Baloo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 he, z bykami i MJam to była dziwna sprawa. Na początku nie znosiłem kolesia, wszystko sam, a do tego zawsze pogrążał drużyny, któym akurat kibicowałem: Phoenix Suns, a później ponaddźwiękowcom z Seatle. To był ostatni finał, w którym nie kibicowałem Bykom. A pamiętam jeszcze finały Lakersów z Celtami, które oglądałem mieszkając w Moskwie, gy w Polsce jeszcze nikt nawet nie myślał o legendarnych słowach hej, hej tu NBA! Później MJ odszedł i po roku wrócił, a ja chyba zrozumiałem na czym polega geniusz MJa. MOże zwyczajnie nieco podrosłem i zacząłem rozumieć o co chodzi w koszykówce. Niestety finałów na DVD nie posiadam. mam kilka filmików z MJ-em: Playground, To the Max, itp. jakieś meczyki też się pewnie znajdą, ale nic szczególnego i niestety w jakości Divx. Obecnie jakoś nie mogę utożsamić się z jakąś drużyną NBA. To już nie to samo. Kiedyś były wybitne jednostki, teraz jest wielu dobrych i kilku lepszych. D-wade, LJ, Garnet, Kobe, Howard... ale to już nie to samo co Ewing, Pippen, Magic, Kemp, D. Willkins, Penny Hardeway, nawet młody Shaq i wielu innych.... MOże to kwestia czasu, gdy wszyscy byli zachłyśnięci NBA i wymieniało się jednym tchem pierwsze 5-tki połowy drużyn? Tuż po finałach o 6 nad ranem szło się na boisko z piłką i razem z kumplami odtwarzało się niezapomniane zagrania.Dziś chyba najlbiżej jestem mimo wszystko Lakersami. Grając iekawą koszykówkę i mająkilku fajnych grajków. No i Kobe chyba dorasta i potrafi udźwignąć to, co kiedyś dźwigał (może trochę przy okazji) Szaq. Wracając do Barcy, ważam, że Leo ma duuuuuże podstawy aby stać się legendą piłki. Ma 22 lata i poza pucharem świata z Argentyną zdobył już wszystko, a co więcej wciąż potrafi czarować (patrz ostatnia bramka). Ciekaw jestem jak to się potoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ale się piękny offtop koszykarski zrobił MJ i reszta paczki to legendy i co do tego nie ma wątpliwości (Jak chociażby Rodman przyznający, że po swoich licznych zbiórkach natychmiast oddawał piłkę kolegom z zespołu bo....bał się, że go sfaulują i będzie musiał rzucać osobiste <_< ) Z obecnych i niedawnych zawodników najbardziej cenię Allena Iversona(ten crossover, na który nawet MJ dawał się nabrać <_< ) i przez to dłuuugo kibicowałem Philadelphi 76ers. Lakersów nigdy nie darzyłem wielkim uczuciem ze względu na.... Brayanta,(gwiazdorstwo, konflikt z Shaqiem itd) Fakt. Zmienia się, ale niesmak pozostał....Teraz staram się śledzić na bieżąco wyniki i wydarzenia z NBA(min ostatnie 13pkt w 35sek T. Mac'a ) jednak nie ma już tych achów i ochów tylko dla jednego zespołu czy zawodnika... Poza NBA pozostaje jeszcze Streetball, który też piękny jest A co do tematu. Natknął się ktoś z Was może na urywki ostatniego meczu, lub chociaż bramkę Messiego?? Niestety, ja mecz przegapiłem PozdrawiamKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kamil, wiem kto jest Twoim idolem i nawet fryzurę masz podobną... Ale to jest wątek fanów Barcy! więc proponuję kolega odwiedzić stronę fcbarca.com i tam znajdziesz nawet cały meczyk. YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kamil, wiem kto jest Twoim idolem i nawet fryzurę masz podobną... Nie dam Ci tej satysfakcji i nie skomentuję tego <_< A brameczka rzeczywiście zacna Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Rewanż można pooglądać na żywo dziś o 22 na kanale SPORTKLUB. Szkoda tylko, że SPORTKLUB na N-ce jest bardzo słabej jakości... A wracając do NBA i M.J. Pamiętam te noce przed TV podczas play-off. I chyba najlepsza akcja duetu Jordan - Pippen podczas finału z Suns. A wcześniej, przed play-off, codzienne przeglądanie telegazety w oczekiwaniu na wyniki rozegranych meczów NBA. Teraz sprawdzam wyniki może raz na miesiąc. To już nie jest to samo NBA co w latach '90-tych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobra koszykarze Pora z małym smutkiem wrócić do meritum wątku. Nie udało się... Szkoda, żal najbardziej akcji Messiego w słupek i mega nieskutecznej dobitki do pustej bramki Ibry. Miał mało czasu, ale mógł zrobić to lepiej. Choć prawdę powiedziawszy, dwie bramki dla Sevilli były raczej prawidłowe. Więc równie dobrze mogło być 2:2. II połowa piękna, trochę niepoukłądana I. Szkoda... Reasumując, jeśli mielibyśmy odpaść z jakiś rozgrywek, to chyba najlepiej właśnie z Pucharu Króla. Może to pozwoli nieco odpocząć przemęczonym zawodnikom. Niech obronią LM i znów Barca zapisze piękną kartę historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Reasumując, jeśli mielibyśmy odpaść z jakiś rozgrywek, to chyba najlepiej właśnie z Pucharu Króla. Może to pozwoli nieco odpocząć przemęczonym zawodnikom. Niech obronią LM i znów Barca zapisze piękną kartę historii. No wlasnie. Idziemy do przodu. Juz niedugo mecz...z Sevilla VeB! Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 no i taka jest róznica między tymi drużynami... szkoda tego pucharu... teraz przyjdzie czekać cały tydzień na kolejny meczyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Niech chlopaki odpoczna Ale czuc bylo atmosfere rewnazu w sobote. Czuc Dobrze ze sprowadzili na swoje miejsce Seville. Dodatkowo real sie popisal Dobra to byla sobota (mimo deszczu). Pozdrawiam Guzu p.s. mimo deszczu i tak nie zmoklem dobrze usiadlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Real ma już w plecy 5 punktów. Coś czuję, że sezon Barca zakończy z przewagą 8 punków nad Królewskimi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dobra to byla sobota (mimo deszczu). Pozdrawiam Guzu p.s. mimo deszczu i tak nie zmoklem dobrze usiadlem Kurde, Guzu, nie dołuj mnie. Żeby zobaczyć na stadionie choćby to jedno podanie Xaviego mógłbym siedzieć pod rynną. Niestety, byłem tam tylko raz i jedyne, co mnie nieco zaskoczyło, to wydrapany na krzesełku napis: (nazwa polskiego klubu) to ch...; to zresztą chyba jakaś nasza plaga narodowa, bo trzy rzędy niżej okazało się, że (polskie imię męskie) to ch.... Ponieważ nie miałem scyzoryka, to nie mogłem wydrapać, że wszystkie te napisy, to.... Zazdraszczam <_<, ale pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Grego, Nie zazdraszczaj tylko daj znac jak znow zawitasz. to sie razem wybierzemy na meczycho jakies. Ja generalnie smigam w miare regularnie (karnet)... Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ot, uroki bycia socio. Jeżeli mi się zdarzy być, to powiadomię Cię chyba z rocznym wyprzedzeniem . Meczyk, a potem jakaś rioja, y una mas botella... Chyba mnie pogięło, pół metra śniegu, a ja tu jakieś fantasmagorie; pomarzyć - miła rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 No i już wiadomo, kto najlepszy jest....żadne tam galacticos http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Wybrano-druzyne-UEFA-2009, wid,11876716,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jakoś tak głupio czeka sie cały tydzień na koljne mecze... Będąc kibicem dużo lepiej czułem się wiedząc, że spotkamy się w środku tygodnia. Teraz przyjdzie czekać do marca na LM. Tak czy siak, 0:3 do przodu, wraca Yaya (choć pewnie będzie odpoczywał po PNA) i szykujemy formę na Gijon. Może RMA wtopi jakieś punkty bez czerwonokartkowicza Ronaldo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Punkty wymęczone, Ibra w dołku, nie dało się zwiększyć przewagi nad Realem; bezstronnie, jako miłośnik pięknej piłki, muszę przyznać, że asysta Gutiego była godna... Barcelony.Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 No gutierez sie spisal. Ale na tyle okazji co Barca dzis miala to powinny zamieszkac 2 albo 3.... No ale gramy dalej. real sie podbudowal. bedzie ciekawie Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 pierwszy mecz od roku, którego nie widziałem, ale widzę, że niewiele straciłem... najważniejsze zwycięstwo. Nie da się zawsze wygrywać 3:0 czy 6:2! Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Straciles Matuesz. Akcje Messi - Xavi - Iniesta z pierwszej polowy. Jakby to real taka zrobil...okladki bylyby przez tydzien.Natomiast tak maja juz drugi dzien z rzedu PIETE na okladce. PIETE gutiereza Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Spoko. Słyszałem gdzieś, że zacząłeś zbierać materiał multimedialny z barcą. Jak się spotkamy, to coś podkradnę z tej filmoteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ciekawe gdzie slyszales Guzu p.s. ale zbieram tylko bramki. akcji prawie nie...za duzo ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Bramka Messiego - mistrzostwo świata; kto sam gra w piłkę, ten rozumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Messi to mistrzostwo swiata Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 w tym meczu było przynajmniej kilka zagrywek na Mistrzostwo Świata. Akcyjka z Maxwelem, Messim i Ibrą, po której gdyby Messi strzelił bramkę to chyba pokazywaliby ją w szkołach przed lekcjami WFu;Wzwód Iniesty w obronie... bo chyba można było go dostać po tym co zrobił... kilka piłek nie z tej ziemi. Przynajmniej jedna czerwonka nieco pochopnie, ale tak bywa... za dużo ostanio pisali o sędziach w aspekcie Barcy i kolo długo się nie zastanawiał... Vamos Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Sila zlego na jednegoZsumowaly sie przeciwnosci (zawieszeni obroncy, kontuzjowani obroncy, kontuzjowany Yaya, Xavi grajacy najgorszy mecz w sezonie, Messi majacy zly dzien...) i efekt pola minowego (stadion w madrycie) zrobil swoje - przegralismy 1 raz w lidze. Jako pozytyw - widac ile trzeba zrobic bysmy przegrali Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi