Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem właśnie to napisać. Jestem niezmiernie ciekaw jak ten chłopak sobie poradzi, gdy u boku będzie miał takich partnerów jak Xavi, Iniesta, Messi... Skoro w Valencji często radził sobie niemal w pojedynkę, to teraz może być ... kolejny wspaniały sezon!

Jeszcze Cesc i można grać!

Vamos Barca!

@CLAUDIO, nie koniecznie, na wyspach wielkich sukcesow nie mial.

A ogladal wczoraj ktos final? Ja tak, ale jakos tak bez emocji. Fajnie podsumowal mecz komentator, ze wolalby cieszyc oczy Barcelona i Arsenalem, ale inne zespoly okazaly sie poprostu skuteczniejsze.

A ogladal wczoraj ktos final? Ja tak, ale jakos tak bez emocji. Fajnie podsumowal mecz komentator, ze wolalby cieszyc oczy Barcelona i Arsenalem, ale inne zespoly okazaly sie poprostu skuteczniejsze.

Jedni wolą cieszyć oczy wyścigami 300km/h, mnie kręci offroadowe pokonywanie przeszkód...

Wczoraj obejrzałem kawał dobrej taktycznej piłki, mniam

Taktycznej ale czy pięknej...

Amen.

Piękny futbol.... :lol:

Bramkarz-> potem mur z 8 obrońców-> przejęcie piłki-> podanie do snejdera-> a ten na szpicę do Milito.(Reszta zostaje we własnym polu karnym, żeby bramkarz nie czuł się samotny...) Klasyczne ustawienie 1-8-1-1. Ultraofensywnie dość <_<

To już Puyol gra bliżej pola karnego rywala niż Milito w Interze :unsure:

Żeby nie było OT:

BARCA!!!!!!!!!

:mellow:

Jedni wolą cieszyć oczy wyścigami 300km/h, mnie kręci offroadowe pokonywanie przeszkód...

Wczoraj obejrzałem kawał dobrej taktycznej piłki, mniam

Moze tez kiedys dorosne do tego poziomu B)

Guzu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...