje obronę, zabije ich styl i wprowadzi coś nowego, kto wie - może skutecznego, choć lata jego pracy pokazaly, że widowiskowo nie będzie.

Dobrze, że to nie Nasz problem ;). Teraz tylko do soboty, zmusimy starą damę do zejścia na kolana ;)

• Like 1

Mimo iz kibicuje Arsenalowi to gratulacje dla Barcy. A co do Pogby hmmm dmuchana lala i jesli ktos powie ze ma byc drozszy od CR7 badz Messiego to go wysmieje

To możesz mnie wyśmiać pierwszego - najlepszy dzisiaj na boisku, a o cenie nie decyduje wartość piłkarza, lecz "popyt chwili", patrz. G.Bale.

Gra a pozycji b2b i uwazasz ze jest jednym z najlepszych na swiecie? Wilsher czy Ramsey od niego nie odstaja nie mowiac o Vidalu. Co do Francuzów to w niedługo Kongdobia moze byc lepszy

szacun

Edytowane przez slava

Cóż więcej chcieć? "Chwilo?" Trwaj!!! Ja wierzę ze BARCA jako pierwszy klub może obronić tytuł LM. Bo Ona przełamuje schematy. Viva la Vida Visca El BARCA!!! DZIĘKUJEMY!!!! I Prosimy o więcej. Messi jesteś Bogiem. Dziękuję ze mogę zyć w tych latach i oglądać Twoją grę. Dziękuję... i proszę o jeszcze dasz radę... bo kto jak nie TY.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...