Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Manitę zepsuł Marcelo. Ciekawe, że wszystkie gole strzeliła Ameryka Południowa. A co do Messiego to trudno wyobrazić sobie wynik, gdyby grał. Przewaga punktowa jest. Trzeba będzie jej bronić do końca, bo Real z nowym trenerem przestanie tracić punkty. Mam wrażenie, że je tracił, bo trener się nie podobał. Z dnia na dzień nie zapomina się jak grać w piłkę. W cuda nie wierzę.

• Like 2

• 3 miesiące temu...

Jeszcze z łezką w oku będziemy wspominać takie mecze jak ten dzisiejszy. Remontada z krwi i kości. I sucha cyfra. Pięćdziesiąty hattrick w karierze. I ten wolej na 1:1. Żywcem z gry komputerowej. Oglądam powtórki i nie mogę przestać. Złota Piłka? Jakiś żart. Nagroda zniżyła się do poziomu Oskarów i Nobla. Takim sportowcom nie warto i nie trzeba wręczać nagród. Oni są ponad tym wszystkim. Absolutny geniusz w swojej profesji.

• Like 4

Bo Tomasz szczęście zawsze sprzyja lepszym ;)

Ja tam słyszałem powiedzenie że "głupi ma zawsze szczęście" hehe ale ok..

Wynik idzie w świat.... Do pierwszej bramki.... Real był lepszy i prowadził grę...

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Oczy mi krwawią jak oglądam grę Barcy za Valverde. Z takimi zawodnikami grać taką padakę. 3:0, fajnie. Niby zwycięzców się nie sądzi, ale jaki styl...ehhh... I jeszcze kontrakt o rok przedłużyli z nim. Nawet jeśli Barca zdobyłaby LM, to i tak zdania nie zmienię. Valverde out.

Edytowane przez Bartek_C

Oczy mi krwawią jak oglądam grę Barcy za Valverde. Z takimi zawodnikami grać taką padakę. 3:0, fajnie. Niby zwycięzców się nie sądzi, ale jaki styl...ehhh... I jeszcze kontrakt o rok przedłużyli z nim. Nawet jeśli Barca zdobyłaby LM, to i tak zdania nie zmienię. Valverde out.

Dobrze że nie masz nic do gadania w Klubie :)

• Like 2

Takie czasy nam nastały. Ładnie grające drużyny cieszą oko, dopóki nie nadzieją się na cwanego stratega. Ostatnie takie spektakularne potknięcie miał Guardiola w LM. Połamał sobie zęby na Kloppie, grając piękną piłkę i będąc murowanym faworytem. Z łezką w oku wspomina się nasze 6:2 w Madrycie, czy manitę na Camp Nou. Coraz ciężej o mecze z piękną grą zespołu. Już częściej trafiają się fajerwerki indywidualne jak ten parę dni temu w Sevilli. Tiki taka się wypaliła, bo wszyscy się nauczyli ją zwalczać. Pragmatyzm i wyrachowanie zwyciężają. Dlatego w czubie tabeli wciąż jest ekipa Simeone, największego chyba cwaniaka i praktyka wśród trenerów. Oka nie cieszą grą, a w lidze i w Europie cały czas w czołówce. Coś za coś.

• Like 4

Taktycznie i z wyrachowaniem. Może nie tak jak najbardziej lubimy, ale jak jednak wygranej w Madrycie nie świętować. Bezbłędnie w obronie to mało powiedzieć. Jak się ma rewolwer z pustym magazynkiem, to trudno nawet o remis. To jednak problem innych kibiców. Oni powinni się cieszyć, że dziś znów Barcelona nie była w gazie, że Messi z Suarezem grali poniżej 50% swoich możliwości, że Dembele pląsał beztrosko po murawie, bo gdyby był w pełni skoncentrowany... Byłaby kompromitacja większa niż pół roku temu. Na koniec Ramos. Może lepiej by zmienił robotę? Rugby, albo ochroniarz w dyskotece?

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...