Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Smakuje ten tytuł jak mało kiedy. A był nóż na gardle...Dzięki Luis dałeś radę i przełamałeś hegemonię Leo i Kryśki... Brawo Barca

Co do Kryśki zgoda. Leoś jest HEGEMONEM MIANOWANYM DOŻYWOTNIO. W ten właśnie sposób dochrapaliśmy się w jednej drużynie dwóch hegemonów.

• 9 miesięcy temu...

Może być i wydrukowany, w du... to mam. Obejrzenie na koniec, min tych patafianów z Paryża warte każdej drukarki.

Rozumiem, że mówisz również o reprezentancie Polski w piłce nożnej Grzegorzu Krychowiaku?

Ja widzę innego patafiana.

Pozdrawiam,

Sławek

Panowie proszę wytłumaczcie mi , o co tu chodzi z tym kibicowaniem... ?  rozumiem, dla swojego regionalnego klubu , tradycje i takie tam ..   wygrała Barca i wszyscy się utożsamiają .. Wielki Messi ... a ile oni zarabiają ? w garażach po 12 najdroższych aut świata ,zwykły Zdzisio z piekarni robi bułeczki i jest to bardzo pożyteczna praca.. piłka nożna to nic innego jak cyrk,  rozrywka dla mas.  Moje pytanie brzmi ,dlaczego oni tyle zarabiają?  Zdzisio z piekarni ledwo wiąże koniec z końcem a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze się utożsamia  i cieszy się szczęściem Messiego lub innego grajka.. taki lewy zarobi przez pół roku prawdopodobnie więcej niż ja przez życie .. dziwny ten sport ..

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...