Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

...i mecz marzenie Gaviego. Nie mogę wyjść z podziwu nad dojrzałością tego nastolatka. Jeden z niewielu ostatnich meczy, gdy poza początkiem drugiej połowy, Barcelona założyła twardy pressing i twardo parła do przodu. Mogło się skończyć pogromem, ale wynik i tak bardzo cieszy.

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Przy obecnej formie RL, bez Pedriego i Dembele, remis biorę w ciemno. Dziewięć punktów to dużo do odrobienia przy kalendarzu obu ekip. Wiem, że to minimalistyczne podejście, ale najważniejsze to nie przegrać i nie dać białym poczuć krwi. Ligowe GD to dla mnie dwa najważniejsze mecze w roku, więc pięknie byłoby wygrać i zrewanżować się za Madryt. Liga jest w tym roku dla nas wyjątkowo ważna, więc ciężar gatunkowy dwumeczu trochę się przesunął.

Z wyniku jestem zadowolony, nawet bardzo, moja córcia, fanka Realu, odwieczny konflikt w domu, już nie bardzo. Zresztą obiecałem jej, że jak Lewy strzeli 3 bramki to dostanie nową konsolę. Ja więc kasę uratowałem, mecz wygrała moja Barca, Lewy genialne zagranie na 2:1 i mogłem się z tej okazji napić drina przed snem.

Edytowane przez Matteoo
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

"Genialny" mecz lewego, barca na kolanach. No nic, kilka dni temu po "wygranej" Polski z Czechami, to przewidziałem ... i tylko kibiców szkoda. Nadszedł już czas na 100% zmian w naszej kadrze. Zresztą ten facet sprzedał ostatnio swoje udziały w dużej polskiej spółce, zarobił krocie i myślę, że zaczyna przymierzać się do pasania kóz, gdzieś pod Barceloną.

Było ostatnio kilka radosnych wieczorów, to nadszedł ten smętny. Real rozklepał rywala z dziecinną łatwością. Brak Pedriego, Dembele, de Jonga i Christensena jest żadnym wytłumaczeniem. Wynik zawstydzający dużo bardziej, niż fakt odpadnięcia z CdR.

Edytowane przez Maciej W.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...