#Cub Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Właśnie oddanie Suareza do Atletico świadczy najbardziej o degrengoladzie, ktora toczy Barcelonę. Nie mając nawet jednej 9 w składzie oddaje się gościa, który przez x lat gry zdobywa dziescia bramek i dorzuca naście asyst na sezon, do tego do jednego z dwóch największych rywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Właśnie oddanie Suareza do Atletico świadczy najbardziej o degrengoladzie, ktora toczy Barcelonę. Nie mając nawet jednej 9 w składzie oddaje się gościa, który przez x lat gry zdobywa dziescia bramek i dorzuca naście asyst na sezon, do tego do jednego z dwóch największych rywali. Oddanie Gryzonia - najlepszej 9ki ligi, to była wisienka na tym torcie fatalnych pomyłek. Edytowane 19 Lutego 2021 przez korol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Dzieje się a tu cisza :-)A gdzie jest teraz Real? :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Real szykuje się do derbów Madrytu. Miłe zaskoczenie dzisiejszego wieczoru. Pomimo beznadziejnego wyniku z Sevilli wszyscy wyszli zdeterminowani by wygrać. I udało się. Decydujący moment to chyba karny Ocamposa. Gdyby nie Ter Stegen, byłoby po zawodach. Były emocje, trochę naprawde ładnej gry i chyba jedna z najładniejszych bramek sezonu. Barca dalej w grze po przedwczesnym finale. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 31 minuta... może jeszcze się uda? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 PSG gra w katalońskim stylu co chwilę patrząc na arbitra przy nieugiętym holenderskim referee - hmmm... zaraz zacznę kibicować Barcelonie [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Zostaje tylko mistrzostwo kraju, co biorąc pod uwagę zwyżkę formy i zadyszkę Atletico, nie jest zupełnie wykluczone. Niemniej Barca od jakiegoś czasu jest jak zęby piły. Zespół do przebudowy. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Wczoraj mecz pod kontrolą, a bramki Messiego i Griezmanna palce lizać. Wydaje się, że o misrzostwie zadecydują mecze z madryckimi drużynami. Bilans bramkowy, szczególnie z Realem nieciekawy, więc trzebaby wygrać przekonująco, na wypadek gdyby liczyły się bezpośrednie mecze. Wśród tego całego zamieszania i narzekania umknęło trochę, że w ostatnich siedemnastu meczach ligowych jest czternaście zwycięstw i trzy remisy. Czkawką odbija się fatalny start sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Widziałem wczoraj Real i wyglądał całkiem nieźle. Co prawda to była LM, ale wydaje mi się, że się ogarnęli. W Madrycie nie będzie lekko i remis to byłby sukces FCB. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Ja podchodzę całkowicie bez emocji. Mistrz Hiszpanii stracił na znaczeniu. Ale ciekawi mnie kto wygra. Wyrównana końcówka.Prawdziwy test to LM, a tam sami widzieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 A w mojej hierarchii La Liga na pierwszym miejscu. Długie rozgrywki, może nie zawsze na wysokim poziomie, ale wynik wymierny. W LM naoglądałem się już takich cudactw, że ciężko będzie mi odzyskać zaufanie do tych rozgrywek. Śmierdzi to na odległość wałkami, czy to przy losowaniach, czy w pracy sędziów. Chyba za duża kasa się tam kręci, by było normalnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) W Atleti - w trzech słowach - nie jest dobrze. Oni rzeczywiście poza brutalnością na boisku niczego wielkiego nie pokazują. Nowi nie zgrali się ze starymi. Przydałby im się trener z Niemiec, a nie klient medycyny estetycznej. Myślę że campeon wyłoni się tradycyjnie z pary FCB-Real.BTW, niesamowity jest wpływ Tuchela na team w Chelsea[emoji10]...w końcu tam sami Niemce[emoji1787] Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Marca 2021 przez Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) A nie mówiłem, że trzeba było brać go do naszej Repy, jak był wolny? Wiem, wiem, pewnie już był dawno dogadany, ale i tak szkoda.Atletico wczoraj słabiutkie, mogą potracić punkty. Ale Barcelona też się nie popisała i nie uszukujmy się, jakby RM grał z PSG lub Chelsea pewnie też by odpadł... Edytowane 18 Marca 2021 przez korol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 jakby RM grał z PSG lub Chelsea pewnie też by odpadł... być może przekonamy się w ćwierćfinale, ale nie byłbym taki pewien. Real to drużyna typowo turniejowa. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 jakby RM grał z PSG lub Chelsea pewnie też by odpadł...co tam z PSG czy Chelsea...z Atalantą by odpadł...........a sorry nie odpadł......uwielbiam takie gdybania....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 co tam z PSG czy Chelsea...z Atalantą by odpadł...........a sorry nie odpadł......uwielbiam takie gdybania..........bo przecież ten Real to matoły. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 co tam z PSG czy Chelsea...z Atalantą by odpadł...........a sorry nie odpadł......uwielbiam takie gdybania.......Nie ma co się obrażać. La Liga nie jest teraz najsilniejsza. Wszystkie trzy drużyny walczące o mistrzostwo odstają od najsilniejszych europejskich konkurentów i nie były faworytami LM. Real też nie jest. Pewnie modlą się o Porto. Najprawdopodobniej odpadnie w kolejnej rundzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Pożyjemy zobaczymy, skreślać w przed biegach Królewskich, aż nie wypada. Smykałkę do Ligi Mistrzów mają ale rozumiem żebyście bardzo chcieli żeby już odpadli Edytowane 18 Marca 2021 przez Kamyk88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Pożyjemy zobaczymy, skreślać w przed biegach Królewskich, aż nie wypada. Smykałkę do Ligi Mistrzów mają ale rozumiem żebyście bardzo chcieli żeby już odpadli To nie kwestia chciejstwa. Zupełnie mnie to nie obchodzi. Po prostu w danej chwili subiektywnie, na zimno oceniam, że z 1 drużyną wygrają, z 2 będą ciekawe, wyrównane pojedynki, a z czterema dostaną. Czyli większe prawdopodobieństwo na odpadniecie. Nie wyobrażam sobie, żeby mogli w tym sezonie wygrać LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Matoły wygrały 3:1, Suarez tez wcisnął „pięćsetkę” - wiec chcąc nie chcąc zmierzę się z transmisja live z San Sebastian i oby zbliżyli się w tabeli do Sevilla. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ooo... widzę komplet na trybunach, doping jest, czyli powinno być dobrze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Zanosi się na manitę. Baskowie nic nie grają. A Barca długo się docierała, zęby bolały, ale się dotarła i jest jednym z faworytów do mistrzostwa. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Zanosi się na manitę. Baskowie nic nie grają. A Barca długo się docierała, zęby bolały, ale się dotarła i jest jednym z faworytów do mistrzostwa. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaCiągle jeszcze pozostało co najmniej 45 minut.... Ok. chyba już posprzątane Edytowane 21 Marca 2021 przez tpe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Manita[emoji1588]. Jakom rzekł[emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 10 kwietnia kroi się dobry mecz. Jest forma. Oby nie wyparowała w czasie przerwy reprezentacyjnej. Ciekawe, czy Atletico poradzi sobie z ciśnieniem. Mając takich rywali za plecami musi tam być nerwowo. Dziś prawie się potknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi