CLAUDIO Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Prezes nic nie bedzie mieszal!Zwolni trenera i po wszystkim Tam musza byc wyniki od pierwszego meczu za te pieniadze nie ma wymowek.Nikogo nie obchodzi,ze sie jeszcze nie zgrali ze soba maja WYGRYWAC Pozdro i HALA MADRID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 i kolejny mecz Messiego. Takie bramki jak pierwsza, można oglądać setki razy. Szczerze nie pamiętam piłkarza, który z taką lekkością dryblował piłkarzy. Nawet człowiek o uśmiechu konia (Ronaldinho) za najlepszych lat chyba nieco ustępował Messiemu. YO. PS. Niestety Madryt póki co nie daje szans rywalowi, więc w tabeli pewnie nic się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 No ale pierwsza połowa była bardzo słaba i nerwowa.. Dopiero w przerwie trener nakazał wykorzystać widoczną słabość Valencii na lewej obronie.. No i świetną zmianę dał Henry.. Real rzeczywiście daje sobie dobrze radę z ligowymi średniakami, więc pewnie w lidze będzie walka do końca skoro odpadli już z wszystkich innych rozgrywek. No a my w środę musimy poradzić sobie z VFB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D Guzu p.s. siiiiiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 trzymajcie dziś kciuki!!! ja obstawiam 4:1 dla Barcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Teraz wystarczy mi tylko skombinować telewizor z polsatem , odłożyć notatki w kąt i próbować nie myśleć o jutrzejszym egzaminie Ale czasem trzeba się poświęcić Ogólnie będzie 3:0 !! Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Teraz wystarczy mi tylko skombinować telewizor z polsatem , odłożyć notatki w kąt i próbować nie myśleć o jutrzejszym egzaminie Ale czasem trzeba się poświęcić Ogólnie będzie 3:0 !! Barca! Do przerwy 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Sądziłem, że jednak niemiaszki wcisną jakąś farciarską bramkę, ale nawet nie mieli okazji! BARCA!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 zapomniałem napisać: MEEEEEEEEESSSSSSSIIIIIII!!!!!! Ludzie, jeśli tego nie oglądacie, to świadomie tracicie historię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Sądziłem, że jednak niemiaszki wcisną jakąś farciarską bramkę,TaaaaaA ja myślałem, że się skończy na 3:0, ale Bojan miał wejście smoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 a ja myślałem, że skończy się 5 lub 6:0. Jak grali w czwórką w ataku, to mogli ich zniszczyć totalnie, był taki moment, że każda akcja pachniała golem. Jest git! teraz spokojnie wybić Realowi z głowy marzenia o mistrzostwie La Ligi i spokojnie czekać na finał LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 W niedziele ... MEEEEEEEEEEEEEEEEEE W srode.... MEEEEEEEEEEEEEE To jest piekneeeeeeeeeeeeee Messsiiiiiiiiiiii Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Mogło się spokojnie skończyć na 5-6:0 (minimalne spalone Zlatana), jednak już w ostatnich minutach miałem nadzieję, że trafiłem z wynikiem, ale Barca....daje kibicom nawet więcej niż zakładali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 No i gramy z Arsenalem. A waga ciezka sprawdzi sie w Bayern - MU. Poleje sie krew... Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 wiadomość chyba dobra, choć arsenal to taka trochę nieobliczalna drużyna. Dużo młodych, wybieganych i głodnych sukcesu piłkarzy. Mam nadzieję, że Barca pobije ich doświadczeniem. No i bedzie kilka extra smaczków, typu Cesk vs. Xavi. Wiadomo już, na kogo możemy trafić w 1/2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Inter- CSKA i zarowno 1/4 jak i mozliwy 1/2 gramy z rewanzem U SIEBIE Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Pełen zestaw dla zainteresowanych: Pary 1/4 finału Ligi Mistrzów: Olympique Lyon - Girondins Bordeaux Bayern Monachium - Manchester United Arsenal Londyn - FC Barcelona Inter Mediolan - CSKA Moskwa Pary półfinałowe Ligi Mistrzów: Bayern Monachium/Manchester United - Olympique Lyon/Girondins Bordeaux Inter Mediolan/CSKA Moskwa - Arsenal Londyn/FC Barcelona jak nic wychodzi, że w Madrycie będzie powtórka z ubiegłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Pomyślałem o jeszcze jednym aspekcie meczy z kanonierami. Przecież Henryk odszedł z Arsenalu właśnie po to, aby zdobywać tytuły. Ciekawe jak będzie mu się grało na swoim starym stadionie?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Pomyślałem o jeszcze jednym aspekcie meczy z kanonierami. Przecież Henryk odszedł z Arsenalu właśnie po to, aby zdobywać tytuły. Ciekawe jak będzie mu się grało na swoim starym stadionie?!? Najpierw zrobią mu standing ovation, a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 co tu dużo pisać. Messi raz,Messi dwa,Messi trzy, i jak zrobiło się nieco ciepło, to piłka poszła do kogo? i minutę później w zasadzie Messie cztery, choć łaskawie dał strzelić męczącemu się ostatnio koledze. Piękne! MEEEEEESSSSSSSIIIIII!!!!! bramka nr 2 trafi do wszystkich serwisów sportowych, a gdyby bramka nr 4 padła z gry, byłaby także we wszystkich serwisach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No to się uspokoiłem Śledziłem mecz...tzn próbowałem...Widziałem do stanu 1:0. Niestety SopCast i internet mobilny nie idą w parze.......Grunt, że zwycięstwo!! Visca El Barca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mnie najbardziej podobał się tytuł na gazeta.pl - Barcelona nie wygrywała do 4 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 W zasadzie ciężko coś mądrego napisać. najgorszy mecz od dłuższego czasu, ale w końcu to Barcie dopisało trochę szczęścia i wygrała 2:0. Z reguły to Real jest specjalistą od takich meczy. Nic nie grają, a zawsze jakiś farciarski farfocel wtoczy się do bramki i wygrywają. No i Messi w końcu nie trafił... za to trafił Ibra. Zatem dramatu nie ma. Lepiej napisać coś o koszykarzach, bo tam Barca w EuroL pokazała miejsce Madrytowi i w pierwszym meczyku ładnie ich ograła w końcówce. Szkoda, bo podobną szansę miał wczoraj Sopot z Olympiakosem, ale to już inny wątek. Także Barca górą na obu frontach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A ja się wyłamię z tematu i powiem Glory Glory Man U <_< <_< <_< Tak to prowokacyjny post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Znowu cztery(4)FARFOCLE wpadly aj ten Madryt <_< Pozdro i czekamy na MADRYT vs BARCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi