Grego Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Kiedyś musiało to nastąpić; w przypadku takich serii (bez porażki, bez straty bramki i bez czego tam jeszcze...) uważam, że im szybciej (w granicach rozsądku, oczywiście ), tym lepiej. Spada ciśnienie i można spokojnie wygrywać następne mecze; czego FCB, sobie i kolegom kibicom życzę.Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak jak mówisz @Guzu. Cieszy to, że trzeba było pół drużyny wybić, aby z Barcą wygrać. Brakowało kilku osób. Martwi ilość kontuzji. Xavi - kilka tygodni, Keita - kilka tygodni, Dani - jeszcze się leczy, Yaya - leczy... Może wychodzą trudy poprzedniego sezonu?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 4-0 z Racingiem.....czyli wszystko wróciło do normy <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Poczekajmy na LM. Racing nie podjął rękawicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 To juz jutro LM Trzymam kciuki Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 PANOWIE POMOCY - POLEĆCIE JAKĄŚ KNAJPĘ W WARSZAWIE GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ DZISIEJSZY MECZ BARCY W CHAMPIONS LEAGUE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 No..kibice barcy musiscie przyznac ze wasz ulubiony klub nie zachwycił wczoraj,pierwsza połowa - cieńko, w drugiej połowie sie poprawili ale szału nie było,miałem nadzieje ze stutgart da rade ale niestety sie nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mimo wyraźnie słabszego dnia korzystny wynik i dobre rokowania przed rewanżem, więc będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 No..kibice barcy musiscie przyznac ze wasz ulubiony klub nie zachwycił wczoraj,pierwsza połowa - cieńko, w drugiej połowie sie poprawili ale szału nie było,miałem nadzieje ze stutgart da rade ale niestety sie nie udało Trzeba przyznać, ze meszyk był raczej słaby w wykonaniu Barcy. Na usprawiedliwienie można dodać tylko, że połowa skłądu się leczy, albo właśnie jakimś cudem się podleczyłą. Chłopaki ledwo zipią. Z tej perspektywy, tyo może i dobrze że nie gramy jeszcze w Copa del Rey, bo trzebaby wystawić pół Barcy Athletic. Choć kto wie, może to właśnie wybiło ich z rytmu... szkoda tego strzału Ibry zablokowanego cudem przez gościa ramieniem. Byłoby 2:1, choć równie dobrze mogłoby być ze 3:2 dla niemrów. Trochę brakowało mi Messiego. NIby się starał, niby Lehman ledwo wyciągnął z pomocą słupka ten strzał, ale pod koniec meczu, gdy VFb podpierali się nosami, mógł trochę zamieszać bardziej obroną i zdecydować o zwycięstwie... Zobaczymy jak w sobotę zagrają z Malagą. Vamos Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mimo wyraźnie słabszego dnia korzystny wynik i dobre rokowania przed rewanżem, więc będzie spoko. To fakt , jak by barca źle nie zagrała to nie wierze zeby niemcy dali rade na wyjeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Dzisiaj spisał się zawodnik z numerem 6; dwa zagrania w pierwszej połowie oraz podanie do Alves'a przy drugiej bramce - palce lizać.Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ano... To co Xavi oddał, to chwilę później zabrał. Akcja godna Mistrzów. Trochę mnie martwi postawa RMA. Wygląda to tak, jakby Panowie zaczęli się dogadywać na boisku. hmm.... poczekajmy do meczów z trudniejszymi rywalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Co sie stalo!??Madryt pierwszy!????hahahaPozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Co sie stalo!??Madryt pierwszy!????hahahaPozdro .Co do wyróżnionego fragmentu wiadomości - ten się śmieje, kto się śmieje ostatni <_< Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 CLAUDIO, wiemy że urzędujesz na co dzień w Madrycie, ale czy faktycznie jesteś fanem zaciężnej drużyny namiestników? <_< Mam nadzieję, że Barca przetrwa ten delikatny spadek formy (podobnie do zeszłego sezonu) i w decydującej fazie, nie pozostawi złudzeń jaki system zarządzania klubem jest lepszy. NO i mieli trochę farta strzelając zwycięską bramkę w doliczonym czasie gry.... YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ano jestem fanem tej ZACIEZNEJ ekipy!ale nie tak jak hiszpanie ,ze jak barca to barca,albo madryt to tylko madryt.Podoba Mi sie jak gra Barca,ale chyba w tym roku Madryt bedzie gora !Zaciezna druzyna,ale najleprzy klub XX wieku!!!Pozdro dla Barcelonistow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 No dziś będzie mecz prawdy dla Królewskich więc zobaczymy jak się spiszą. A wiek XX to już historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ..co należało udowodnić Jak powiedział przed chwilą w TV red. Borek - drużynę trzeba zbudować, nie można jej kupić.. Witamy w XXI wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ..co należało udowodnić Jak powiedział przed chwilą w TV red. Borek - drużynę trzeba zbudować, nie można jej kupić.. Witamy w XXI wieku <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 buahahahaaha przepraszam ale ciężko się powstrzymać. <_< Jakiś taki wyjątkowo radosny kac męczy mnie od rana. Piwko potrafi nawet lepiej smakować, po takich wyczynach drużyny za 250 mln Euro. a mieli tyle okazji.... Do pełni szczęścia brakuje tylko udanego wieczoru na CampNou z Vfb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 buahahahaaha przepraszam ale ciężko się powstrzymać. <_< Jakiś taki wyjątkowo radosny kac męczy mnie od rana. Piwko potrafi nawet lepiej smakować, po takich wyczynach drużyny za 250 mln Euro. a mieli tyle okazji.... Do pełni szczęścia brakuje tylko udanego wieczoru na CampNou z Vfb. Muszą wygrac z niemcami bo postawiłem na nich kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Warto poswiecic chwile refleksji... Ostatni raz kiedy wyeliminowali kogos krolewscy w fazie pucharowej...byla wiosna 2004 roku. A ja przygotowywalem sie do obrony pracy magisterskiej stare dzieje :mellow: Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 No ale zobaczymy jak LIGA sie potoczy!!!??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Fakt, zostaje wam (RMA) liga. Mimo wszystko trochę mało, jak na galaktycznie drogą drużynę. <_< Tak sobie myślę, że mimo wszystko trochę szkoda. Finał LM w Madrycie pomiędzy Realem a Barcą. To byłoby coś. Wygrać z Realem w finale LM, na ich stadionie, to byłaby historyczna chwila. Zobaczymy co teraz zrobi wasz w gorącej wodzie moczony prezes. Jeśli przetrzyma falę krytyki i zostawi drużynę w spokoju do następnego sezonu, to może być ciężko. Jak zacznie mieszać, to im bardziej tym lepiej dla Barcy. YO! Visca el Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi