przemow Opublikowano 27 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 15:5Sio do siebie przeżywać jak to was sędziowie krzywdzą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Sumsiady, żeby wasz bramkarz nie prowokował kibiców to sędzia by meczu nie musiał przerywać.Teraz wiem czemu wy wiecznie narzekacie na sędziów. Wy jesteście tak samo ślepi jaki ci sędziowie którzy wam cały czas pomagają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 (edytowane) Ciągle 3 punkty przed wami he he :-)Ps. Większego bólu 4 liter to nikt od was nie ma :-)Wystatczy przeczytać wasz temat i porównać z naszym :-) Edytowane 30 Września 2024 przez przemo_w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś dziwnie nie trawię Realu, taka banda narzekających ciotek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Przepraszam, czy to jest temat o Barcelonie czy o Realu, bo się pogubiłem...Czy można kibicować jednej drużynie nie obrzucając błotem innej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Mario, można. Tylko dlaczego w temacie realu wieczne ataki na Barcę. Syndrom małego ... .? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Przepraszam, czy to jest temat o Barcelonie czy o Realu, bo się pogubiłem...Czy można kibicować jednej drużynie nie obrzucając błotem innej?Raczej nie można :-)Przecież to jest wpisane w rzeczywistość. Czy uszczypliwości i wbijanie szpileczek to od razu obrzucanie błotem? Tu odbywa się to na zasadzie np wpisów na łódzkich murach typu: " łks nie umie czytać" lub " łks myśli że Ogniem i Mieczem napisał Żeromski" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Nie jestem kibicem, więc obce mi są takie zachowania i stąd także moje pytanie, a jeżeli to standard, to... tym bardziej się cieszę, że nie jestem kibicem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 No nie przesadzaj. Jak świat światem największą rywalizację sportową napędzały antagonizmy i wojenki między klubami, czy całymi nacjami. Tak mają kluby z Londynu, czy Manchesteru, tak ma Brazylia z Argentyną. Barcelona i Real to dodatkowo porachunki katalońsko kastylijskie, a te sięgają wojny domowej. To, że wzajemna niechęć udziela się kibicom na całym świecie też mnie nie dziwi. Po wspaniałym 2:6 w Madrycie wylegliśmy z pubu na Marszałkowską i darliśmy mordę do północy. Bohaterem piosenek była głównie przegrana drużyna. Kibice Realu mają tak samo i nikogo to specjalnie nie dziwi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Utwierdziłeś mnie, Maciek ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Somsiady z Lille przegrali. Jajca jakieś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) Gratuluje dla Matteoo...razem z Lille pograzyli Real...Ps:specialne gratulacie dla Ciebie MateooCzuwaj zdruch Co do sekundy....hehe Kto nie spi..tem czuwa!Tak ma byc Edytowane 2 Października 2024 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 15:5 cipy + 4 w dupe od Osasuny ????????i tera wchodzi Przemo i Matteo...niczym Czarnecci i Moravecci...???????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Tofik, nie pożyczaj leków od martka, są co widać, za mocne. Miłego wieczoru fanom realu życzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 15:5 ✌️???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) Mateoo...byku od lekówNazwy klubōw z duzej literkiPozdrawiam kibiców Barcy z wyjatkiem Ciebie Bo wiem ze ze Ty z Lille.. Edytowane 2 Października 2024 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Klubów tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) Klubów tak.Klubowe...za mocne....zobacz popularne...PS:Baloo byl czujnieszy....nikt nie zna. Ale ze Przemo spi...sorry Kolego....hehe Edytowane 2 Października 2024 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 (edytowane) 15:5 cipy + 4 w dupe od Osasuny i tera wchodzi Przemo i Matteo...niczym Czarnecci i Moravecci...Koleś ode mnie to trzy kroki w bok i 20 do tyłu!Swędzi cię coś to sobie podrap.Pisałem ci kilka razy, wyjazd do swojego tematu.Poza tym juz Marcin ci napisał. Czy 4:2 czy 1:0 przegrana to przegrana.Poza tym ja żadnego z was nie zaczepiam po nicku czy imieniu. Nigdy. No ale tu znów wychodzi poziom kibiców tego czegoś z Madrytu.I płakać tam leszcze ha ha ha haJak to szło? " Nic tak nie cieszy jak przegrana sumsiadów?" Edytowane 3 Października 2024 przez przemo_w 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 (edytowane) Piłkarski banter, wbijanie szpileczek, tak. Wycieczki personalne i słownictwo spod monopolowego nie. Edytowane 3 Października 2024 przez Del Toro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 (edytowane) real będzie daleko z przodu ale drugiej dziesiątki lub na czele gdy odwrócimy tabele... :-) Edytowane 4 Października 2024 przez przemo_w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi