chlodnica Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Brawo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Gol, asysta, udział przy kolejnej bramce, słupek, dobry strzał z glowki na początku spotkania. Dobry mecz Lewandowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 ...i mecz marzenie Gaviego. Nie mogę wyjść z podziwu nad dojrzałością tego nastolatka. Jeden z niewielu ostatnich meczy, gdy poza początkiem drugiej połowy, Barcelona założyła twardy pressing i twardo parła do przodu. Mogło się skończyć pogromem, ale wynik i tak bardzo cieszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Koncertowo :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Raphinhia MVP, śmiechu warte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Osiem punktów przewagi cieszy berdzo. Nie sądziłem, że Sevilla jest w takim dołku. Zagrali na poziomie trzeciej ligi. Pomyśleć, że parę lat temu liczyły się z nimi poważne europejskie zespoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 No tak...Ale wtedy grał tam Krycha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Berdzo to miłe wygrać w Madrycie. Szkoda, że Ansu Fati wyręczył obrońców, bo byłoby dwa razy milej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Też mnie to cieszy ale źle to wszystko wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Jakieś przewidywania na dziś? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Jakieś przewidywania na dziś? :-)3:1 2 sztuki Lewego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 3:1 2 sztuki Lewego Jak trafisz to piwo stawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) Grzesiek mega optymistycznie obstawia :-) Edytowane 19 Marca 2023 przez przemo_w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Grzesiek mega optymistycznie obstawia :-)No ba Albo grubo Albo wcale PS kasy nie postawiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Przy obecnej formie RL, bez Pedriego i Dembele, remis biorę w ciemno. Dziewięć punktów to dużo do odrobienia przy kalendarzu obu ekip. Wiem, że to minimalistyczne podejście, ale najważniejsze to nie przegrać i nie dać białym poczuć krwi. Ligowe GD to dla mnie dwa najważniejsze mecze w roku, więc pięknie byłoby wygrać i zrewanżować się za Madryt. Liga jest w tym roku dla nas wyjątkowo ważna, więc ciężar gatunkowy dwumeczu trochę się przesunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Cóż za piękna remontada! Przy braku napastników zagrała cała drużyna. Chyba nie będę bezczelny, jeśli wychylę szklaneczkę pełnoletniego trunku z okazji mistrzostwa Hiszpanii? Piękny wieczór. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Dobre widowisko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) Z wyniku jestem zadowolony, nawet bardzo, moja córcia, fanka Realu, odwieczny konflikt w domu, już nie bardzo. Zresztą obiecałem jej, że jak Lewy strzeli 3 bramki to dostanie nową konsolę. Ja więc kasę uratowałem, mecz wygrała moja Barca, Lewy genialne zagranie na 2:1 i mogłem się z tej okazji napić drina przed snem. Edytowane 20 Marca 2023 przez Matteoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Gavi the best :-)Oj będzie dziś awantura jak za starych lat :-) Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez przemo_w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Kessie jednak lepszy niż Gavi ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 "Genialny" mecz lewego, barca na kolanach. No nic, kilka dni temu po "wygranej" Polski z Czechami, to przewidziałem ... i tylko kibiców szkoda. Nadszedł już czas na 100% zmian w naszej kadrze. Zresztą ten facet sprzedał ostatnio swoje udziały w dużej polskiej spółce, zarobił krocie i myślę, że zaczyna przymierzać się do pasania kóz, gdzieś pod Barceloną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Masakra :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Było ostatnio kilka radosnych wieczorów, to nadszedł ten smętny. Real rozklepał rywala z dziecinną łatwością. Brak Pedriego, Dembele, de Jonga i Christensena jest żadnym wytłumaczeniem. Wynik zawstydzający dużo bardziej, niż fakt odpadnięcia z CdR. Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez Maciej W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Wstyd, Żenada, Kompromitacja, Hańba, Frajerstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi