Maciej W. Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Nie próbuj się dodzwaniać. Coś mi się zdaje, że przez dłuższy czas nie odbiorą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Można się poczuć znudzonym. Znów w Sevilli, znów hattrick, co prawda bez remontady. Ale to co zrobił w 85 minucie. https://youtu.be/6fMTpkn_Wps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Cały Leo, mega, mega talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 W tym sezonie w 37 meczach strzelił 39 goli i ma 21 asyst. Starzeje się...jak wino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Barca Mistrzem Hiszpanii ! VeB ! Pozdrowienia z Barcelony dla Kibiców ! Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Guzu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Kibice z Polski również ślą pozdrowienia do Barcelony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kibice Realu Madryt również pozdrawiają i gratulują mistrzostwa Hiszpanii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Cules dziękują kibicom Realu Madryt, życząc im udanych wzmocnień latem i zaciętej rywalizacji o mistrzostwo 2019/20 ze wzmocnioną Barceloną i rywalem zza miedzy. Dla dobra la Ligi i ku pokrzepieniu serc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jako kibic Rayo gratuluję Barcelonie. BTW- bardzo dobry weekend. Rayo usadziło milionerów z Realu(1-0 to był najniższy wymiar kary), Union Berlin wygrał z HSV (2-0), Sankt Pauli wygrało z Jahn Regensburg(4-3) i last but not least Narew Ostrołęka wygrała z Jutrzenką Unieck (3-2). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Świetny dzisiaj był mecz, a bramki przepiękne 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Mecz jak na Barcę przedziwny taktycznie. Katalońskie Atletico. Świetny wynik, świetni Vidal i Ter Stegen. Tyle do napisania w kategoriach ziemskich. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 No i najlepszy Messi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Myślę, że Maciek nie wspomniał o nim, bo w tym meczu, a napewno w drugiej połowie, był niezimski???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Messi zawsze trzyma poziom, a brameczka z rzutu wolnego w jego wykonaniu piękna. Co ciekawe według mnie po zdobyciu bramek Messi był hmmm zaskakująco powiedziałbym pewny, że je zdobędzie jakby chciał komuś coś udowodnić. Szkoda troszkę, że Liverpool żadnej szansy nie wykorzystał bo mecz byłby jeszcze ciekawszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Anglicy razili nieskutecznością, zresztą Barcelona nie zostawała dłużna. Gdyby nie wiadoma postać, byłoby nieciekawie. Messi był wczoraj niezwykle zmotywowany. Widać, że LM jest jego absolutnym priorytetem. Udziela się to drużynie. Liderowi się chce to i reszta nie odstawia nogi. Na tym tle razi przede wszystkim Dembele. Wchodzi jakiś śnięty i nie zmącony myślą. To co zrobił w ostatniej akcji wołało o pomstę do nieba. Na temat bramki z wolnego (29 metrów) nie ma co się rozpisywać. To trzeba oglądać. Do znudzenia. Moim numerem jeden pozostaje jednak podcinka z Betisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Niecałe 10 lat temu pozwoliłem sobie założyć ten wątek na naszym forum... A dokładnie 10 lat temu miało miejsce TO : https://youtu.be/3vOqT3QYWYU 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 10 lat temu byłem niestety w pracy, ale akurat skończyliśmy robotę przed 90' i wszyscy oglądaliśmy końcówkę w barze. Niestety z angielskim komentarzem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Oglądałem w pubie na Marszałkowskiej. Zadymiony, że siekierę można było powiesić. W czasie takiego meczu każdy odpalał jednego od drugiego. Mecz masakrycznie ciężki. Atmosfera była wisielcza do wiadomego strzału. Większość straciła nadzieję, bo niebiescy bronili się sprytnie. Ta bramka, podobnie jak Belettiego w Paryżu, Roberto na 6:1 czy Jefrena na 5:0 to takie miłe obrazki, które będę zawsze pamiętał. Tyle o sprawach ziemskich. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Nie jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Myślę, że Maciek nie wspomniał o nim, bo w tym meczu, a napewno w drugiej połowie, był niezimskiGrawitacja na Anfield robi swoje - wszyscy znowu są sprowadzeni na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Nie jest dobrzeJest bardzo dobrze 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Niestety. Ale szczerze zasłużyli chłopaki z Liverpoolu. Przydałby się taki trener jak Jurgen w Barcelonie. Smutny wieczór no ale cóż...czekam teraz na wpisy kibiców Realu... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @Riqelme ja tam naprawdę szczerze się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @Riqelme ja tam naprawdę szczerze się cieszęA ja nie...., ale jak to mówią "WYGRALI LEPSI" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi