Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Jednak Xavi został ładnie pożegnany w porównaniu z Ikerem. Szkoda za te lata które poświęcił klubowi. Z piłkarzy z Madrytu u mnie obok Raula miał wielki szacunek. No dziwne będą GD bez Xaviego i Ikera. Powodzenia w Porto :)

Hala Madrid!

Szacun dla Kolegi.

Pozdrawiam,

Sławek

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Czy nie sądzą Państwo, że wypada odświeżyć wątek? Nie wiem jak Wy, ale ja jestem jestem ZDUMIONY. Powinienem być w euforii jak po 2:6 czy 5:0, bo dla każdego kibica ukochanej drużyny to okazja do świętowania. To co wczoraj zobaczyłem zadziwiło mnie, bo tylko jedna drużyna wyszła na Gran Derbi. Żebym nie został źle zrozumiany, nie znęcam się nad Madrytem i jego kibicami, nie kopię leżącego, nie hejtuję. Przeciwko Barcy wyszła, przed własną publicznością, zbieranina piłkarzy pozbawiona kompletnie dumy i ambicji. Przynajmniej wczorajszego wieczora. Jest w obozie 'śmietankowych' jazda na Beniteza. Niby nie mój to problem, ale ja myślę, że przyczyna takiego stanu rzeczy leży trochę gdzie indziej. Pokażcie mi w dzisiejszym RM prawdziwego madritistę. Kibice pewnie wskażą Ramosa. To człowiek z Sevilli. Odszedł Raul, pozbyli się Ikera, została zbieranina grubo opłacanych piłkarzy rzemieślników zdolnych do wygrywania najtrudniejszych meczów. Jest jeden warunek. W te dwa dni w roku trzeba zapomnieć o bólu, problemach z prawem, obrażaniu się na trenera, chęci zmiany klubu (!), premiach finansowych, reklamach, sponsorach...Tymczasem wczoraj przeciwko 'właściwie' zmotywowanej nie do końca przygotowanej fizycznie (kontuzje) Barcy wyszła grupa sfrustrowanych, powolnych kelnerów, która zrobiła z tego meczu egzekucję. Można się dużo rozpisywać o asystach Neymara, golu Iniesty, geniuszu Busquetsa czy postawie Bravo. My po prostu zagraliśmy z Realem! I tak trzeba, i jest pięknie. Ale oni spaprali ten mecz jako widowisko.

• Like 3

tpe do przerwy z Romą  3-0. To już chyba zdecydowany powrót na właściwe tory katalończyków. Ten Suarez coraz bardziej mnie zadziwia. No i gol Messiego też cieszy. Jeszcze Neymar i Iniesta niech strzelą i będzie Pięknie. Visca El Barca!!! :) A on stycznia Bedzie Turan I Vidal.  :)    

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...