BOB1 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 też z Barcelony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 też z Barcelony? nieeeee... z Madrytu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 W sumie co za różnica ... ważne aby sponiewierało 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 W sumie co za różnica ... ważne aby sponiewierało Miałem ostatnio okazję pić Mahou w Madrycie i Estrellę w Barcelone... jednego dnia. I... tak samo dobrze smakowały oba . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Chwalipięta! (...to z zazdrości z mojej strony więc spoko ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ładny prezent świąteczny dla kibiców dzisiaj w El Classico. Dzięki Barcelono!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Krystyna domagał się szpaleru. Może faktycznie powinni ustawić...14 punktów to niemało. A on wie co mówi. W końcu jest NAJLEPSZY. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Mecz dobry. Bezradność Realu aż nadto widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 No to trzeba bać się teraz Atletico Madryt. Zawsze to rywal z Madrytu... Buhaha... Musiałem sorry kibice Realu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Leże i nie wierze , SZOK Roma awansowała SZOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 BARCA popłynęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Nie sposób chwalić kogoś z osobna, a tym bardziej krytykować. Brawa dla czternastoosobowego kolektywu. Zagrała DRUŻYNA. Ciśnienie podskoczyło jedynie przy słupku Modrica. Piękny wieczór. Visca el Barca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Brawo. Manita bez Messiego robi wrażenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Manitę zepsuł Marcelo. Ciekawe, że wszystkie gole strzeliła Ameryka Południowa. A co do Messiego to trudno wyobrazić sobie wynik, gdyby grał. Przewaga punktowa jest. Trzeba będzie jej bronić do końca, bo Real z nowym trenerem przestanie tracić punkty. Mam wrażenie, że je tracił, bo trener się nie podobał. Z dnia na dzień nie zapomina się jak grać w piłkę. W cuda nie wierzę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Brawo!!!!! ...piękna piłka....wspaniały mecz...pokazali, że mimo braku w składzie numero uno mozna swietnie zagrac dwa istotne mecze z rzędu.... Taka dominacja w el clasico zawsze cieszy podwojnie :-) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jeszcze z łezką w oku będziemy wspominać takie mecze jak ten dzisiejszy. Remontada z krwi i kości. I sucha cyfra. Pięćdziesiąty hattrick w karierze. I ten wolej na 1:1. Żywcem z gry komputerowej. Oglądam powtórki i nie mogę przestać. Złota Piłka? Jakiś żart. Nagroda zniżyła się do poziomu Oskarów i Nobla. Takim sportowcom nie warto i nie trzeba wręczać nagród. Oni są ponad tym wszystkim. Absolutny geniusz w swojej profesji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jak na razie 0:3 Podobno Barca w słabej formie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jak na razie 0:3 Podobno Barca w słabej formie...Dodaj Tomasz że Real dużo okazji spierd***ł.... Mogło być inaczej... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dodaj Tomasz że Real dużo okazji spierd***ł.... Mogło być inaczej... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Bo Tomasz szczęście zawsze sprzyja lepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Bo Tomasz szczęście zawsze sprzyja lepszym Ja tam słyszałem powiedzenie że "głupi ma zawsze szczęście" hehe ale ok.. Wynik idzie w świat.... Do pierwszej bramki.... Real był lepszy i prowadził grę... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Oczy mi krwawią jak oglądam grę Barcy za Valverde. Z takimi zawodnikami grać taką padakę. 3:0, fajnie. Niby zwycięzców się nie sądzi, ale jaki styl...ehhh... I jeszcze kontrakt o rok przedłużyli z nim. Nawet jeśli Barca zdobyłaby LM, to i tak zdania nie zmienię. Valverde out. Edytowane 27 Lutego 2019 przez Bartek_C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Oczy mi krwawią jak oglądam grę Barcy za Valverde. Z takimi zawodnikami grać taką padakę. 3:0, fajnie. Niby zwycięzców się nie sądzi, ale jaki styl...ehhh... I jeszcze kontrakt o rok przedłużyli z nim. Nawet jeśli Barca zdobyłaby LM, to i tak zdania nie zmienię. Valverde out.Dobrze że nie masz nic do gadania w Klubie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Takie czasy nam nastały. Ładnie grające drużyny cieszą oko, dopóki nie nadzieją się na cwanego stratega. Ostatnie takie spektakularne potknięcie miał Guardiola w LM. Połamał sobie zęby na Kloppie, grając piękną piłkę i będąc murowanym faworytem. Z łezką w oku wspomina się nasze 6:2 w Madrycie, czy manitę na Camp Nou. Coraz ciężej o mecze z piękną grą zespołu. Już częściej trafiają się fajerwerki indywidualne jak ten parę dni temu w Sevilli. Tiki taka się wypaliła, bo wszyscy się nauczyli ją zwalczać. Pragmatyzm i wyrachowanie zwyciężają. Dlatego w czubie tabeli wciąż jest ekipa Simeone, największego chyba cwaniaka i praktyka wśród trenerów. Oka nie cieszą grą, a w lidze i w Europie cały czas w czołówce. Coś za coś. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Taktycznie i z wyrachowaniem. Może nie tak jak najbardziej lubimy, ale jak jednak wygranej w Madrycie nie świętować. Bezbłędnie w obronie to mało powiedzieć. Jak się ma rewolwer z pustym magazynkiem, to trudno nawet o remis. To jednak problem innych kibiców. Oni powinni się cieszyć, że dziś znów Barcelona nie była w gazie, że Messi z Suarezem grali poniżej 50% swoich możliwości, że Dembele pląsał beztrosko po murawie, bo gdyby był w pełni skoncentrowany... Byłaby kompromitacja większa niż pół roku temu. Na koniec Ramos. Może lepiej by zmienił robotę? Rugby, albo ochroniarz w dyskotece? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Halo Madryt...Halo Sandiago ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi