Guzu Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Zdawalo sie, potwierdzona jest niedziela o 19. W sobote graja inni. real tez gra o 19 w niedziele...oczywiscie Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 No i wsio jasne. Wszystko(jak zwykle) przez @Baloo- bo powiedział, że grają w sobotę, a ja(durny) mu uwierzyłem Mam nauczkę Real niech sobie gra. Nawet jak i 10-0 wygrają to o tytule mogą pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Dobra pomyłka, albo coś zmienili w między czasie... <_< Poza tym można zacząć świętować już w sobotę. Real przegra z Malagą i ..... BARCA CAMPEON!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 real gra tez o 19 w niedziele, wiec ze swietowaniem trzeba poczekac do 21... Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Muszę zje...ć mojego informatora. Cały czas mnie w błędy wprowadza... Sorki, dużo pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jutro jednak bez Xaviego Odrzucono podanie o anulowanie piątej żółtej kartki w tym sezonie i musi pauzować jeden mecz...czyli ten ostatni.. Co nie zmienia faktu, że jutro będziemy cieszyć się z mistrzostwa !!! PozdroKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No to chyba już wszystko wiadomo BAAAAAAARCA!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 B A R C A !!! C A M P E O N !!! Messi wyrównał rekord Ronaldo! Wielka drużyna, wielki sezon - 99 punktów, szkoda LM, ale tak to już jest. Piękny koniec sezonu i jeśli @Guzu był dziś na tym stadionie, to też jest wielki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nie mogło być inaczej.... BARCA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Guzu niestety nie mógł być na stadionie, oglądał mecz u mnie Ale wino hiszpańskie było i ... argentyńskie również (Messi) Campions d'Espanya 2010! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 To już wiemy, dlaczego Xavi dzisiaj nie zagrał.....to nie kara za rzekome żółte kartki....pił chłop z @Guzem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Blau Grana al ventun crit valenttenim un nomel sap tothom Bar?a!, Bar?a!, Baaaar?a!!!! Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Gratuluję kibicom BARCELONY ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dla zainteresowanych. Swiezy material z wczoraj z Camp Nou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ale mnie łeb dzisiaj... Jak z kolegą ustaliłem przed meczem, że po każdej bramie dla Barcy przyjmujemy coś co on nazywa TEQUILA BUM-BUM... Ależ mnie dziś bum-bum MADRID CABRON, BARCA CAMPEON!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 W piatek wieczorem witamy tego PANA DAVID VILLA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Chciałem właśnie to napisać. Jestem niezmiernie ciekaw jak ten chłopak sobie poradzi, gdy u boku będzie miał takich partnerów jak Xavi, Iniesta, Messi... Skoro w Valencji często radził sobie niemal w pojedynkę, to teraz może być ... kolejny wspaniały sezon! Jeszcze Cesc i można grać! Vamos Barca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Juz dajcie se spokoj teraz nadchodzi era MAURINHO-MADRIDISMO i zaczna sie od nowa tytuly LIGA,EUROPA i pare tam jeszcze takich innych <_<Graty dla Barcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 @CLAUDIO, nie koniecznie, na wyspach wielkich sukcesow nie mial. A ogladal wczoraj ktos final? Ja tak, ale jakos tak bez emocji. Fajnie podsumowal mecz komentator, ze wolalby cieszyc oczy Barcelona i Arsenalem, ale inne zespoly okazaly sie poprostu skuteczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 @CLAUDIO, nie koniecznie, na wyspach wielkich sukcesow nie mial. A ogladal wczoraj ktos final? Ja tak, ale jakos tak bez emocji. Fajnie podsumowal mecz komentator, ze wolalby cieszyc oczy Barcelona i Arsenalem, ale inne zespoly okazaly sie poprostu skuteczniejsze. Jedni wolą cieszyć oczy wyścigami 300km/h, mnie kręci offroadowe pokonywanie przeszkód...Wczoraj obejrzałem kawał dobrej taktycznej piłki, mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Taktycznej ale czy pięknej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Taktycznej ale czy pięknej...Amen.Piękny futbol.... Bramkarz-> potem mur z 8 obrońców-> przejęcie piłki-> podanie do snejdera-> a ten na szpicę do Milito.(Reszta zostaje we własnym polu karnym, żeby bramkarz nie czuł się samotny...) Klasyczne ustawienie 1-8-1-1. Ultraofensywnie dość <_< To już Puyol gra bliżej pola karnego rywala niż Milito w Interze Żeby nie było OT: BARCA!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 I niech to **** strzeli, jak zwykle coś mi musiało stanąć na przeszkodzie by obejrzeć ten cholerny finał Jak by w razie ktoś dowiedział się o możliwości ściągnięcia całego meczu, będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 @CLAUDIO, nie koniecznie, na wyspach wielkich sukcesow nie mial. A ogladal wczoraj ktos final? Ja tak, ale jakos tak bez emocji. Fajnie podsumowal mecz komentator, ze wolalby cieszyc oczy Barcelona i Arsenalem, ale inne zespoly okazaly sie poprostu skuteczniejsze. Jedni wolą cieszyć oczy wyścigami 300km/h, mnie kręci offroadowe pokonywanie przeszkód...Wczoraj obejrzałem kawał dobrej taktycznej piłki, mniam Moze tez kiedys dorosne do tego poziomu Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Moze tez kiedys dorosne do tego poziomu Naprawdę byś chciał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi