Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ale wczoraj piach grali... Fakt, że po przerwie na reprezentacje zazwyczaj tak jest, ale przed GD nie wróży to dobrze. Nadzieję mam w tym, że Real się "wykrwawi" z Liverpool'em.

...na razie (45 minuta) krew się leje strumieniami...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Może prościej byłoby połączyć oba wątki w jeden, bo można dostać rozdwojenia jaźni przenosząc się z jednego do drugiego. Nawet mam neutralną nazwę. Schadenfreude. Jak już jesteśmy w tym klimacie, to chyba kopsnę się do buków i postawię na LM dla Realu. Kursy pewnie są jeszcze bardzo atrakcyjne, drabinka bardzo "przyjazna" (coś mi się zdaje, że Chelsea w cudowny sposób popłynie z Porto), a w razie katastrofy zawsze pocieszę się przytulając parę złotych. Nie wiem do końca, czy dziś w czerwieni grał Liverpool, czy Wisła Kraków. Chociaż ten śniady brodacz za niski, by być Brożkiem.

Barca zagrała dziś przeciętnie, narzekanie na deszcz byłoby lekkim nadużyciem. Bardziej dała się we znaki usterka powodująca wyłączenie VAR-u. Jeśli sędzia kompletnie ignoruje istnienie weryfikacji, to chyba coś jest nie w porządku. Na tym poziomie gra w osłabieniu przez 90 minut mogła się skończyć gorszym wynikiem. Chyba La Liga jest bardzo zadowolona ze spłaszczenia góry tabeli. Jutro pewnie Betis pokusi się o sprawienie niespodzianki.

Edytowane przez Maciej W.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nie wiadomo czy Kuna ściągnął, skoro jednocześnie puszcza oko do drużyny swojego ulubionego trenera. Trzydziesta bramka w mocno przeciętnym sezonie. Oj, rozbestwiliśmy się. Jak go zabraknie będzie płacz i zgrzytanie zębów. Wiadomo, nic nie trwa wiecznie. Tylko kto w przypadku tego piłkarskiego fenomenu się z tym pogodzi?

Nie wiadomo czy Kuna ściągnął, skoro jednocześnie puszcza oko do drużyny swojego ulubionego trenera. Trzydziesta bramka w mocno przeciętnym sezonie. Oj, rozbestwiliśmy się. Jak go zabraknie będzie płacz i zgrzytanie zębów. Wiadomo, nic nie trwa wiecznie. Tylko kto w przypadku tego piłkarskiego fenomenu się z tym pogodzi?

Zakład o flaszkę?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Dziś to wygląda jak kolejny hitowy medialny news. Z czasem zacznie boleć i to bardzo. Taki sportowiec powinien kończyć swoją przygodę z tym klubem inaczej. Zawiniły obie strony. Klub przestał spełniać oczekiwania organizacyjne, sportowe i finansowe Leo. Najbliższe otoczenie i sam Messi nie potrafili wznieść się ponad puchnące konto w banku. Komunikat, zwalający winę na czynniki zewnętrzne, w tym przypadku regulacje La Liga, dopełnia beznadziejnego stylu, w jakim zakończono współpracę. "Mes que un club" było chwytliwym hasłem. Od dziś jest żałosnym frazesem. I to za sprawą Laporty i Messiego, dwóch ludzi, którzy są współautorami największych sukcesów Barcelony.

Edytowane przez Maciej W.

Dziś to wygląda jak kolejny hitowy medialny news. Z czasem zacznie boleć i to bardzo. Taki sportowiec powinien kończyć swoją przygodę z tym klubem inaczej. Zawiniły obie strony. Klub przestał spełniać oczekiwania organizacyjne, sportowe i finansowe Leo. Najbliższe otoczenie i sam Messi nie potrafili wznieść się ponad puchnące konto w banku. Komunikat, zwalający winę na czynniki zewnętrzne, w tym przypadku regulacje La Liga, dopełnia beznadziejnego stylu, w jakim zakończono współpracę. "Mes que un club" było chwytliwym hasłem. Od dziś jest żałosnym frazesem. I to za sprawą Laporty i Messiego, dwóch ludzi, którzy są współautorami największych sukcesów Barcelony.

Czy MC, czy PSG? Sportowo lepiej do UK, ale czy Messiemu będzie chodziło o sport?

• Like 1

Czy MC, czy PSG? Sportowo lepiej do UK, ale czy Messiemu będzie chodziło o sport?

Obstawiam że postawi na kasę, czyli słabsza liga i większa kasa.Czas pokaże......

Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...