Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy sam mecz będzie tak ciekawy ... jak samo śledzenie drogi naszych ulubieńców.

Dla niezorientowanych ... ze względu na strajki kontrolerów lotów, Barca jedzie na mecz autobusem z eskortą policji ... gdyby nie zdążyła dojechać do 20:30 przegrałaby walkowerem. Wygląda jednak na to, że zdążą ... :mellow: :D :mellow: tylko nie wiadomo co z rozgrzewką :unsure:

Jezeli Barcelona zdazy na 20.00 to mecz w C+Sport i Real o 22.00 i C+Sport

Jezeli Barcelona sie spozni to Barcelona na kanale C+Gol a Real bez zmian !

No cóż ... tak czy siak ciekawie będzie ...

E.

Jak ONI to robią? :huh:

@Kryst - przyzwyczajaj się... i żałuj, że nie kibicujesz barcie od lat... W sumie był słaby mecz. Tylu głupich strat i ryzykownych zagrywek nie widziałem łącznie we wszystkich meczach w tym sezonie, co w samej pierwszej połowie... II połowa byłą już lepsza i Messiemu się zachciało w odpowiednim momencie.

Szkoda, że Valencia nie postawiła się bardziej sRealowi. Do 70 minuty było 0:0 a później sędzia z dupy wyciągnął czerwoną kartkę dla naszych :mellow: i chwilę później płaczek, żelek Cristino strzelił dwie bramki....

szkoda, byłby większy spokój... a tak będzie stres co weekend...

tak czy siak 0:3 dla Barcy!!! na trudnym terenie.... ważne zwycięstwo.

@Baloo,

Dzięki za dodatkowe info i krótką analizę. Ja, niestety, śledzę poczynania na boisku tylko w FCB Radio, ale na stronie internetowej jest zawsze trochę info. I tak dowiedziałem się, że mecze w Pamplunie, są zawsze ciężkie. No i ta podróż. A teraz, jak się nie mylę, to mecz z Rubin'em. To ciężki rywal dla Barcy. I pytanie laika: Dlaczego? :D

@Kryst - piszesz tu, to znaczy masz dostęp do internetu. A skoro masz dostęp, to dlaczego nie oglądasz meczy w sieci, na żywo?!?

Rubinem jakoś gra się ciężko. W ubiegłym sezonie nawet z nimi przegraliśmy w LM... na szczęście gramy u siebie, jesteśmy na fali i powinno być znacznie lepiej.

Baardzo wazny mecz wygrany.

Messi nadal w kosmicznej formie.

Xavi zagral chyba najslabszy mecz w tym sezonie.

To chyba skutek pressingu i zimna.

W Madrycie robili wszystko co sie dalo by wprowadzic chaos. Najpierw mecz w niedziele, potem w sobote. media krolewskich dolewaly jak sie dalo oliwy do ognia. widac jak bedzie teraz wygladal sezon. Jesli tylko sie bedzie dalo dokopac FCB, to bedzie kopane.

Gdyby Barca nie zagrala wczoraj, to real po pomocy sedziego przeciwko Valencii mialby szanse wejsc ostatni raz w tym sezonie na 1 miejsce.

A tak... jak to sie tu mowi : Barca widzi ich juz tylko w lusterku wstecznym :mellow:

Zwycięstwo!! Cieszy forma Messiego, no i t kolejny mecz z rzędku, kiedy Pedro wpisuje się na listę strzelców :D Co do Srealu...szkoda, bo trzymałem kciuki za Valencię

Dzisiaj mój niespełna dwuletni chrześniak nauczył się dzięki wujkowi dwóch jakże ważnych słów:

Messi

Barca

:mellow:

Na Guardiolę i ogórki z madrytu przyjdzie jeszcze czas :mellow:

Kamil - naucz go jeszcze najważniejszego słowa - lachon lub lachony... kombinacja barca i lachony powinna mu otworzyć kilka drzwi... <_< :mellow:

Dzieci szybko się uczą... Kiedyś próbowałem uczyć takich słów dzieciaka serdecznego przyjaciela, ale mi zabronił... ojciec oczywiście. Dzieciak bawił sięznakomicie i prawie już znał na pamięć kilka ciekawszych adresów internetowych...

<_<

Dzisiaj można przeczytać, że i tak na koniec sReal będzie miszczem ...

:angry: :wacko: :huh: :(

Czasem normalnie mi wstyd za niego... i jeszcze przegra dobrego whiskacza, hahaha :mellow:

Dzisiaj można przeczytać, że i tak na koniec sReal będzie miszczem ...

:angry: :wacko: :huh: :(

Czasem normalnie mi wstyd za niego... i jeszcze przegra dobrego whiskacza, hahaha :mellow:

Robi dobrą minę do złej gry- przecież widział co się działo na Camp Nou Ale jak powiedział A to głupio mu teraz się wycofać, więc mówi B .....a pewnie plakat Xaviego nad łóżkiem wisi.... :mellow:

Baloo i Kamil udało Wam się mnie sprowokować :D

Na początek małe sprostowanie dla niezorientowanych. Ja nie jestem kibicem Realu, żelek Cristino nie jest moim idolem, choć potrafi grać pięknie w piłkę. Ja nawet nie mam nic do Barcy.

Twierdzę tylko, że geniusz Murinho utrze Barcie nosa i Real zdobędzie mistrzostwo. A to, że przy okazji będę mógł czerpać przyjemność z obserwowania zdziwienia i niedowierzania moich kilku kolegów jest dla mnie bardzo miłą perspektywą.

Na razie macie swoje 5 minut. Poniedziałkowe 5:0 było momentum Barcy w tym sezonie.

Pozdrawienia dla fanów Barcy

A ja myślę, że sobotnie 3:0 w Pamplunie było cenniejsze. Wymęczone, niedoskonałe, ale cenniejsze. Szkoda tylko, że Pan Prezes dopiero teraz kaja się na stronie głównej FCB. Czyli, nie tylko u nas jest nerwówka i nieoporozumienia, niedopowiedzenia i szczery regionalny szowinizm. Nie wiedziałem, że związkowi zwycięstwa Barcelony są solą w oku (to na podstawie innych komentarzy).

Cules!

W zwiazku z historycznymi chwilami jakie przezywamy dzieki naszej Druzynie, postanowilem zrealizowac zamiar, z ktorym nosilem sie juz czas jakis. Dodatkowa motywacja jest nasz watek tu forum jerkbaita i to fakt, ze mamy coraz wiecej sympatykow FC Barcelony...

Otoz od kilku sezonow kolekcjonuje gole Barcy (jako pliki video na dysku HDD).

I mam taka oto dla Was propozycje.

Zestaw 4 plyt DVD zawierajacych :

WSZYSTKIE gole strzelone przez FCB w sezonie 2009/10 w lidze hiszpanskiej.

Gole z super pucharu Hiszpanii, bramki z LM (te wyjatkowo ladne).

Ponadto cale mecze :

2-6 z realem madryt

final LM z Rzymu z 2009 roku

final klubowego mistrzostwa swiata przeciwko Estudiantes de la Plata i wreczenie trofeum z grudnia 2009

I do tego sporo wyjatkowych bramek z poprzednich sezonow...Messi przeciwko Getafe, Iniesta przeciwko Chelsea, najladniejsze gole Ronaldinho...troche tego jest :D

W zestawie nie bedzie zadnych materialow z aktualnego sezonu...cos musi zostac na kolejna skladanke

JEST TO AKCJA NON PROFIT.

Oferta jest po kosztach. Zatem szacunkowo koszt to bedzie 4x DVD + wysylka.

W okresie swiatecznym bede w Polsce i wowczas bede mogl rozeslac zestawy :D

Suegerowalbym spozadzenie listy ew. zainteresowanych. Przygotuje odpowiednia ilosc kopii :D

Pozdrawiam i VeB!

Nie bardzo wiem, czym Sneijder miałby sobie zasłużyć na tę piłkę?!?

Ok, sukces w LM i nie do końca udane MŚ. Aż tak mnie na kolana jednak nie rzucał...

a tak mamy wielką trójkę z Barcy. Nie wiem, czy to też przypadkiem nie jest jakiś historyczny moment, aby najlepsza trójka + trener pochodziła z jednej drużyny.

@Guzu - ja się oczywiście piszę i mam nadzieję, że masz już nagraną la manitę w HD. Tak na przyszły sezon!

tak, sprawdziłem - był. Milan - w latach 88' i 89'. Dwa razy z rzędu. Marco, Gullit i Rijkaard, a rok wcześniej Baresi (zamiast Gullita).

Teraz Barca!!!

@TeeS - dobrze, że dałeś się sprowokować, bo to oznacza, że jeszcze tam jesteś i żyjesz... , ale nie bardzo wiem co Ci napisać... będę z rozkoszą czekał, na twe słowa - Wybaczcie, myliłem się! :mellow: :lol: :mellow:

a że tracisz niezapomniane chwile futbolu??! no cóż, wolny kraj, Twój wybór... może dam Ci pooglądać płytki od Daniela, jak kiedyś przeprosisz się z pięknem tej gry...z Barcą!

Na początek małe sprostowanie dla niezorientowanych. Ja nie jestem kibicem Realu, żelek Cristino nie jest moim idolem, choć potrafi grać pięknie w piłkę. Ja nawet nie mam nic do Barcy.

Twierdzę tylko, że geniusz Murinho utrze Barcie nosa i Real zdobędzie mistrzostwo. A to, że przy okazji będę mógł czerpać przyjemność z obserwowania zdziwienia i niedowierzania moich kilku kolegów jest dla mnie bardzo miłą perspektywą.

Na razie macie swoje 5 minut. Poniedziałkowe 5:0 było momentum Barcy w tym sezonie.

Pozdrawienia dla fanów Barcy

5minut Barcy trwa już piękny kawał czasu i nie zanosi się, żeby nagle miało minąć.....

Geniusz Mou?? O jakim geniuszu tu mowa? Takim, że ilekroć grał z Barcą, grał ultra defensywnie, licząc na kontrę- raz zagrał inaczej i dostał srogą lekcję.... Geniusz, że bierze na siebie presję ciążącą na zespole? - to ważna cecha i przydatna, ale chyba nie decydująca...Nie uważam, go za słabego trenera ale....styl gry drużyn przez niego prowadzonych, nie zawsze mi się podoba...

@Guzu-nie dorzucisz do tego zestawu chociaż ostatniego El Classico?? 6-2 było piękne, ale....no sam wiesz :mellow:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...