saski Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jesli bedzie Barca i madryt to juz podobno jest klepniete ze mecz odbedzie sie w Valencii (Mestalla). Terminowo to 20 kwietnia. 17 kwietnia GD, 20 kwietnia powtórka ... będzie się działo <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 wow... nawet nie wiedziałem, że tak się może to ułożyć.. może być fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A jesli obie druzyny przejda 1/8 LM i trafia na siebie w 1/4 (regula narodowa juz nie bedzie obowiazywac). To bedziemy mieli 4 LOS CLASSICOS w kwietniu VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jeśli tak się to poukłada, to na koniec Panowie siądą i powiedzą, że nie chce im się już grać... zrobią strajk. Byłoby to jednak historyczne wydarzenie, gdyby Barca puknęła sReal 4 razy z rzędu w odstępie kilku dni.. <_< Trochę słabiej, jeśli to my dostaniemy bęcki w jakimś kluczowym momencie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @Baloo, Nawet tak nie myśl, proszę! Co innego, że Real może coś odpuścić i skupić się na najważniejszym dla nich trofeum. Ale to tylko gdybanie. Myślę, że Barca da radę i zgarnie WIELKIEGO SZLEMA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dla zainteresowanych Najnowsza reklama Nike z udzialem Andrzeja Iniesty. Zrealizowana na Camp Nou(zmniejszonym o kilka pieter) , Mini Estadi ...i w komputerze http://www.youtube.com/watch?v=31MY1P3vYfY VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A jesli obie druzyny przejda 1/8 LM i trafia na siebie w 1/4 (regula narodowa juz nie bedzie obowiazywac). To bedziemy mieli 4 LOS CLASSICOS w kwietniu VeB! To już nie na moją wątrobę.....Yyyy..tzn nerwy <_< Ale zapowiada się naprawdę baaaaaaardzo ciekawy kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 REWANZ! Dzis jedyny w swoim rodzaju mecz. Barca ma okazje zrewanzowac sie za porazke w poprzedniej rundzie. A ze jedyna porazka to wlasnie ta z Herculesem Alicante, to dzis ten wyjatkowy dzien i wyjatkowy mecz. Pep twierdzi ze nie siedzi mu zadra w zwiazku z tamta przegrana i przestrzega pilkarzy by skupili sie bardziej na tym by zagrac swoje niz zeby sie rewanzowac...o 20.00 GRAMY! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zemsta była słodka Trzy do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 trojka ciezki mecz.poza Xavim i Pedro reszta miala dzis gorszy dzien.tym bardziej cieszy wygrana.to juz 15 z rzedu! Wyrownany rekord madrytu sprzed 50 lat... Za tydzien Atletico VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 meczyk trochę się ciagnął 1 bramka jak bramka.w 77 min Messi fajnie z lewej kropnął nawet mocno i jak juz myślałem że to będzie jego max na dziś to ten wpakował 2 bramy ta od słupka bez szans,a ta druga to był gdzie piwonien i moj ulubiony piłkaż z Barcy podał gdzie trzeba. poza cudownym ożywieniem Messiego zaskoczyła mnie głupota kolesia z ławki Herculesa co wszedł polatał chwile 2 razy zkosił i czerwień i głośnio krzyczał o jakimś Puta Madre to pewnie jego kumpel jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Sledzimy na biezaco poczynania druzyny Pepa Guardioli, a wczoraj ktos podniosl glowe, policzyl i oglosil : podczas meczu z Herculesem FCB pod wodza Pepa strzelila gole numer 399, 400 i 401 !!! Jak na srodek 3 sezonu, kiedy to Pep kieruje FCB wynik nie z tej planety. VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Panie i Panowie trzymajmy kciuki za Osasunę Jeszcze 12 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ale jaja!!!!! Mamy już 7 pkt. przewagi Brawo Osasuna!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To Ci Osasuna Normalnie po prostu SUPER Ciekawy meczyk ... trochę się posypało kartek, trochę dodatkowych piłek ale najważniejsze ... kolejne 3 punkty przewagi E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Gramy dalej! tylko juz w solidnej przewadze!!!! 7pkt ! :mellow: VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 I tu pojawia się u mnie obawa: żeby tylko nie zaczęli odpuszczać!Czekam na WIELKIEGO SZLEMA!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 buahahhaaahhaa ale polałem z kibiców sRealu! obdzwoniłem wszystkich jakich znam! Mają niezłą serię. najepierw remis z ostatnią drużyną, teraz wtopa z 4 od końca! Super Osasuna! Co prawda wiem, że wszystko się jeszcze może odwrócić (spokojnie wyplułem to dwa razy przez lewe ramie i pukałem czołem w niemalowane drewno), ale bara nie powinna już tego wypuścić, nie w tej formie, nie z tymi chłopakami i nie z tym trenerem! VeB! @Saski - widzę, że śledzisz całą ligę, nie tylko Barcę! rozumiem... ten mecz to tak, jakby Barca wygrała jeden ekstra! buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 buahahhaaahhaa ale polałem z kibiców sRealu! obdzwoniłem wszystkich jakich znam! Pomyślałem przez chwilę, że źle trafiłem. Do Jerkbait się śmieje <_< VeB!PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 buahahhaaahhaa ale polałem z kibiców sRealu! obdzwoniłem wszystkich jakich znam! Mają niezłą serię. najepierw remis z ostatnią drużyną, teraz wtopa z 4 od końca!buziaki To oni jeszcze mają kibiców? <_< <_< <_< Sorry za złośliwość, ale nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Pomyślałem przez chwilę, że źle trafiłem. Do Jerkbait się śmieje <_< VeB!PozdrawiamGrzesiek Jak tu się nie śmiać i nie cieszyć?!? <_< teraz pora na atletico i arsenal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Fakt, jakoś się człowiekowi lekko robi No i stanowi to pociechę dla strapionych. Moja serdeczna koleżanka, wierna fanka FC Liverpool, rozpłakała się na wieść o transferze Torresa.. a Barca jest u Niej na 2 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzis rewanz w polfinale. jedni sie poca i beda znow meczyc ten sam sklad, bo w zmiennikow trener nie wierzy. Inni zagraja tak ja trener powie. Maja 5-0 zaliczki a z ciekawostek : Atak Messi Villa Pedro (MVP) - 47 goli jak dotad w lidzecala druzyna bialych z madrytu : 48 goli. VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 jestesmy w finale! Bramki Thiago i Affelaya ciesza szczegolnie VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi